Šta je novo?

LG Nexus 5

pa jel sam ti napisao zašto bi... jel moram da budem developer da bih smatrao da je navigation bar prevelik i da uzima previše mesta na ekranu i da hoću da ga smanjim, jel moram da budem developer da bih zaključavao telefon na longpress home dugmeta a ne na power dugme, jel moram da budem developer ako hoću da izvučem 2g/3g switch u QS toggle umesto da bunarim po meniju za to itd...

Iskreno se nadam da su sredili krcanje pri snimanju zvuka, ili videa... mada sumnjam, vec je proslo dosta vremena, i pitanje je da li je uopste soft bug...

hvala na prosvetljenju,ali znao sam... :) "average joe" u poredjenju sa ljudima ovde na forumu koji se zezaju sa time.... :) sve sto sam hteo reci je da ne osecam potrebu da bilo sta menjam jer ovako kako je, radi odlicno... :) i to je bilo moje misljenje, niti sam rekao da ne treba menja, samo da iz gore navedenih razloga ne vidim zasto bi (ako nije developer)...

no dobro, 100 ljudi 100 cudi.. :)

Kapiram ja tebe, da si zadovoljan i da ne moras da menjas nista, ok je to, ali ovo je ipak tehnicki forum, ne ana.rs. :D, zato se i najvise okupljaju i postuju oni koji nesto ceprkaju na telefonu i menjaju, pitaju za savet, resavanje problema i sl.Ono, da su svi srecni sa stock-om, ova tema ne bi imala 360 strana i ne bi postojalo toliko romova i varijacija i opcija, a neksus je za tako nesto idealan.:D

yep, zato je prevashodno kupuje... :)

i nema potrebe da pucas Vojkane... samo sam rekao (moje licno misljenje/perspektiva) da je stock takav kakav je sada odlican... :) naravno da ce neko zeleti vise i dodatnih opcija, jer jednostavno voli do poslednje dlake da podesava ono sto zeli...zato je i android tu i nemam nista protiv toga i ljudi koje imaju potrebe za time... :)

nema potrebe da ulazimo u neku diskusiju i da se ubedjujemo bez potrebe, vidis da se uglavnom zezam i nije bilo namere za neke (ozbiljne) prozivke... mozda si pogresno shvatio sta sam hteo da kazem.... :) mozemo u nedogled da se ubedjujemo i gubimo vreme a i stranice za ostale clanove... ^^

znam da ce mnogi da osuju paljbu ovde i okarakterisu kao hejtovanje ali stvarno ne kapiram cemu flesovanje N5 i zezanje sa romovima? :)

yep, zato je prevashodno kupuje... :) naravno da ce neko zeleti vise i dodatnih opcija, jer jednostavno voli do poslednje dlake da podesava ono sto zeli...zato je i android tu i nemam nista protiv toga i ljudi koje imaju potrebe za time... :)

Izgleda da ni ti ne znaš šta si hteo da kažeš. :)

Ali da ne pretrpavamo temu nebitnim stvarima.

Moram još da testiram, ali rekao bih i da se kvalitet zvuka u toku razgovora poboljšao na 4.4.3.

Edit: MX Player trenutno ne radi na 4.4.3. "Unsupported Android version"

Poslednja izmena:
javili su da je i malo ispravljeno sustenje u toku snimanja klipa.. verovatno su nesto stelovali oko noise cancellation mica

A noise cancelling bug za mikrofon kad se odmakne od usta? To ne verujem da je adresirano, al ajde da pitam.

Corvus

pise lepo... ali bolje da spustimo loptu i ne davimo sa daljom raspravom... ^^

Nikako, stock tastatura ima samo ćirilicu.
Skini SwiftKey :)

Ako ti je potrebna auto-korekcija, onda SwiftKey.

Kapiram ja tebe, da si zadovoljan i da ne moras da menjas nista, ok je to, ali ovo je ipak tehnicki forum, ne ana.rs. :D, zato se i najvise okupljaju i postuju oni koji nesto ceprkaju na telefonu i menjaju, pitaju za savet, resavanje problema i sl.Ono, da su svi srecni sa stock-om, ova tema ne bi imala 360 strana i ne bi postojalo toliko romova i varijacija i opcija, a neksus je za tako nesto idealan.:D

Gde izvadi ana. rs :)
Kada dobih klinku čitao sam neke stvari na tom sajtu :)

Ana.rs je jedan od najboljih foruma :) da vidis gde ces da ides kad ti krene kamen iz bubrega ili trebas da operises umnjake ;)

Још увек је интерфејс пола бео пола плав...
На арту ово ради хаос...Хром буквално отвара странице у пола клика.

Ја користим слим знам то.
Има ли рута за 443…☺

Flesovao zip posle full wipe-a, prebacio na art, vratio aplikacije sa TB i radi kao zmaj.

[YOUTUBE]UzX5XHNy8S8[/YOUTUBE]

covek okacio najlaksi nacin za flesovanje stock img

Ја овако увек флешујем, најлакши и најједноставнији начин.

Da li je neko radio korekciju boja preko ove aplikacije i da li radi na slimkatu?

Ovih dana treba i ja da uzmem N5 konačano, pa me zanima par stvari. Koliko sam skontao, većina vas, ako ne i svi, u startu stavlja drugi kernel, elemntalx, ako se ne varam. Moje pitanje je, šta se dobija time?
Druga stvar, koliko sam zaključio iz postova, dosta vas je ostalo na stock-u, a ovi koji nisu na stock-u, su na slim kat romu. Moje pitanje je, da li se sa tim romom, zadržavaju sve funkcije, koje ima i stock, i koje su prednosti tog custom roma - ne mislim da se nabroje sve, nego neke koje su značajne.
I treće da li bilo koja od ovih stvari utiče na poboljšanje baterije?
E ako bi neko bio ljubazan, da mi razjasni ovih par stvari :)

Vrh Dno