Šta je novo?

LG Nexus 5

Теби сваки прелаз са амоледа на неамолед значи са коња на магарца :)

A baterija, a velik ekran, a kamera? Mislim ima tu svega, generalno je bolji Notiška, a sad ako hoce da zaradi i trebaju mu pare, nek uzme N5...

ma nema šta tu nexus da traži da se ne lažemo. on je super telefonče sam po sebi, kad dodaš cenu onda ubija koliko je super, al problem je što je note 3 i dalje najbolji telefon na tržištu. nije ni ta razlika u ceni bez veze takva kakva jeste. jedini razlozi mogu da budu veličina i finansije, ako je bilo šta drugo u pitanju to je prelazak koji će realno izazvati kajanje

Ma ako mu smeta veličina i ne koristi olovčicu može lepo da pređe na nexus.
Ja da imam veliku šaku išao bi ma note, volim da crtam tako da bi mi baš odgovarao...

Ima li Textra opciju da skida kvacice sa nasih slova? Strip unicode cini mi se da je tacan naziv...ako ima ja je ne nalazim.
Ako nema, koja alternativna app ima ?

Ima, odeš u opcije i čekiras compact sms. Onda ti textra šiša kvacice ako je to razlog prelaska u novu poruku.

Odavno ne procitah vise fabrickih gresaka ko na zadnjih par stranica :D

Da li postoji aplikacija koja YT klipove pusta u 1080p rezoluciji, ova stock YT mislim da pusta najvise 720p?

Ima li Textra opciju da skida kvacice sa nasih slova? Strip unicode cini mi se da je tacan naziv...ako ima ja je ne nalazim.
Ako nema, koja alternativna app ima ?

Mozes da probas i EvolveSMS uz Textru ;)

Neka tebe, ne daj se... Bas bi bio stos da i ti kupis Nexus, zasto ne? I da, citam preko TT-a pa ne vidim, nisam pri kompu narednih 7 dana.
ON topic: iGO radi savrseno ( iGO v9.6.29.367542) samo da ubacim novi cameraspeed, umalo... :cool:

Koji je najjednostavniji način za uplate kernel ako imam stock recovery?

Gledam da ne palim kompjuter :)

Skinuo sam ROM Installer, pa ću pomoću njega staviti TWRP, flešnuti kernel, pa opet pomoću njega vratiti stock recovery, ali reko možda postoji jednostavniji put :)

A zašto moraš da vraćaš stock recovery?

Ima ona app flashify za takve što izmišljaju toplu vodu :p

То ваљда зависи од оног PVS-а.. Неки људи извуку лагано -75 преко целог.. Ја нисам тестирао докле може да иде ув

Poslednja izmena:
A spominjao si neki parametar koji je bio drugačiji od preporučenog, da nije možda bio drugačiji buffer size? 512 umesto stock 128?

Да.. Скроловање по тт ми је флуидније.мада се можда и трипујем

Opet mi se sam od sebe ugasi telefon. Definitivno moram da ga vratim u Telenor.

Koji je najjednostavniji način za uplate kernel ako imam stock recovery?

Gledam da ne palim kompjuter :)

Skinuo sam ROM Installer, pa ću pomoću njega staviti TWRP, flešnuti kernel, pa opet pomoću njega vratiti stock recovery, ali reko možda postoji jednostavniji put :)

Znam da je kasno ali jesi li se setio custom recovery ali ne permanent? Video sam kod Wug-a da ima to?

Neće gospodin da kači na komp :p kad ga nakači svakako je najlakše preko fastboota

Nema veze, mogu sa ROM Toolboxom očas posla da vratim Stock recovery kad završim sa igranjem sa CandyKatom :D

Ja malo isprobavao romove i zaključio da je najbolji stock + Gravity Box. Sve što realno treba da ima custom rom, ima GB. Donirao sam čoveku 2e :) i otključao punu verziju zbog notifikacija i za sad sam zadovoljan. I baterija nije toliko loša sa default kernelom - 18h stand by, 4h 25min screen-on @autobrightness, 20ak minuta poziva, 16min hangout video poziva, 14min Ripitide GP2 :)

Poslednja izmena:
inace lik koji je napravio onaj kamera mod za g2 i n5 rece da ce i sledeci nexus praviti lg. neki njegov proveren izvor. satro bilo je lg ili lenovo. po meni bolje da je lenovo pravio,ali ***

Poslednja izmena:
Koji mod? Nov sam u Nexus vodama pa baci link ako te ne mrzi .

Nazad
Vrh Dno