Šta je novo?

LG Nexus 5

koga briga za obod oko kamere, ako se oguli ogulio se.. :) makar ne moram da brinem o lajsni kao vlasnici s3,s4 i s5.

koliko ti je uzeo za poštarinu da ti pošalje ovaj kejs?

To je njihov zvanican store na ebayu. Uzeli mi 9 dolara, koliko kosta i case :D mada u principu to izadje oko 1500-1600 kinti, tako da nije strasno, a dobijes kvalitetan proizvod.

Slazem se da ta slika mozda nije ispala najbolje, ali zato ih ima 6, to je jedna slika od mogucih 6.

A u svakom slucaju mi je bolje to:
....

Ja samo znam da obe kamere u ovim uslovima mogu da naprave bolje fotografije, makar ponovio 2-3x ako treba. Sta je radio ovaj iz PA, to samo on zna, ako zna :d

Traze 250KM u prosjeku + Nexus 4 = Nexus 5, ides u pm :D Nista od toga, odustajem do daljnjeg....Primjetio sam da jos nije zaziveo kod nas nexus 5 nema 10ak oglasa u celoj drzavi.

^ da, ma nema sanse. Radije bih kupio nov ili polovan bez zamjene, manje bi mi zao bilo. Jos da zakacim neki sa fabrickom greskom :D
Ne isplati se brate nije N5 za toliko bolji.
Sacekati jos malo da padne cijena 50ak eura i vise posle leta nekad.

Poslednja izmena:
to gledaš direktno u nekoj radnji da uradiš zamenu? to nikad nije bilo isplativo

Ma kakva radnja, preko oglasa od obicnih korisnika ovakvi kao i ja. Kod nas su ljudi u fazonu kad traze zamjene da povecavaju cijenu telefona, ne znam kakav je kod vas slucaj.

pa isto... ovde je realno da se n4 proda za 200-220€, doplati 100 i uzme nov n5, ne znam kakve su tu cene novih i polovnih telefona..

čime se ljudi bave :) ja ne znam ni koji je datum, kamoli da li je 1 april.

mada ok pokušaj :)

Sta znam, ja se svake godine zezam sa ljudima i simpaticno je. Nasalite se sa nekim danas.

^ da, ma nema sanse. Radije bih kupio nov ili polovan bez zamjene, manje bi mi zao bilo. Jos da zakacim neki sa fabrickom greskom :D
Ne isplati se brate nije N5 za toliko bolji.
Sacekati jos malo da padne cijena 50ak eura i vise posle leta nekad.

Zar nije bolje sacekati sledeci nexus i uzeti ga za novu godinu? Bice veci upgrade za malo vece pare ali opet ce n4 moci da se proda za 200-ak evra.

ih sada. n4 za 200e. pa za toliko će ići n5 ;)

Sad je malo vise odd 200 koliko sam video, ne verujem da ce mu previse pasti cena. N5 ce tada biti oko 250, cenim.

Galaxy nexus je sada 150e u aprilu mesecu, a duplo je slabiji od n⁴.

Poslednja izmena:
Kako se posprdase ovi iz Paranoid tima. Najavili HOVER, i ljudi se izlozili, kada on corak.

Zar nije bolje sacekati sledeci nexus i uzeti ga za novu godinu? Bice veci upgrade za malo vece pare ali opet ce n4 moci da se proda za 200-ak evra.

Najbolje je uzimati svaki naredni nexus bez preskakanja, ali ga uzimati kad prethodnom istekne SW podrska.
Taman i pojeftini, manje para izgubis, isplativije je nego kupovati tako cim izadje, plus sto mozes da zaradis fabricku gresku.

Najbolje je uzimati svaki naredni nexus bez preskakanja, ali ga uzimati kad prethodnom istekne SW podrska.
Taman i pojeftini, manje para izgubis, isplativije je nego kupovati tako cim izadje, plus sto mozes da zaradis fabricku gresku.

Da, ali konkretno n4 istice podrska cim se pojavi sledeci nexus (ovaj posle 5-ice). Znaci ipak se malo strpiti posle Nove..

Jel moze neko ko koristi SlimKat da bi kaze kako mogu da povecam celokupan dpi sistema, previse mi je sitno ovako kako je na defaultu?

Pa šta bi rekao na ovo kad mene kad ti je default sitno :D
Jes da je Gnex u pitanju... :p
eda6y2yr.jpg

Edit:
Mislim da je najlakše sa ovom aplikacijom
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor
Mada ne znam na šta će to da liči...

Poslednja izmena:
Usput si mogao i da odgovoriš čoveku :D

Pogledaj u opcijama pod interface, ili ručno edituj build.prop
Probaj 400 dpi.

Eeee mi na gnex nemamo tu opciju u interface, pa se moramo snalaziti :p

pa zato što si se ti navikao na taj mali ekran od s2.. nije ni čudo sto guraš dpi na 200 :)

Meni je najbolje 245 :p

Nazad
Vrh Dno