Šta je novo?

LG Nexus 5

Ja stvarno ne primećujem nikakvo usporenje, uptime mi je preko 300h.

ja sam ga restartovao pre neki dan posle 250 sati up tajma ali zato sto je zabagovao,to jest drzao sva jezgra na max cloku. :)

Poslednja izmena:
pa i meni jedini reset bue zbog toga, nijednom još nije usporio.

Ma verovatno ću ga pazariti. Ne može biti ništa toliko strašno da zažalim.

Bogami, od pritiska na Recents taster, pa do liste programa prođu 2-3-4 sekunde, kako kad. Nekad se utripuje da ga držim pritisnuto, pa me prebaci u poslednju app, jer je namešten da to radi na long press.

+1
Ni meni nikad nije usporio.

Edit: Gde moze da se vidi system up time? U settings ili preko aplikacija?

Poslednja izmena:
Stock i GB. Doduše, jesam undervoltovao kernel juče i spustio max takt :D
Doduše, sve za po jedan podeljak.

Jok kakvo usporavanje, juri ko blesav. Koliko mi je telefon sad laksi i manji u dzepu i koliko ga lakse koristim jednom rukom u odnosu na Note 3. Kao da ponovo progledah :)

Stock i GB. Doduše, jesam undervoltovao kernel juče i spustio max takt

Gravity Box? Modul za Exposed? Možda ti tu neko podešavanje pravi problem. Ne verujem da je do undervolta, jer nisi nešto ekstremno spuštao (ako kažeš u odnosu na stock napon).

U svakom slučaju, nema usporenja. Niti bi smelo da ih bude. Proveri šta je u pitanju. :)

zato ja nikada ne koristim ta cuda,GB ,exposed itd itd. :)

Ja ne znam sto dirate te voltove, klokove. Bespotrebno, a obicno izaziva probleme.

GB i Xposed su odlični, nisam imao problema sa njima, za razliku od custom ROM-ova, a inače ne prčkam oko kernela, nego juče kad sam ažurirao ElementalX odlučim da vidim ovo za UV i OC (i povećao buffer na 512). UV i OC spušteni za po jedan stepen u odnosu na stock podešavanja. Videću kakva je autonomija, možda i vratim na default ako ne bude nekih promena.

Koliko god MIUI dobar bio, meni je greota staviti ga na Nexus 5. Ne znam zašto, nekako je neprirodno.

Čekamo 4.4.3, valjda će biti sutra u toku dana :)

Pao danas prvi reset na N5....Purity ROM,uključen Immresiv mod sa status barom....Nije hteo da mi izvuče immresiv mod,isključim ga(Posto sam namestio da se uključuje u Power meniju),a ono samo crna traka bez softverskih dugmića....Resetovao ga i sad je sve ok.

Stigla danas Spigen ULTRA HYBRID case....Mogu vam reci da je fenomenalan,Vrhunska izrada,ona silikonska futrola sto sam imao za prvu pomoc mu dođe velika smejurija prema Spigenu.....Vrhunska izrada,exstra izgled,i uz sve to 2 godine garancije.....Svaka preporuka :D ;)
Slikano sa ženinim galaxy SII

1.jpg20140415_210212.jpg20140415_210223.jpg20140415_210234.jpg20140415_210242.jpg

Poslednja izmena:
Човече што му ниси скинуо имеи налепницу :)

Poslednja izmena:
Jel ti ne smeta prasina sto ulazi i povecana glomaznost? To i da li pozadi ima mesta na kojima je pozadina previse pribijena uz futrolu pa ima onih wet/moisture delova?

Jos nesto - skini nalepnicu pobogu.

Skinuću je sad,imao onu običnu crni silikonski case,pa nisam ni obracao pažnju....
Gizmo ne smeta mi,i nema wet/moisture delova.....
Stvarno je frh case,najbolji koji sam do sad imao....

Vrh Dno