Po slikama vise vuce na glosy plastiku nego na gumiranu.. Koliko te ispalo na kraju sa sve prevozon carinom itd itd ?
Ja sam narucio nilkin frosted crni sa ebaya izasao me 5e dostava besplatna. Pokusavao sam spigen crystal shell al nisam imao dovoljno novaca na inernet intezinoj a mrzelo me da cekam ponedeljak da uplatim jos novaca pa uzeo ovo. Naruceno 26 tog februara stiglo jutros, postar doneo do vrata nista nisam doplacivao cak ni potpis da sam primio nije trazio. Zadovoljan sam sa zastitom a i nije mi previse udebljalo telefon, verovatno cu ovih dana naruciti i spigenov taj crystal shell jer mi se bas svidja a i izgleda odlicno. Je mozda neko probao ili narucio spigen il nillken glass screen protector?
Ajd ako ti nije tesko pusti link da nevijam po ebayu cini mi se da je dobra stvar i da je slicno onom spigenovom a spigenov je preskup.
Loznice jel se grije N5 kao N4 tj. jel se osjeti?
Isto se greju. Ono, ne peče ruku, a ako ga pržiš nečim, i on će tebe lepo da greje.
A uostalom, nisi pahulja pa da je bitno je li par stepeni gore-dole![]()
Hmmm.. Nije valjda da prelazis na n5 ?![]()
Nema kod nas LTE.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari