Šta je novo?

LG Nexus 5

Po slikama vise vuce na glosy plastiku nego na gumiranu.. Koliko te ispalo na kraju sa sve prevozon carinom itd itd ?

Po slikama vise vuce na glosy plastiku nego na gumiranu.. Koliko te ispalo na kraju sa sve prevozon carinom itd itd ?

konacna cena na ebay sa shippingom je bila valjda 22.44 usd, banka mi je sa kartice skinula 2002 rsd a postar mi nije trazio nista za postarinu, iako sam ocekivao da nesto treba i njemu da platim

daleko je od gumirane, ali je takav osecaj, a nije ni glossy, to se moze reci za ovu kocku.. bas priblizno samoj maski telefona,

Poslednja izmena:
Ja sam narucio nilkin frosted crni sa ebaya izasao me 5e dostava besplatna. Pokusavao sam spigen crystal shell al nisam imao dovoljno novaca na inernet intezinoj a mrzelo me da cekam ponedeljak da uplatim jos novaca pa uzeo ovo. Naruceno 26 tog februara stiglo jutros, postar doneo do vrata nista nisam doplacivao cak ni potpis da sam primio nije trazio. Zadovoljan sam sa zastitom a i nije mi previse udebljalo telefon, verovatno cu ovih dana naruciti i spigenov taj crystal shell jer mi se bas svidja a i izgleda odlicno. Je mozda neko probao ili narucio spigen il nillken glass screen protector?

Poslednja izmena:
Ja sam narucio nilkin frosted crni sa ebaya izasao me 5e dostava besplatna. Pokusavao sam spigen crystal shell al nisam imao dovoljno novaca na inernet intezinoj a mrzelo me da cekam ponedeljak da uplatim jos novaca pa uzeo ovo. Naruceno 26 tog februara stiglo jutros, postar doneo do vrata nista nisam doplacivao cak ni potpis da sam primio nije trazio. Zadovoljan sam sa zastitom a i nije mi previse udebljalo telefon, verovatno cu ovih dana naruciti i spigenov taj crystal shell jer mi se bas svidja a i izgleda odlicno. Je mozda neko probao ili narucio spigen il nillken glass screen protector?

evo upravo sada narucio nillkin glass sa ebay jer me ova zastita uz spigen case ni malo nije odusevila, do polovine aprila valjda ce stici :d

Ajd ako ti nije tesko pusti link da nevijam po ebayu cini mi se da je dobra stvar i da je slicno onom spigenovom a spigenov je preskup.

Kontam da nisi i da ces biti zadovoljan , ma da traziti oko prodavaca, meni je ovaj njihov hard shell super sto sam uzeo i kad sam ga narucio tako u ovo vreme , ujutru mi rano stigla poruka kao poslato je i evo stiglo jutros a bilo je kao od 6 do 20 marta, slikacu ga sutra pa cu postaviti slicice.

Jel moze neko kratko da mi kaze ko je probavao custom romove sa xda koji je najbolji za n5. Zato sto dolazim sa s2 slim roma pa bih u n5 da probam neke najslicnije. Sad sam stavio slim u N5 super radi ali mozda ima za n5 neki bolji rom i kernel????
Mrzi me da ih sve isprobavam pa ako neko je vec probao da mi kaze kakvi su i vrede li.

Poslednja izmena:
zamenio sam danas nexus 4 i postao sam ponosni vlasnik nexus 5. Može neko na PP da mi pošalje apk file za IGO primo koji radi u fUll screen na nexusu 5 HVALA

Da li neko ima problem da kada gleda nesto na youtubu i kada se vrati na homescreen i zakljuca telefon nastavi da se cuje zvuk. Strasno me nervira.

Isto se greju. Ono, ne peče ruku, a ako ga pržiš nečim, i on će tebe lepo da greje.

A uostalom, nisi pahulja pa da je bitno je li par stepeni gore-dole :)

Hmmm.. Nije valjda da prelazis na n5 ? :)

Ma sta znam, ne isplati se bas samo bzvz doplacivao, ali ko raspitujem se iz radoznalosti. Jedino mi smeta kod N4 ovo staklo nazad pa je klizav ko sapun, i u ruci i na glatkoj podlozi :) Ako bih ga mijenjao jedino zbog toga.

Pametnije je mozda sacekati sledeci Nexus, pare u kesu nece propasti kao na telefonu :D Ili sackeati jos koji mjesec i kupiti ga dosta jeftinije polovnog star mjesec dana, hehe :D
Nije zurba nikakva, vrijeme radi za nas.

Poslednja izmena:
Ma ja cekam i sledeci nexus telefon i sledeci nexus sat :) postao sam nexus brend manijak :)

Ja jedino cekam sledecu platu ko ozeblo Sunce, jer bez toga nema nista... :D Ostalo ne cekam samo dolazi :d

Pa kako ćeš staviti LTE kad ga nema u Srbiji ?

Mislim da postoji neka vrsta fall-back protokola, tako da možeš staviti šta hoćeš, on će da koristi šta nađe :)

Jedino što ako staviš 2G (što je kod mene), onda telefon ne traži bržu mrežu, a ako staviš 3G ili brže, on sve vreme traži nju, pa ako ne nađe, prelazi na sporiju, a i dalje traži bržu.

E sad, ja koristim GravityBox i njegovu Smart Radio opciju, koja kada ne treba brža mreža sam prebaci na 2G.

ajada6ug.jpg

Izaberi 2G, pa vidi da li će ti posle raditi brzi net :) Ubaci u quick settings "pločicu" koja ti omogućava prebacivanje sa mreže na mrežu, tako ćeš uštedeti bateriju, a možeš da skačeš između 2G i 3G.

Recommended je LTE jer ako mreža postoji, što je ne koristiti, međutim, ako ne postoji, a kod nas je nema, nema ni potrebe da pokušava da je nađe.

kod mene kada stoji na 3G pokazuje EDGE a kada je na LTE onda pokazuje HSPA

KAko da znam dali je model D820 ili D821

Vrh Dno