Šta je novo?

LG Nexus 5

Slim.. Ali ako hoces brda opcija idi na mahdi,nacices ga u android development a ne u original android development.

Kratak review mahdia

Nexus 5 - Mahdi-ROM - Review: http://youtu.be/kPRe5nE-TYY

Poslednja izmena:
I ja sam kupio n5, i oprostio sam se on n4 fantastično me služio nadam se da će i ovaj isto tako.
Serija je 402 i uzeo sam ga u lokalnoj radnji za 280e. Neksus 4 je otišao za 200e u Niš.
Odmah sam uradio rut i slimkat. Ekran je jedini vredan u prelasku sa n4 na n5 ostalo je isto.

Nikako da se odlucim za neki rom...toliko sam odusevljen kako sve leti na stoku..smoricu se ako flesnem rom i nesto secne:D

Jel backupujete EFS?
čemu uopšte takvo pitanje? kao da košta 100€ da se odradi bekap pa se premišljaš da li se isplati. uradi naravno

I ja sam kupio n5, i oprostio sam se on n4 fantastično me služio nadam se da će i ovaj isto tako.
Serija je 402 i uzeo sam ga u lokalnoj radnji za 280e. Neksus 4 je otišao za 200e u Niš.
Odmah sam uradio rut i slimkat. Ekran je jedini vredan u prelasku sa n4 na n5 ostalo je isto.

da, naročito u kameri ne može da se izvali razlika, identične slike prave :)

@Maki, koje crno seckanje, ovo je nexus :) još ako je na artu, bolest...

Da, ima i bolju kameru, što se mene tiče mogli su da je izvade i iz n4 i iz n5 ne pamtim kada sam poslednji put koristio kameru na telefonu.

Novi Mahdi ima opciju peak notification. Kada uzmes u ruku telefon upali se ekran i pokaze da li ima nekih notifikacija i samo klikom se ulazi, ovo je genijalno, nzm kod kog Roma su to pokupili :D

Takodje su dodali u Recent panelu floating window, to sam sad skontao :D

Poslednja izmena:
To su uzeli sa pokojnog paranoid roma.

E rutovah ga i ja lepo(na pravi nacin), oci mi se otvorile. Dakle, radi li OTA ako imas custom recovery?

Dakle, ne radi. ;)

Ali ćeš moći ručno da skineš update.zip i da ga flash-uješ iz svog custom recovery-ja :)

Nisam jos uvek flesovao nista, samo recovery i root. Morao sam zbog adfree, stickmount, titanium backup i tako tih sitnica bez kojih ne mogu. Za sada sam prezadovoljan pa drugi rom jos uvek necu.

ja jos uvek nisam skontao kako da mi proradi stickmount... imam otg kabl ali nece nikako da proradi... kobinacija mahdi rom i elementalx

E to ne znam. Meni je proradio odmah. Cita i pise sve osim sto ntfs samo cita. Moze biti i do otg-a.

Koji rom preporucujete? Nemam mira,nisam navikao da sve radi kako treba

^ Cataclysm, SlimKat i Purity

SlimKat je dobar i ima solidan broj opcija. Cataclysm mi je lični favorit od Nexus 4. Bitno je da postoji izbor. :)

Za linkove - XDA, Nexus 5, Original Android Development

Meni su najbolji Mahdi i Purity
Od kernala ElementalX

Corvus a sta kazez za mahdi?

Ne preferiram Mahdi. Kada sam ga ja probao bilo je bagova (neke opcije nisu radile ili su zahtevale da uključim pa ponovo uključim), a nije bilo ništa više korisnih opcija nego kod, na primer, SlimKat. Ali eto, Jazi odgovara.

Dosta se popravio Mahdi od tvog probanja druže....Ja malo furam Purity malo Mahdi kako mi dune

Poslednja izmena:
Jao nemojte mi to raditi. Poceli ste tu pricu o romovima i sad nemam mira. :D

Slim i to je to :)

Kad vidim bre koliko neki guraju trista cuda i opcija, smuci mi se ROM, npr Mahdi i onaj, ne mogu da se setim kako se zove, pa to bloatovano kao TouchWiz :D

Nazad
Vrh Dno