Šta je novo?

LG Nexus 5

Za kernel se svi slažemo elementalX a za Rom probaj par njih pa vidi koji ti najviše odgovara....

Ja sam stigao da probam Paranoid i Slim. Slim je po meni ubedljivo bolji.

Slim sam i ja na kratko probao i nije me odusevio ni malo, cak manje opcija nego na Cataclysm-i, sad sam dao ponovo sansu Mahdi-ju i Bricked kernelu. i za sada onako OK pogotovo sto se tice performansi ali Baterija 5h sot jedva :)

Jel koristite vi to uopšte? Ja se ne sećam kada sam zadnji put imao više od 3. :-D

Meni slim i na s2 i na n5 nema alternativu. Upaljen mi je skajp, viber i voip aplikacija sve to na 3g od 8 sati jutros. Pritom njakam telefon stalno. Ne igram igrice ali tapatalk i mailove koristim. Takodje sirf sa dolphinom. I pomalo muziku.Evo 42 procenta baterija na nexusu od jutros. Slim je najbolji rom ubedljivo za mene. Svala čast Saletu za Neat koji sam koristio uz manje prekide dve godine na S2 ali Slim otkida.

Jel koristite vi to uopšte? Ja se ne sećam kada sam zadnji put imao više od 3. :-D

Očigledno tlačiš non stop CPU na max sa upaljenim ekrnaom. Ili imaš česte Wakelockove :) To je baš malo, jedino da ti je na standby-u 2-3 dana. Surf, email, tapatalk, YT, pozivi i slicne zayebancije, 1 dan uz 5h SoT bi trebalo da ide bez problema.

moguće da gura 3h sota. dovoljno je da drži malo jače osvetljenje i da mu je 3g signal osrednjeg kvaliteta

1 dan. 3g osrednji (u bg), 5 mailova, Twitter, Facebook, what's up, Instagram, Hangouts, Skype, push za sportske aplikacije, Spotify, bluetooth slušalice, osvetljenje lux sređuje, push bullet.
Wakelock koliko hoćeš, samo većina opravdana.
Wifi i bluetooth nikada ne gasim.

Poslednja izmena:
Ne znas ti njega, on nema sync, pa je njemu normalno par sati SOT da ima, nisi pratio N4 temu, video bi :)

On 6h nekad 7h, dva dana, ja 4 sata 1 dan (doduse nije mi stalno 3G, sem kad sam u gradu, al to je par sati) Isti kernel ista podesavanja. Tako da ne obracaj paznju sta ti Stjepa kaze :p

Ja bih neki case kao za htc one.
Očekujem da nilkin iskopira. :D

Gde bih mogao uživo da vidim crveni Nexus 5? Ode Note 3 u oglase, pa bih hteo da vidim da li je crveni za mene, ili da uzimam crni...

dobro si se setio da odradis pravi potez :D

ako si u bg probaj onih par radnji u balkanskoj .. da li imaju crveni model to je tesko reci,ali vredi pokusati tamo

Crveni ti uzmi, jer sluti na radost. ;)
Video sam sva 3 uživo i nekako mi je baš crveno-crna kombinacija, ostavlja premium feeling.Btw. ako ima u gradu neka radnjica, neka :type: neko.

Sve je stvar ukusa. Meni je npr crni najelegantniji. *** ne volim sarene telefone, kao sto su crveni i beli.

http://www.androidpolice.com/2014/0...d-and-search-to-do-everything-on-your-device/

Again, from the available information, it appears that - with Hera as an underpinning - your device will be able to execute tasks that would normally belong to an app without actually opening that app. This would mean that apps with functionality carried out over the web could plug into Hera for easier, more ephemeral experiences on Android.

An easy way to think about what this functionality looks like is to imagine Gmail on the web. If you've just signed up for a new website and were sent a confirmation request, Gmail can understand that and places a button next to the message in your inbox that allows you to confirm your address without ever opening the email.

Now, replace the email with an app, like Hangouts. Theoretically with the functionality we're discussing, Google would be able to alert a user to a new message, display it, and let the user enter a reply and send it without ever opening the app.

i na kraju komentar od artema:

"It's too early to tell, and we are all struggling to understand all the implications of this marriage. One thing is certain - this year, Android will be changing in the most radical ways since... as long as I can remember."

Poslednja izmena:
Nije bas toliko dobar rez, s' obzirom da nije nesto pretjerano tlačio telefon. Taj rez sam vec postigao, a ostalo mi jos 40% a nista manje nisam koristio tel vidim po statistici :D N4 je u pitanju. Nije nista cudno da batt od N5 manje drzi od N4 :d

Poslednja izmena:
pa brate ti se ne računaš.. :)

ti bi na ovom telefonu sigurno išao do 8h sota :)

na n4 sam izvlacio 4h i 15-4h i 45 max ovde idem od 5h do 5 i 30. bolja je baterija ali ne mnogo. nijanse u pitanju

Poslednja izmena:
Pozdrav svima. Moze li neko da mi kaze koje su prednosti/mane Nexusa 4 i odnosu na Nexus 5? Znam da 5-ica ima jaci procesor, veci ekran i bolju rezoluciju ekrana, kakva je razlika u kvalitetu izrade samog telefona i da li ima razlike u kameri, koliko vidim i jedan i drugi imaju po 8mp.

Na n5 je kamera dosta bolja. Izrada je podjednako dobra, ali upotrebljeni materijali su drugačiji (Teflon plastika).
N5 može da prihvati i USB host, za razliku od 4

Ok, hvala na info. Imam Nexus 4 , pa se razmisljam da li da uzmem 5-cu...

Poslednja izmena:
Ja sam prešao sa četvorke na peticu i prezadovoljan sam, tako da preporucujem. Kamera je bolja, procesor, ekran, čak mi je i završna izrada bolja.

pa naravno da je bolji u odnosu na N4 :) Naopako da nije :D
Ne razmišljaj mnogo nego prelazi :)

Nazad
Vrh Dno