Stigle su mi Xiaomi Piston 2 slušalice. Odlične su.
Samo me trenutno naša carina ne omašuje. 400din sam platio za vrednost od 15$...
Stigle su mi Xiaomi Piston 2 slušalice. Odlične su.
Samo me trenutno naša carina ne omašuje. 400din sam platio za vrednost od 15$...
Baci neki kratak review kad budes stigao
Zainteresovan sam za kupovinu istih.
Ok je to, trećina od 1200 dinara je 400. Roba stigla od pravnog lica i to podleže obračunu svih dažbina![]()
Postoje kopije ovih slušalica, a kako mi je prioritet bio da budu original, istraživao sam.
U drugoj temi (za Bubice) sam postavio link gde sam poručio, ali evo i ovde - Link
Oni su zvanični prodavci Xiaomi telefona i opreme, pa sam zato poručio od njih. Stigle su za oko 25 dana.
^ Taman ćeš moći da ih uporediš sa slikama koje sam postavio.fkloznica je dobio srebrne, a ne braon. Samo nisam skontao da li je dobio prvi model ili je dobio IFA model. U svakom slučaju, najbitnije je da su original, jer kopija nije ni blizu po kvalitetu.
Evo stigle su i moje, naručio zlatne/braon, zlatne/braon i stigle, verzija 2, razlikuje se malo od onog na Aliexpressu, kod umetaka piše S, M, L, nisu nacrtane slušalica i note, a dobio sam i onu kao metalnu iglu za kravatu... koji moj je to? Da uhvatim kabl i na rever zakačim?
I, stvarno mirišu na čokoladuA zvuk, ima instrumenta koje ranije nisam čuo
![]()
mene te vase sluske podsecaju dosta na soundmagic e10, koje sam imao... moguce da ih je radila ista fabrika, u svakom slucaju ako su i priblilzno iste zvuku e10 dobili ste vise odlicne sluske za odlicnu cenu...cak i ja razmisljam da porucim te, cisto da vidim kakvog je kvaliteta zvuk... ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari