pise ti na kutiji.
pise ti na kutiji.
sa nekog AustalijskogIf you have a 4G device and do not have 4G reception, then it will fall back 3G. If even that is not available, it will drop back to 2G (voice) and then to nothing. There are no more “1G” networks, they were analogue-based and were replaced by the digital 2G technology in the 80s and 90s.
sa Appleovog foruma...as the phone still supports 2G and will switch to the slower network if 3G is not found.
Or you can be in an area with no 3G hardware to connect to and still have full strength voice Correct ?
Only if you fall back to 2G, and your phone will let you know by showing 2G instead of 3G.
Voyager, kad stavis na 3G only nece da ti prebaci na 2G kad nema brze mreze vec ces izgubiti istu.
koliko vam je rama obično slobodno, kod mene je to negde u proseku oko 1000Mb-1100Mb, a na nexusu 4 je to bilo od 1200Mb-1300Mb. Sada je mnogo manje opterećen App nego Nexus 4 pošto sam ga tek uzeo pre dva dana i nism mu sve instalirao. Dali je to normano da Nexus 5 više "jede" rama od Nexus 4
Mogu li da povezem tel. sa usb flešom ako nije rutovan
koliko vam je rama obično slobodno, kod mene je to negde u proseku oko 1000Mb-1100Mb, a na nexusu 4 je to bilo od 1200Mb-1300Mb. Sada je mnogo manje opterećen App nego Nexus 4 pošto sam ga tek uzeo pre dva dana i nism mu sve instalirao. Dali je to normano da Nexus 5 više "jede" rama od Nexus 4
Mogu li da povezem tel. sa usb flešom ako nije rutovan
možeš da mi objasniš kako, nisam baš toliko vičan u tomemožeš, ali moraš da koristiš nexus media importer i sve da otvaraš kroz njega.
Ja sam rootovan, ali stick mount ne radi kako treba. moraću da pišem developeru.
Ja ne znam ko jos koristi koush-ov superuser, toliko problema pravi na svakom koraku da je to strasno, dok sa druge strane SuperSU me nikad nije izneverio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari