Šta je novo?

LG Nexus 5

Hahahaha...dobra! Mozete me meziti koliko hocete sada kada je N5 u mojim rukama. Btw sto je ovo brzooo.

Ne mrzi te niko.Nego su samo ljubomorni na tvoju "dodatnu" opremu za vremenske nepogode.Ja bi se zadovoljio i krpicu samo da mi pošalju.Ili barem NFC stiker, za kineski Fejs...

Poslacu ti ja stajluse ako ne mozes tiles da nabodes prstom? ;) :D

^ Добра :) :D

http://www.spareslg.com/tampa-de-bateria-lg-nexus-5-lg-d820-red-acq86691013.html

Иначе треба ми око 4000дин за задњи црвени део.. Много ***

Едит: иначе када будем ово наручио има да му кажем да ми спакује и црвени Sim tray и један вибра мотор као резерву за сваки случај :)

Poslednja izmena:
@Gizmoid
Šalji druže, sve što ti je višak.A jel si dobio rezervnu bateriju uz Nexa? Kinezi obavezno stave po jednu rezervnu, uz svaki fon. :d

Danas mi je stigao Nexus 5 i sve je odlično, ali mi zvuk na zvučniku deluje zadušeno, iako je glasan. Prilično se razlikuje boja tona na Nexus 4 i Nexus 5. Da li je tako još kod nekoga? Normalno za Nexus 5 ili ne? Inače, serija 403k.

Glasan je, ali visoki tonovi nisu toliko naglašeni kao kod Nexus 4. Sve mi zvuči drugačije. Mada zvučnik jeste drugačije postavljen, pa možda i to utiče.

Ја високе тонове малтене нисам ни имао на н4 :) не знам шта да ти кажем

Kod mene na Nexus 4 zvuči stvarno odlično. Mada moj Nexus 4 je izgleda vanserijski primerak. :)

Definitivno je drugačija boja tona, ali je izgleda da je stvar navike. U svakom slučaju, odlično je sve. Primerak po mom ukusu. :D

Jest da mi je zao, ali moram i da se nasladjujem ono sto sam pisao o fabrickim greskama Nexusa :) Eto i onda kazes da si perfekcionista i da te sitnica nervira, a sad kazes ma navici cu se :)

Uz faux display moze da se sredi ekran, ako neko ima primedbu.
Slim je drasticno bolji od stock roma. Trenutno 19 ipo sati na bateriji, sot 4h13min, voice calls 2h5min, a baterije jos 23 %. Do duse i kernel je elementalx

Hvala! :)

Jesam perfekcionista, ne znaš ni približno koliki. Ali zar smatrati manom nešto što je drugačije, poput boje zvuka na zvučniku?

ako je neko perfekcionista to sam ja,vlasnik cetiri n4 a sada mi ovo druga n5.. :D mada sam ostario i pomirio sa se losim vibra motorom,ne mogu vise da se ganjam.

i da, dobrodosao u klub vlasnika opake masine :)

Koji je poslednji stable elementalx? Ja ga nisam menjao od 0.26.

0.36 radi bez greške evo već 7 dana kod mene....

Svi ste prešli na Nexus 5, šta je ovo :) Ja ne znam šta da radim, bio sam stavio Note 3 u oglase ali sam se predomislio, ne znam da li da čekam Nexus 6.

Sa druge strane, smislio sam neku kombinaciju da prodam Note 3, uzmem taj keš, dodam keš od prodaje konfe iz potpisa i pazarim novu do 700 jura, a pošto mogu da zatražim prevremenu obnovu ugovora u VIP-u koji ističe sredinom juna, razmišljam da tako uzmem N5 na 12 meseci koje bih plaćao uz račun... Nisam pametan.

Skupi još keša pa prodaj note i uzmi komp za ~1000e i onda uzmi nexus u vipu.
Prosto :p

Ps:
Zaboravio sam da čestitam kolegi @Gizmoid na kupovini mašine :D

Ajde sad, kao da mi pare rastu na drvetu pa mogu da skrpim još 300 evra dodatno :) Ionako ne želim da dajem tolike pare na komp, daću minimalno onoliko koliko mi je potrebno za posao.

Anyway, moram da se menjam sa devojkom na jedno nedelju dana da vidim kako mi Nexus 5 leži. Mislim znam da će super da mi legne, ionako mi je stalno na dohvat ruke, ali moram da vidim kako sve to deluje kao primarni telefon.

Isprobavaš ko da kupuješ spejs šatl :p

Realno ideš sa konja na magarca :)

^ Добра :) :D

http://www.spareslg.com/tampa-de-bateria-lg-nexus-5-lg-d820-red-acq86691013.html

Иначе треба ми око 4000дин за задњи црвени део.. Много ***

Едит: иначе када будем ово наручио има да му кажем да ми спакује и црвени Sim tray и један вибра мотор као резерву за сваки случај :)

Svaki back cover je skup je ne vibro motor na njemu

Isprobavaš ko da kupuješ spejs šatl :p

Realno ideš sa konja na magarca :)

U nekim poljima da, i to je ono što će možda i da me muči. Brine me kako bi se baterija uklopila, za 4K snimanjem baš i neću da plačem, a olovčicu sam možda izvadio dvaput od kupovine. Ekran, šta znam, u poslednje vreme se sve više nerviram oko korišćenja jednom rukom i to što ne može a da mi ne viri iz džepa farmerki...

***, sad kapiram da neko nema šta da jede, a mene počinje da smara jedan od boljih telefona na tržištu. Besan bre :zgran:

Jesam perfekcionista, ne znaš ni približno koliki. Ali zar smatrati manom nešto što je drugačije, poput boje zvuka na zvučniku?

aaaaaaaaa... Ja sam totalno nesto drugo procitao u smislu da krcka zvuk (poznat onaj problem)...

ALI opet druga boja...? Moracu sutra kad se budem video sa drugom da poslusam njegov i moj da vidim tj cujem... Mozda je drugaciji zvucnik, pa eto izvlaci druge tonove...

aaaaaaaaa... Ja sam totalno nesto drugo procitao u smislu da krcka zvuk (poznat onaj problem)...

ALI opet druga boja...? Moracu sutra kad se budem video sa drugom da poslusam njegov i moj da vidim tj cujem... Mozda je drugaciji zvucnik, pa eto izvlaci druge tonove...

A ne. Nema tih problema. Da kucnem u drvo, sve je kako treba. Nema mrtvih piksela, nema probijanja svetlosti, vibracija je jaka i ne tandrče, tasteri nisu klimavi,... 403k ftw :)

Da, ali 8 meseci sam koristio Nexus 4 i možda je navika. Sve melodije mi drugačije zvuče na Nexus 5. Verovatno je zbog oblika zvučnika.

Nazad
Vrh Dno