Šta je novo?

LG Nexus 5

jyqehy5u.jpg
pridruzujem se grupi :)

Pocela je personalizacija,tako da mi treba najbolje resenje za percentage battery bez root-a?

Ja u junu očekujem novi android (neki 4.5) tako da ovi 4.4.x buildovi nemaju značaja :)

Uzeo. 403K serijski. Dugmići mnogo tvrđi u poređenju sa devojkinim 401K. Za sad nisam primetio nikakve probleme, izgleda da su poboljšali kontrolu kvaliteta.

Да те дуго и лепо служи,макар дуже од ноте 3 :)

Ма класични лг :) треба им 6 месеци да почну да штанцују моделе без мана..

Pocela je personalizacija,tako da mi treba najbolje resenje za percentage battery bez root-a?

Stock rešenje je najgore moguće, zato što ne možeš da vidiš procenat baterije kada je iznad 3/4, ali ako si baš rešio da ne radiš root potraži aplikaciju "Nexus percent enabler", mislim da se tako zove

Bar otključaj bootloader odmah, jer kad to budeš radio ide wipe celog telefona.

Ja uvek ganjao procente i pre par meseci odlučim da počinjem dan kriziram kada padne na 80%, tako da sam to isključio i sada mi baterija "traje duze", a i živci :)

Ja uvek ganjao procente i pre par meseci odlučim da počinjem dan kriziram kada padne na 80%, tako da sam to isključio i sada mi baterija "traje duze", a i živci :)

Исти случај :) :) већ 20ак дана га фурам без процената за батерију..

uploadfromtaptalk1399463503687.jpg

Glupa Teracell folija za 300 kinti... Imala jedan deo gde uopste nije imala "lepka" i od par odlepljivanja jos se napravilo jos nekoliko takvih mehurica po ivicama. Barem nesto da imam dok ne narucim Anker.

Niko da preporuci gde da ga uzmem? Telenor ga nema vise...a ove radnjice sto ne izdaju fiskal mi sumnjive...

pa ili neko od operatera ili divlje radnje bez fiskalnog. trece nema.

Može i kod mene, ali ne primam reklamacije na vibraciju i klimave dugmiće, ako se slučajno zadese :d

Vojager..moze za 200 evra :D ja pitah da mi neko preporuci radnjicu sa dobrim iskustvom, al niko nista...a vec sam nestrpljiv...prodao stari S2, nosim neki rashodovani alkatel, ne smem nista da instaliram:D

Haha, ni na šta, nego pored računara mogu da nabavljam i telefone, samo se time nisam zamarao nikad, vidim doduše da je na stanju od 16GB sada samo crveni :)

Uh.. Ja ganjam da prodam ovaj moj i da kupim crveni :)

Koliko ga cenis ?

Jel imao neko iskustva sa radnjom u Balkanskoj, Logic shop? Pise da daju dve god garancije....

Vrh Dno