Slazem se da ta slika mozda nije ispala najbolje, ali zato ih ima 6, to je jedna slika od mogucih 6.
A u svakom slucaju mi je bolje to:
....
Traze 250KM u prosjeku + Nexus 4 = Nexus 5, ides u pmNista od toga, odustajem do daljnjeg....Primjetio sam da jos nije zaziveo kod nas nexus 5 nema 10ak oglasa u celoj drzavi.
Čekaj, stani, pazi , vidi, gledaj.Ovo gore sa istog sajta ti odgovara.A ovo dole, ma nemaju pojma.
Proverite updates meni stigao OTA na 4.4.3!!!
Znači opet živi ona fora, Prvi! :banana:aprililili :d los pokusaj hahaha aj laku noc ljudi
^ da, ma nema sanse. Radije bih kupio nov ili polovan bez zamjene, manje bi mi zao bilo. Jos da zakacim neki sa fabrickom greskom
Ne isplati se brate nije N5 za toliko bolji.
Sacekati jos malo da padne cijena 50ak eura i vise posle leta nekad.
Zar nije bolje sacekati sledeci nexus i uzeti ga za novu godinu? Bice veci upgrade za malo vece pare ali opet ce n4 moci da se proda za 200-ak evra.
ih sada. n4 za 200e. pa za toliko će ići n5![]()
Zar nije bolje sacekati sledeci nexus i uzeti ga za novu godinu? Bice veci upgrade za malo vece pare ali opet ce n4 moci da se proda za 200-ak evra.
Najbolje je uzimati svaki naredni nexus bez preskakanja, ali ga uzimati kad prethodnom istekne SW podrska.
Taman i pojeftini, manje para izgubis, isplativije je nego kupovati tako cim izadje, plus sto mozes da zaradis fabricku gresku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari