Šta je novo?

LG Nexus 5

Ko se jednom navuče na Nexsus, tome više nema povratka...:S:

uploadfromtaptalk1397179299554.jpg

Не знам како ви али ја без ових профила не бих могао да живим. Колико је мени бела боја жута док не лоудујем од пирелигиа профил па то је за неверовати. Пошто ми није штиклирано сет он боот знам о чему причам ,ко небо и земља.

Реално да није ове опције за намештање дисплеја одавно бих ја продао овај моб..

to izgleda zavisi od primerka, moj se lepo beleo

Брате ово је болесно.. Помислим да уопште не постоји бела. Када бих имао неки апарат при руци па да демонстрирам..

Едит : да се приметити да сам прешао на гоогле тасту ;)

Poslednja izmena:
Snimi ekran kada si na Google Now, da vidimo i mi.
Primeti se da si menjao tastaturu.Lepši ti je rukopis, a i ne frljaš se sa padežima više. ;) :d

Poslednja izmena:
Морам у ове ситне сате да приман прозивке и од човека који има истетовиран win лого на леђима.. :)

шта је следеће ,да ме позове нека врх риба да јој банем на гајбу у 5ам :)

Ne znaš, ni iskren kompliment da primiš.Ccc.

Samo odabreš "Load a color profile" i tražiš profil koji tebi najviše odgovara. Kada nađeš, štikliraš "Set colors on Boot" i to je to.

Nisam obratio paznju dovoljno. Hvala.
Koji profili su po vama najbolji za pravu crnu i cistu belu?

http://192.227.135.147/N5_ColorProfiles/

Ево ти овде.. Имаш целу колекцију. Пиерелигио има око 10к скидања својих профила тако да. Мада пробају и вомерова подешавања па процени

uploadfromtaptalk1397206204410.jpg

Мом дисплеју и очима највише одговарају ова два профила.

Едит: када изабереш профил само закључаш и поново откључаш екран да би ти се подешавања примила

Poslednja izmena:
Koji je to display control? Faux? Sta je u ElementalX kernelu thermal throttle, ako se dobro secam?
Bio je neki best performane, cooler i coolest. Ja sam stavio srednju varjantu, ne znajuci cemu sluzi

Франков али ради скоро са свим кернелима, мислим само да га Тринити не подржава.
Тхротле је температурна граница после које моб почиње да смањује радни такт не би ли избегао превелико грејање

A deafult kernel?

@Gizmo

Да ли си успео да нађеш неку радњу у којој може уживо да се види црвени н5 ?

Evo ponovih se i ja. :eyebrows:

IMG_20140411_153503.jpg
IMG_20140411_153658.jpg

Fotkano sa "starijim" bratom, GNex-om.

hahaha, šta si nakupovao stvari, ko u školu da krećeš :D

Цар :)

Едит: шта ти представљају ови црвено розе тампони на сликама ?:)

Poslednja izmena:
olovčice sa čepom za džek za slušalice

Gratis stajlus...znate da kinezi svasta trpaju uz back cover-e.

o kojoj zimi pricamo ? :D

na balkanu zima traje 20 dana maksimum,padne jednom sneg i cao :) jedino ako posluje negde u hladnim predelima

edit: tek sada videh da je gratis :)

pa u doboju druga klima bre loznice :D sećaš se da je pričao da uzima nexus kad prođe januar, vidiš koliko njima to traje :D

Nazad
Vrh Dno