Stock je odličan, samo mi fali par stvari:
-Mogućnost smanjenja NavBar-a
-Mogućnost promene toggles-a
-Ikona za bateriju sa procentima (kružna)
Zato mi Cataclysm odgovara (stock sa malo više opcija). Šteta je što nećemo dobiti novije verzije Androida u Cataclysm iteraciji. Moram da vidim da li je lik ostavio negde source...
Xposed sa Gravity Box i imaš sve te opcije i više od toga. Nijedan bug. Lakši update nego cimanje sa custom romovima, a ima više opcija. Ranije sam i ja bio protiv Xposed ali zavisi šta čovek koristi od modula. Ja koristim samo gb i app settings I za ovih mesec ipo dana nisam imao nikakvih problema. Probaj.![]()
Pomalo ne vidim logiku u korišćenju Xposed modula na Nexus telefonima. Za Nexus telefone postoji baš mnogo stabilnih ROM-ova (skoro svaki je stabilan jer postoji kompletan source kod). I među njima sigurno možeš da nađeš onaj koji baš tebi odgovara. Da nema ROM-ova ili da je zaključan bootloader kao kod pojedinih modela ili da takve prepravke dovode do gubitka garancije, pa da koristim Xposed. Ovako... Nema smisla.
Radije koristim custom ROM, jer postoji itekako veliki izbor. Ali to je stvar ličnog mišljenja.
ja instalirao cwm rexovery jer sam to koristio na S2...a vidim da na nexusu svi furaju twrp...jesam se *****ao?
Udjes na ikonicu na kojoj pise "slike" i u njoj u podesavanjima odaberea automatsko azuriranje slika,i onds ce ti svaki put kad imas nove fotke upload-ovati na G+ server...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari