Šta je novo?

LG Nexus 5

Sa više od 2 komada te mogu smatrati na carini da doneseš dokument o registraciji firme, jer se smatra da ta količina već nije za ličnu upotrebu.

Ma idi...bas smo banana drzava...je*enu masku za telefon ne mogu da kupim, svaki put se smorim kad treba nesto da kupim.

Pa možeš, samo što ih šalju iz USA ili odakle već, kad je poštarina tolika.

Pogledaj na eBayu, videćeš da imaju neki iz južne Koreje koji ih prodaju, poštarina je manja od američke.

Jeste da nije pitanje za ovde ali pošto imam N5 a ne znam gde da pstavim pitanje. Gde da obrišem one e-mail adrese imam ih 7-8 a ne koristim ih kada hocu na primer da na facebook otkucam e-mail a on izbaci sve ranije kucane ufff smorio sam vas izvinite

u browseru treba da clearuješ to što je zapamtio. ne znam koji koristiš, pogledaj u settingsu.

Da li smem da koristim punjac od s4? On je jaci pa ne znam dal bi smeo

Smeš da koristiš.

Ja volim onaj od tableta, znaš kako puni...
Ja samo pomislim da bi ga trebalo uključiti, a on već pun :d

Moj je od Nexusa 7 (2A), ali nije to bitno, možeš i od iPada. Nije to baš struja koja mu nešto može.

Neće, stavi CurrentWidget pa ćeš videti da ne vuče možda ni 2A. Znam jer ga punim nekad i na bateriju koja daje 3.4A, ali on sam uzima koliko mu treba :)

Nemojte da se iznenadite ako punjac od ipada bude punio 500mA, posto ima neka zvrcka.
Sad sam dobio auto punjac koji ima A port za Iuredjaje i S port za ostale... kad omasis port, onda puni 500mA, inace puni do 2.4A

Sto se case-ova tice, meni najbolje lezi ringke slim, a i kosta 10$

Ја га имам и засада сам задовољан и ценом и квалитетом. Једино што се мало теже скида са телефона

Meni stigao case za S2 koji sam u medjuvremenu prodao. Kostao me ukupno 1,5$. Kinezi mi napisali na posiljci 10$. Al nista, samo mi postar stavio u sanduce.

^ Ni ja ne verujem. 4.4.3 će ispraviti neke bagove. Ovakva promena je rezervisana za Android 5.0.

hoces na dnu kejsa google natpis ili ne.. :) to kosta :)

[YOUTUBE]9TNTMTiHS58[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno