Šta je novo?

LG Nexus 5

Samo da dodam - Slim Kat je "dogurao" do verzije 5.6, koja je u međuvremenu "napunjena" dodacima. Koristim ga na HTC One X (nezvanična verzija) i prezadovoljan sam. Kao da sam dobio potpuno nov telefon!

Onda mi lakse da sacekam novi slim i da samo njega flesnem, nego da skidam stock 4.4.3. Sad sam na stoku i elemntalx

^moraces odvojeno da flesnes radio da bi imao 4.4.3 u fulu

slim romovi postaju novi cyanogenmod,vec vidim kako u buducnosti krecu u komercijalu :D

Poslednja izmena:
Imas punjace po oglasima kakve hoces, baci pogled na KP. Ja upravo gledam neki QI punjac da nadjem.

A u cemu se razlikuju, posto sam sad bio u uscu i svratio do big banga i pitao dal ima i rekli su mi da nema za nexus 5, zasto ne bi mogao da se ubaci i neki drugi? :/

^ Može bilo koji Qi bežični punjač.

Pa u kvalitetu i jacini. Uzmes neki od 2A i miran si. Imam po oglasima od samsunga originalne sa kablom za 1000 dinara. Koliko su originalni, to je vec pitanje :)

On je pomenuo Qi punjač i ja se prebacio. :)

Može bilo koji punjač sa microUSB konektorom koji daje barem 1A na 5V.

Jel koristi neko QI punjac i za koliko se moze napuniti nexus kada se isprazni do kraja? Uzeo bih jedan, deluje kao zgodna stvarcica.

Koliko sam primetio, svako ko je kupio Qi punjač, ubrzo ga je prodao. :) Pored grejanja baterije, dešava se da ne napuni telefon ako se ne postavi dobro na punjač (mada to zavisi i od kvaliteta samog punjača). Sam odluči da li ti je potreban.

Jel bolja investicija onda punjac od 2A u odnosu na oem 1.2A koji stize uz nexus? Da li bi se brze punio? Sticajem okolnosti, sad nemam nijedan od 2A da probam.

Meni je mnogo prakticnija stvar onaj power bank, nego Qi punjac. Ne vidim neku prednost tog punjaca. Al to je samo moje misljenje.

Je l' ima slimkat Smart Radio kao što ima na Gravity Box?

Da li to uopšte ima svrhe? Meni se čini da je više baterije trošio sa tom opcijom u gravity uključenom

Daleko od toga da ima "problema" problema, ali ta praktičnost da staviš samo fon, a on se puni pada u zapećak pred činjenicom da se puni duže nego što bi se punio preko kabla, te da u zavisnosti gde ti je punjač, rizikuješ da ga nehotice pomeriš i da se tek tada puni još sporije ili nikako.

Dobro, to stoji, a i osetno se ugreje ako stoji na punjaču duže vreme. Mada ga i dalje ne bih menjao za klasičan punjač, to koristim samo u retkim izuzecima.

Da li to uopšte ima svrhe? Meni se čini da je više baterije trošio sa tom opcijom u gravity uključenom

Meni se čini da mi manje baterije tako troši. Doduše, većinu dana sam na poslu, pa mi odgovara da mi je na edge dok sam zakačen na WiFi.

Ja sam to stavljao jer mi je 3G užas u stanu, ali nije pomoglo.
Svakako sam hteo da probam još jednom.

Nazad
Vrh Dno