Šta je novo?

LG Nexus 5

imam problem koji nisam imao na n4, ne mogu da capcha kod na sajtovima za download...
da li je neko imao slican problem?
ps. skidam narodne aplikacije *** ;)

Ukoliko nekoga zanima, iGO Primo Israel 9.6.29.367542 radi bez problema...

Juce sam isao s drugarom koji se ne razume u telefone da uzme nexus 5,svidja se coveku izgled telefona,a ja sam bio tu da proverim pixele,vibraciju i taster i sve je bilo ok,na moje iznenadjenje.
Proizveden je 03/2014.
Ceo dan sam ga cackao i podesavao i mogu reci iz mog ugla gledanja da je jedina prednost u odnosu na G2 koji nosim,izrada.
Mnogo bolje izgleda ona mat plastika od ove glossy na G2 i malo bolje lezi u ruci jer je verovatno malo uzi.
S druge strane,vise mi se svidja prednji deo na G2,minimalni bezeli izgledaju mnogo lepo.
Baterija je mnogo bolja na G2,bukvalno sam gledao kako procenti padaju svaki minut dok sam bio na 3g s nexusom.
Nedostatak IR blastera mi je takodje jedna od mana nexusa.
Softver sa N5 sam video jos dok sam nosio N4,tako da tu nema nista novo i cak mi se neke stvari na LG dopadaju i ne bih mogao bez njih,naravno da tu mislim na double tap to wake:)
Sve u svemu N5 je super telefon i svakako bih ga preporucio svima,izgled,kamera i displej su napredak u odnosu na N4,pa ko se razmislja neka menja,svakako vredi te razlike u ceni.

Sve u svemu N5 je super telefon i svakako bih ga preporucio svima,izgled,kamera i displej su napredak u odnosu na N4,pa ko se razmislja neka menja,svakako vredi te razlike u ceni.

Ja se razmisljam, ali mi nikako ne vrijedi 130ak € urazlike u cijeni. :) Smara me klizavost i nelijeganje u ruci N4, smao to i nista drugo. :)

Nije valjda da je cena N4 170€ sada.
Posto je drugar platio 300€ N5,nov neotpakovan,dobio je za divno cudo i pisanu garanciju prodavnice u NS.

Ne znam kako j uSrbiji, ali znam u BiH. Ja bih neku zamjenu+doplata, ali ne prihvata to svako, a cim trazis zamjenu ono nesto povecava cijenu. :) Da ja kupujem nov do 300€ 32GB bez problema. A ovaj N4 je kod nas cirka 200, mozda malo jace (220-230) zavisi u kakvom je stanju, polovan naravno € :)

Poslacu ponude pa cu vidjeti koliko traze, nema sanse da cu dati vise od 100€,pa nek se yebu svi odreda, ne moram ga ni menjati :):D

Poslednja izmena:
Nije valjda da je cena N4 170€ sada.
Posto je drugar platio 300€ N5,nov neotpakovan,dobio je za divno cudo i pisanu garanciju prodavnice u NS.

dobra stvar kada živiš u ns je ta da možeš da probaš mob pre kupovine kod ns likova sa kp sajta.. kada naručuješ za bg( ili bilo koji grad u srbiji) uvek imaš rizik da mob ima falinku..

Poslednja izmena:
Znaci u NS su svi Nexusi 100% ispravni :D nisam znao za taj podatak :D

hmmm. nisi razumeo šta sam hteo reći ;) mada možda sam ja loše i napisao..

Inace da se zapljunem zvanicno :) Postao sam vlasnik novog N5 :) "Stari" N4 ide u zasluzenu penziju :)

zaboravio si da napomeneš da "blind test" u ovom slučaju znači da je test rađen u udruženju slepih

Ti testovi su smesni iz vise razloga i jos sa semplovima smanjenim na 3mpix (jedino one sa M8 nisu morali da menjaju :d), N3 i N5 iza M8 kamere, sta vise ima da se polemise..

Gledam onu nocnu N5 sliku i mislim se, ma daj bre, vi mene zaebavate??!!

Pa sa N4 mi bolje ispadne low light nego ovo sto su oni dobili...

dobrodošao. :)
kako ti se čini prelaz? i koju si boju uzeo?

p. s. http://www.phonearena.com/news/Japa...d-this-be-the-display-in-the-iPhone-6_id54552

pre ce biti da ovo ide u g3,z3 pa možda i n5 2014 nego novi iphone

Uzeo sam crni. Crveni mi je too flashy, a beli je glossy. Crni je bas onako po mojoj meri, i elegantan a kako sam cuo i najizdrzljiviji od svoje brace.
Prvi utisci su fantasticni. Muzika, pogotovo FLAC fajlovi mnogo bolje zvuce na N5. Radi perverzno brzo - to me je posebno odusevilo jer je i cetvorka radila fantasticno. Jedino kameru nisam jos stigao da istestiram...

ona treća slika, sa zgradom u senci i sunčanim nebom je praktično najlošije ispala na najbolje ocenjenom telefonu...

Bas tako ali to nista ne mora da znaci, da su par sekundi posle okinuli isto sve na auto verovatno bi ispala mnogo bolje (vidis emix i da je odlicna 1520 zabrljala u ne tako teskim uslovima). E jedino ako je fabricki auto mod lose odradjen pa uvek gresi, to je posebna prica. Zato ovakvi testovi (PA) i nisu mnogo pouzdani, semplovi su verovatno svi na auto pa je velicina smanjena na 3mpix.

A realno i nisu velike razlike u kvalitetu kamera izmedju vodecih android, ios i wp8 modela, ima ih ali tesko da u ovakvom testu mogu da dodju do izrazaja.

Uzeo sam crni. Crveni mi je too flashy, a beli je glossy. Crni je bas onako po mojoj meri, i elegantan a kako sam cuo i najizdrzljiviji od svoje brace.
Prvi utisci su fantasticni. Muzika, pogotovo FLAC fajlovi mnogo bolje zvuce na N5. Radi perverzno brzo - to me je posebno odusevilo jer je i cetvorka radila fantasticno. Jedino kameru nisam jos stigao da istestiram...

dodao bi da mnogo bolje leži u ruci od n4 iako ima veći displej.. :)

što se tiče kamere, ako ti ne treba flesh pri slikanju obavezno koristi hdr+, slike su osetno bolje nego na n4

Istina. Ali morao sam da narucim spiegen ultra fit, cisto da malo zastitim kameru. Svidja mi se celokupni dizajn telefona.

kameru si mogao da zaštitiš sa nekim lens protektorom.. čisto da se ne guli staklo od kamere kada ga spuštaš na hrapave podloge.. mada ja ni to nisam nabavio.:)

Ja koliko sam upucen guli se onaj obod oko sociva. Nema veze, ne izgleda lose ultra fit, a dobija se uz njega i neki screen protector koji ne znam kakvog je kvaliteta :/ Nema isecene rupice za senzore i kameru, samo za speaker grill. Je l ima neko uvid u to kakva bi mogla ta folija da bude? Da li ce uticati znacajno na kvalitet boja, prikaza?

Ovde moze da se vidi kako izgleda na fonu: http://forum.xda-developers.com/goo...spigen-google-nexus-5-slim-ultra-fit-t2513645
Ja sam porucio sa ebaya: http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-...-5-/271309549584?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160

Kako vam se cini ovaj screen protector sto ide u paketu?

Nazad
Vrh Dno