Šta je novo?

LG Nexus 5

Imam ja.. 2 komada n4 sam tamo kupio.. Ekstremno su neljubazni,ne zna se ko je gori,riba retard ili skraceni ludak koji je verovatno i vlasnik.

Znam samo da bi "garanciju" veoma tesko ostvario ako bi ti zatrebala...

Imam ja.. 2 komada n4 sam tamo kupio.. Ekstremno su neljubazni,ne zna se ko je gori,riba retard ili skraceni ludak koji je verovatno i vlasnik.

Znam samo da bi "garanciju" veoma tesko ostvario ako bi ti zatrebala...

E do moega...a ja cekam da im stigne N5 :D

Znaci nemaju ga na stanju. Moj kum hoce sutra da ih zove. Jel se zna kad ga dobijaju?

Poslednja izmena:
Rekose mi sledece nedelje, kao kasni zbog praznika..ko zna odakle nabavljaju. Ja se smorio ko kuce, jer mi drugarica koja radi u telenoru rece da ga slabo ima I ko zna dal ce ponovo dobiti

E ***...a vidim i po oglasima je slaba ponuda. Valjda ce ih dobijati jos.

Ako kupite telefon u nekoj prodavnici i ako u prvih nedelju dana ne pokaže ništa loše, taj ima da radi bar dve godine (što vam dodje kao garanciju da imate).

Zato proverite pre kupovine sve ono što treba ako vam se "žuri", a ako hoćete da čekate, pa onda čekajte :)

Jel imao neko iskustva sa radnjom u Balkanskoj, Logic shop? Pise da daju dve god garancije....

Ja sam kupio telefon kod njih preko neta, nisu bili neljubazni, telefon je stigao dan pošto sam naručio, a ta garancija je ono što naš narod kaže: bolje išta nego ništa :)

U principu je najsigurnija kupovina preko operatera, ali su ljudi i sa takvim garancijama imali problem.

Ne znam za telenor, ali mts ga ima na stanju, video sam ga danas u poslovnici

Ako kupite telefon u nekoj prodavnici i ako u prvih nedelju dana ne pokaže ništa loše, taj ima da radi bar dve godine (što vam dodje kao garanciju da imate).

Zato proverite pre kupovine sve ono što treba ako vam se "žuri", a ako hoćete da čekate, pa onda čekajte :)

Ne mora da znači, meni je ZTE riknuo mesec dana pred istek garancije :)
Danas sam dobio nov, ali su mu stavili stari poklopac, da ne bi morali da pišu novu garanciju. Ja sam opet zadovoljan, da sam ga uzeo u nekoj radnji verovatno ne bi ništa bilo od garancije, a popravka bi bila neisplativa, a ovako sam dobio nov uređaj, pa koliko traje nek laje :)

Poslednja izmena:
Kako da budu neljubazni ako si kupio preko neta ? Ljudi koji su makar jednom usli tamo znaju o cemu pricam..

Samo u srbiji mozes tako da se ponasas kao prodavac i da ne propadnes. U bilo kojoj drugoj zemlji nestao bi za 30 dana sa takvim poslovanjem..

Poslednja izmena:
Kako da budu neljubazni ako si kupio preko neta ? Ljudi koji su makar jednom usli tamo znaju o cemu pricam..

Samo u srbiji mozes tako da se ponasas kao prodavac i da ne propadnes.

Pa naručio sam preko sajta, pa sam odmah zatim pozvao (za svaki slučaj :) ) i javila se neka fina cura. Lično nikada nisam bio tamo, ali su bili najpovoljniji pa sam zato naručio kod njih tad

Pa ZTE :D

Nexus je bar klasa neka valjda majku mu :)

Ja isto nisam imao problema sa Logic-om.

Pa ZTE :D

Nexus je bar klasa neka valjda majku mu :)

Ja isto nisam imao problema sa Logic-om.

Znam, zato sam i stavio smajli :) Mada, sa svim ovim problemima koje je ovaj Nexus imao, ja bi ipak gledao neki sa mreže

Inače, baš sam tebe i pitao pre 14 meseci kad sam poslednji put kupovao telefon, možda su ovi iz te radnje sada lošiji nego tada

E pa da, ja sam ih tebi preporučio za 4x beše? :)

Ja sam u roku od 7 dana ostvario garanciju, došao telefon sa kontrafonijom, nazvao ih, oni proverili, poslali mi novi nazad i sve ok. Sve to preko telefona.

Vidim da se neki žale, ali dosta je dugo ta prodavnica tu, e sad...

Da, i dan danas šljaka odlično, ali mi treba nešto sa 2gb rama i boljom baterijom, a ovo drugo je jedna od stvari koja me odbija od ovog Nexusa

Baterija n5 je sasvim ok. Koliko imas prosecno sot-a na 4x ?

U zadnje vreme oko 3-3,5h, sa osvetljenjem na oko 25%, 3 mail naloga, whatsapp, viber i 3g stalno aktivni, pored još nekoliko aplikacija sa push notifikacijama. Ne verujem da sa takvim korišćenjem N5 može da bude bolji od 4-4,5h sot.

Da Lenovo P780 ima 2gb rama uzeo bi ga skoro sigurno, ovako ću verovatno da uzmem G2

Истину пишеш. :) реално после 4х г2 има баш да ти легне.

Sigurno je pisano o ovome sto hocu da pitam...koji je najlaksi nacin vratiti se na stock na n5?hvala unapred

huzypyda.jpg
da I ja dzojninujem u klub:) za sada prezadovoljan

Hvala, ziv bio. Nasao sam poslednji u telenoru...403..nema ga vise nigde..ne znam sta je to

Pa bije Nexus 5 Samsung po prodaji ;)
Dosuse jos su to nezvanicne vesti,ali posto pola samsunga sto je radilo na S5 podnelo ostavke,nije daleko od istine.....

Misliš obrnuto Jazo? :)

Vrh Dno