Šta je novo?

LG Nexus 5

Igo još uvek nema mogućnosti da radi na Artu. Instalirah Sygic, i muku mučim sa trial periodom. Naravno skinuo sam narodnu verziju nekoliko njih, pa cak i uz pomoć kolege sa foruma.
Sve u svemu: jel uspeo neko da potera Sygic na Nexusu 5 a da nije trial verzija, a ni plaćena naravno.

http://goo.gl/4QMZJ1

Ako ti je to tesko onda mozes Navigon. Valjda znas jedan APK instalirati :D

Poslednja izmena:
^ upravo sa tim kolegom u saradnji mucim muku oko Sygic-a
:(

Ili ugasi art. Ja furam mob bez art-a vec vise od mesec dana i ne bunim se

kod mene je baš zaređalo u tri dana tri puta proces mm-qcamera-daemon. Dali ste vi probali da deinstalirate ili da oduzmete dozvolu Skype-u da koristi kameru. Ako je to neko uspeo neka kaze kako, telefon nije rutovan.

Uninstalling Skype may substantially reduce the likelihood of this bug appearing, but I realize Skype is a very important application for many people. Other camera-using applications may trigger this bug as well, but that's been relatively rare. Most applications also do not access the camera when not in the foreground, so they will only trigger issues when actively used.

Ja sam ga sada obrisao, baš da vidim da li će ga nešto opet pokretati, pošto mi se dosta često palio.

Meni je u zadnjih 10 jedno tri puta. Mada Skype nisam patio nijednom.

I meni se javlja ovaj bag kad ne koristim skype. Imam ga instaliranog, al ga nisam ni jednom pokrenuo. Tako da mislim da nema neke velike veze jedno sa drugim.

Skype ima dozvolu da u pozadini pali i koristi kameru tako da i ne mora da se koristi. Ali nije greška u app skype nego bag rekli su da su ga otklonili ali još rade na stabilizaciji i kontroli sistema i sa update 4.4.3 više neće biti tog baga. Nije to samo sa skype-om nego i sa ostalim app koje koriste kameru ali najčešće sa njim

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=60058#c475

Poslednja izmena:
Ima veze sa skajpom i jos par programa jer ja nikada nisam imao drejn od tog kamera demona.. Evo vec duze od mesec dana.

Zato sam pokupio nlpwakelock od strane google search i morao je da padne uninstal.. Nista nije pomoglo,ni app ops ,nista..

Poslednja izmena:
^Ukucaj u google i dobićeš brdo linkova.

Nisam imao niti jednom drain sa camerom niti bilo cim pogotovo odkada sam na Cataclysm, zato me ni nema na forumu u poslednje vreme jer sve radi savršeno :) Doduse imam i Joshua mod za kameru flashovano tako da mozda i zato nemam tih problema. Skype nemam instaliran...

Ispravka u novoj verziji Skype-a:

Workaround for the KitKat bug which caused a runaway process when the camera was synced in the background.

Najzad.

Ooodlično, ima ga i u Austriji, sad možemo da smaramo naše rođake gastose :-D

Ee.. Kako brisete onu prasinu koja udje izmedju plastike i ekrana.. Ja je imam najvise na donjim coskovima moba ,dok gore skoro i nema.. Ne mogu sa papirom da procackam jer se lako iskrivi

Pa jesu mekane, ali cistis prasinu ***. Ako jedes burek nabtelefonu onda mora nesto tvrdje. Uzmi cetkicu za zube ili neku sa tvrdjim dlakama, imas po radnjama toga ko pleve. Meni cetkica za zube dobro dodje za skidanje budji. :)

Kakva te budj spopala ludjaku :) a da, prljavstina je malo tvrdja jer se od ciscenja zbila po coskovima :) smara me zestoko

Nisi mislio budj na telefonu. Mada meni se desavalo da zardjaju sarafi na dzojstiku, valjda ruke se oznoje malo i nagriza so, zato se stavljaju nehrdjajuce dijelove na telefon.

U pravu si da smara, pogotovo u ovim otvorima za zvucnik i jwdan i drugi, pogotovo kad razgovaras na tel, pa jos zamastis ekran :D

trenutno u Austriji na playstoru 350e N5 16gb, 399e za 32gb... Verovatno zato sto je veci pdv.. mada nije mi jasno da toliko bude razlika u odnosu na nemacki playstore- 300/350e

Zar nije u svim evropskim zemljama 350e/400e.. ? A u kanadi ,usa ,australiji njihovih 350/400 novcanica plus porez i prevoz ?

Poslednja izmena:
Pa sta si onda ti.. :) Navijas za klub koji ne skida crvenu boju sa sebe :)

Inace,crveno crna kombinacija,najbolja komb ikada :)

Nazad
Vrh Dno