Ja sam prešao sa četvorke na peticu i prezadovoljan sam, tako da preporucujem. Kamera je bolja, procesor, ekran, čak mi je i završna izrada bolja.
Stavio je neko foliju na ekran?
Meni je sad stigla mat i bacio sam je. Toliko prasine ima u ovoj j...... Subotici da to nije normalno![]()
Ma nije kriv grad nego prasina u gradu, pogresno sam se odrazio:d. Garantujem da najvise prasine ima u Subotici. Nije mi prvi put. Lepio sam vec na 3-4 telefona i nije bilo problema. Moguce da je onda bilo posle kise koja je pokupila pesak i prasinu.
Jel ti to ozbiljno? :laugh:Svaka im cast, nisu pohlepni kao ovi ostali giganti... Thx za info.
Jel ti to ozbiljno? :laugh:
Pa dobro zar nije OK sa nji'ove strane. Sta treba da ga daju jos za cijenu da pokriju troskove proizvodnjePrakticno da cine uslugu potrosacima.
Naslusao sam se ja slicnih prica da treba da budu struja, voda, i sva ta dobra dzaba kao da sve pada da neba i ne treba uloziti i odrzavati nista...
Ma važno je da radi.A još kada kinezi krenu da ga štancuju...![]()
Jel to nešto na moj račun.Ja i ti nikada nismo imali koflikt, koliko se ja sećam?
Loznice koliko traje fokusuranje sa kamerom ?!Negdje sam citao, da zabada ponekad ili da dugo traje.
Samo da zahvalim svima koji su dali svoje predloge oko roma i kernela :wave: Inače sam ipak rešio da budem na aosp za početak pa ću da dodam xposed dok custom romovi ne budu u ''stable'' fazi. Slim je fin, jedino što mi se ne sviđa njegov estetski aspekt![]()
Loznice koliko traje fokusuranje sa kamerom ?!Negdje sam citao, da zabada ponekad ili da dugo traje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari