Šta je novo?

LG Nexus 5

To je za antutu.. Logicno je da su ga vise puta ljudi sa n5 startovali nego ovi sa s5..

Drugi ciklus, ja zadovoljan autonomijom s obzirom da je reč o periodu od 24 časa. Za sada Stock - mirno spava ako se izuzme ovih par slučajeva kada se budio na kratko. Čak ni lokacije nisam gasio.

Prilozi

• Screenshot_2014-05-10-11-23-59.jpg
    Screenshot_2014-05-10-11-23-59.jpg
    145.2 KB · Pregleda: 176
  • Screenshot_2014-05-10-11-24-16.png
    Screenshot_2014-05-10-11-24-16.png
    272.9 KB · Pregleda: 186
  • Screenshot_2014-05-10-11-24-25.png
    Screenshot_2014-05-10-11-24-25.png
    185.3 KB · Pregleda: 182
  • Screenshot_2014-05-10-11-24-35.png
    Screenshot_2014-05-10-11-24-35.png
    140.9 KB · Pregleda: 184
I meni je tako dok ne ukljucim 3g data na ceo dan. E tu vec krece ses.

Da, ja nisam palio 3G uopšte pošto sam probio račun za 3k dinara zbog megabajta... Glupi Vip, barem nekako da me obaveste da sam pri kraju... Dobro, od danas sam na Standard 700, imam duplo više megabajta.

Zar VIP na svim paketima sa net paketom nema flat rate, samo sporiji kad izađeš van predviđenog limita?

Koliko te izasao mobilni uz standard 700 ?

3000 u kesu i 2500 na 12 meseci uz racun.

@Voyager

Ja bih voleo da ima, koliko puta su me odrali... To je Telenor imao, sad su valjda i oni izbacili to...

Edit:

Aha, vidim da pises za net pakete, to se ne primenjuje u mom slucaju.

Edit2:

Ustvari ni ne znam sta si mislio, pakete sa megabajtima? :)

Poslednja izmena:
Da, pakete koji uključuju određenu količinu megabajta...moj ima 1GB, a preko toga valjda imam EDGE brzinu.

Da, pakete koji uključuju određenu količinu megabajta...moj ima 1GB, a preko toga valjda imam EDGE brzinu.

Kad je već offtopic...

Kod VIP-a samo Smart paketi imaju neograničeni internet. Standard paketi nemaju.

Telenor je u novim PiS izbacio neograničen internet, ali se konekcija nakon potrošenih megabajta gasi. Ne postoji mogućnost za prekoračenje.

Imas wug fresh alat i sa njime mozes sve da uradis. Nikakva nauka. Ne znam zasto ljudi rade peske...

Ukapirah da rutovanje S2 nema veze sa rutovanjem Nexus 5, tako da ode u vodu sve ono sto sam znao:mad: Sad ponovo iz pocetka. Necu da davim ljude da mi pisu proces root-a, manje vise sam ukapirao, a i nadjoh korisnu stvar sa nemanjinog posta, te se ne mora peske. Samo mi recite jel to ovo

https://www.youtube.com/watch?v=eTKObeC2cOE

I ako moze link za skidanje najbolje verzije cuvenog elementalx (ili kako se zove) ? Zivi bili ljudi

A sto? Jel ima konkretan razlog ili? Da znam da li I ja da idem pesaka, nabasah na ovo pa mi se ucinilo mnogo lakse. Na S2 nije bilo takvih programcica, pa mi ne bi bio problem da idem pesaka...

procitah na ranijim postovima da nema puno razlike izmedju full i ekspres...mislio sam da flesnem ekspres

Poslednja izmena:
I ja sd pitam sta je problem sa tim tulkitovima? Zasto da skidam citav sdk i njakam se sa konzolom?

^^cepni ekspres opusteno..

Konzola zakon. :) naucis nesto a i moze da ti pomogne ako soft brikujes mob slucajno..

I ja sd pitam sta je problem sa tim tulkitovima? Zasto da skidam citav sdk i njakam se sa konzolom?

Ne postoji nikakav problem sa toolkitom, ali mi, korisnici Nexus telefona, uglavnom preferiramo command prompt jer znamo (ili želimo da naučimo) kako stvari funkcionišu. Plus, brže se stvari rade preko komandi command prompta (ne moraš da pratiš proceduru koju je odredio neko treći i koja je možda i suvišna). Tu je i mogućnost da postoji bag u toolkitu, pa da ti napravi još veći problem.

Druga stvar, nije ti potreban "čitav SDK", već celih 1.5MB fajlova za kompletnu operaciju nad telefonom.

Corvus, skroz se slazem sa tobom..bavim se programiranjem, pa vise volim da naucim pesaka. Medjutim, znas kad uzmes nov fon, pa bi sto pre da isprobas..:D

Nista, odo da citam i ucim. Samo mi reci razliku izmedju stock i cyanogenmod elementalx?

Samo mi reci razliku izmedju stock i cyanogenmod elementalx?

Stock je baziran na AOSP-u (Google-ovom Android izvornom kodu) i radi na svim AOSP/Stock ROM-ovima.

Cyanogen je baziran na CAF (Qualcomm-ovom izvornom kodu koji je izmenjen i optimizovan striktno za Snapdragon uređaje) i radi samo na ROM-ovima koji su zasnovani na njemu (samo Cyanogen i njegovi derivati).

Za većinu ROM-ova koristiš stock tj AOSP verziju.

Poslednja izmena:
Hvala ti, ukapirao sam.

Citanjem procedure, kapiram da se i ne razlikuje bas toliko od rutovanja S2. Ista stvar, malo drugaciji postupak.

Naravno

Momci, moze mala pomoc....uradio sam sve kako ovde pise

http://forum.xda-developers.com/goo...ide-nexus-5-how-to-unlock-bootloader-t2507905

otkljucao bootloader, flesova CWM recovery, preko cmd , komandom "adb push UPDATE-SuperSU-vX.XX.zip /sdcard/" ubacio supersu na telefon...i kad odem u recovery da flesujem supersu, uopste ne mogu da nadjem fajl...odem na choose zip form /sd card...i nema ga:):smash:

EDIT: uspeo, morao sam dva puta da uradim push supersu, ne znam zasto nije prebacio prvi put.

Poslednja izmena:
Meni jedino nije jasno da li moram da flesnem custom recovery ili moze samo otkljucavanje bootloadera i super su. Ako se odrade svi koraci onda OTA ne moze vise?

Kolega, koj rom koristis, dosta mi se dopada...pretpostavljam da furas elementalx, vidim da ga svi hvale, pa ga ubacio i ja. Al ne znam koji Rom da flesnem

edit: odnosi se na fkloznica

Jel backupujete EFS?

Poslednja izmena:
Vrh Dno