Šta je novo?

LG Nexus 5

Pogledaj i na Aliexpressu, a to za RS mi se nije do sada desilo. Ako su Kinezi, onda nemaju pojma sta je gde, pa ako piše Srbija, poslaće. A uvek se možeš preneraziti ako ti to kažu, te tražiti da doplatiš za preporučenu pošiljku (registered mail).

Poslednja izmena:
Spigen ultra fit je super ali ina manu što nije pokriven gornji i donji deo u pptpunosti.

Što u oglasima kupuješ Nexus 5, gde je tvoj? :)

kupujem svega po malo :) otisao za 270e, imao sam neke naznake da ce uskoro da rikne.. :) naravno to ne mora nista da znaci,ali posto nemam garanciju bolje da ga prodam nego ostanem bez 300e :)

plus sam imao opciju kod vojadzera da uzmem crveni n5,ali ga on u medjuvremenu uvaljao nekome :)

Narode, vuce se po oglasima neki beli N5 iz Swiss-a, pa bi ga pogledao i uzeo sutra...
O voditi racuna (sem mrtvih piksela...), sta moze da bude problem kod N5?

nisam ga nikome uvalio..a i da jesam nisam ni prvi ni poslednji. ne znam sto se dize prasina ? radi mob kao iz kutije. napisao sam ima naznake pot rasula,ali to ne mora nista da znaci. uglavnom na svakih 20 dana pocinje da mu brljavi displej,kada se uradi factory reset onda bude sve ok i onda posle 20,25 dana opet isto. moguce da je i do kernela ili uv,ali sam ga za svaki slucaj prodao. samo jos 2 lika na xda su imala slican problem,i niko nije znao do cega je.

uglavnom moje pare moj problem,mogu da radim sa njima sta hocu.. u cemu je problem ?

Poslednja izmena:
To je baš moralno da zahebes nekog.

Razumem ja da su ljudi neki posebni, ali sam bar mislio da si ti koliko si već ovde ok, ali izgleda samo...

Ja stvarno ne znam sta ocekuje neko ko kupuje polovan telefon, da dobije 5 puta bolji?

@bežanija očekuje ispravnu stvar koja je imala prethodnog vlasnika. Novo podrazumeva samo to da si ti prvi vlasnik, a polovno da nisi. Polovno uopšte ne implicira momenat neispavnosti. Radim sa polovnom robom dugo i znam i kako ja razmišljam i kako razmišljaju kupci, pa mogu da kažem da delimo mišljenje.

Edit: ovo sve gore isključivo u svetlu bežanijinog komentara.

treba sada da se gadjamo ovde pricama o moralu.. hahah,vazi. da ne idem dalje,bolje da stanem ovde.

edit:
da napomenem. na stocku mi je radio oko 30 dana bez tog baga,a posto ja ne mogu da zivim sa stockom morao je da ide. ja sam pobegao od rizika a decko je usao u rizik od 10 posto da se nesto bitno desi. vece su sanse da mu ispadne mob nego da se displej krajnje pokvari.

a potpisujem da bi u mojoj situaciji 95 posto foruma uradilo isto. samo ja smem da napisem dok drugi urade slicno i cute. ja nisam tih 300e nasao na drvetu i za mene to nisu male pare,tako da sam morao da se sacuvam od rizika.

kada bolje razmislim,kome i zasto se ja ovde i pravdam... :wall::wall:

Poslednja izmena:
Ja sam zlatne poručio mada kontam da ce biti ok pošto prodavac ima 117 feedback-a i svi su pozitivni.

Danas stigle slušalice poručene 04.05. Kinez napisao vrednost 10$ i po toj ceni je carinjeno odnosno racunat PDV - izasao me 313 din.

Prvi utisci su odlični: naspram defaultnih Samsungovih nemogu ni da se porede - puno su glasnije, bas je puno jaci, srednji takodje a visokotonci - sad cujem neke zvuke koje nisam ni znao da postoje u nekoj pesmi.

Mada me je brat ukopao kada mi je rekao da su obične Appleove stare slušalice bolje od Xiaomija :/

Ja nesto nisam zadovoljan slikama...nekako nemaju ostrinu...cini mi se da sam imao bolju kameru na S2 koji je 4 god stariji

Nazad
Vrh Dno