- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Mada me je brat ukopao kada mi je rekao da su obične Appleove stare slušalice bolje od Xiaomija :/
Ni blizu. Imam Apple In-ear slušalice od 80$/€ i Xiaomi Pison imaju bolji i detaljniji zvuk.
Mada me je brat ukopao kada mi je rekao da su obične Appleove stare slušalice bolje od Xiaomija :/
Trebao si prilikom prodaje da napomenes taj problem.treba sada da se gadjamo ovde pricama o moralu.. hahah,vazi. da ne idem dalje,bolje da stanem ovde.
edit:
da napomenem. na stocku mi je radio oko 30 dana bez tog baga,a posto ja ne mogu da zivim sa stockom morao je da ide. ja sam pobegao od rizika a decko je usao u rizik od 10 posto da se nesto bitno desi. vece su sanse da mu ispadne mob nego da se displej krajnje pokvari.
a potpisujem da bi u mojoj situaciji 95 posto foruma uradilo isto. samo ja smem da napisem dok drugi urade slicno i cute. ja nisam tih 300e nasao na drvetu i za mene to nisu male pare,tako da sam morao da se sacuvam od rizika.
kada bolje razmislim,kome i zasto se ja ovde i pravdam... :wall::wall:
Ni blizu. Imam Apple In-ear slušalice od 80$/€ i Xiaomi Pison imaju bolji i detaljniji zvuk.
Ja nesto nisam zadovoljan slikama...nekako nemaju ostrinu...cini mi se da sam imao bolju kameru na S2 koji je 4 god stariji
A je l' narucivao neko dbrand folije?
Narucivao sam ja jedno 5-6 komada. Do sada su mi 3 puta krali folije. Morao sam kod mojih u Italiju da narucim.
s2 bolju kameru od n5?? ni u ludilu
ove fotke što si kačio su resize i ne govore ništa.
sad ću da okačim poređenja
s2 bolju kameru od n5?? ni u ludilu
ove fotke što si kačio su resize i ne govore ništa.
sad ću da okačim poređenja
A je l' narucivao neko dbrand folije?
Je l' moguće da je ovaj telefon kako pričaju toliko osetljiv (lomljiv), čitam nešto čak i peticije pravili neke u usa kažu naprsne im ekran sam od sebe u džepu, dok pišu sms, pa i od temperaturne razlike.. Itd itd..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari