Ja sam prešao sa četvorke na peticu i prezadovoljan sam, tako da preporucujem. Kamera je bolja, procesor, ekran, čak mi je i završna izrada bolja.
Stavio je neko foliju na ekran?
Meni je sad stigla mat i bacio sam je. Toliko prasine ima u ovoj j...... Subotici da to nije normalno😡😡😡
Ma nije kriv grad nego prasina u gradu, pogresno sam se odrazio:d. Garantujem da najvise prasine ima u Subotici. Nije mi prvi put. Lepio sam vec na 3-4 telefona i nije bilo problema. Moguce da je onda bilo posle kise koja je pokupila pesak i prasinu.
Jel ti to ozbiljno? :laugh:Svaka im cast, nisu pohlepni kao ovi ostali giganti 😀... Thx za info.
Jel ti to ozbiljno? :laugh:
Pa dobro zar nije OK sa nji'ove strane. Sta treba da ga daju jos za cijenu da pokriju troskove proizvodnje 😀 Prakticno da cine uslugu potrosacima.
Naslusao sam se ja slicnih prica da treba da budu struja, voda, i sva ta dobra dzaba kao da sve pada da neba i ne treba uloziti i odrzavati nista...
Ma važno je da radi.A još kada kinezi krenu da ga štancuju...😀
Jel to nešto na moj račun.Ja i ti nikada nismo imali koflikt, koliko se ja sećam?
Loznice koliko traje fokusuranje sa kamerom ?! 🙂 Negdje sam citao, da zabada ponekad ili da dugo traje.
Samo da zahvalim svima koji su dali svoje predloge oko roma i kernela :wave: Inače sam ipak rešio da budem na aosp za početak pa ću da dodam xposed dok custom romovi ne budu u ''stable'' fazi. Slim je fin, jedino što mi se ne sviđa njegov estetski aspekt 🙂
Loznice koliko traje fokusuranje sa kamerom ?! 🙂 Negdje sam citao, da zabada ponekad ili da dugo traje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari