Šta je novo?

LG Nexus 5

Ok, hvala. Odlična cena i odličan case, ali nemam nikoga da mi donese iz inostranstva. :)

E je... kad sam ja naručivao case nisi imao N5.Mogao je obojici da donese....Sad nece dolaziti u BG duže vreme.

Case je brutalan imam isti takav pokupio preko oglasa od Gizma :D
Svi mi se dive slici sa zadnje strane cini mi se da je New York u pitanju :D

Ljudi razmisljam se da narucim nexus 5 preko kanade, da li su svi uredjaji isti i da li ce raditi bez problema kod nas nexus koji bi bio kupljen na google play storu?! Izvinjavam se ako je glupo pitanje ali moram da budem siguran

Ljudi razmisljam se da narucim nexus 5 preko kanade, da li su svi uredjaji isti i da li ce raditi bez problema kod nas nexus koji bi bio kupljen na google play storu?! Izvinjavam se ako je glupo pitanje ali moram da budem siguran

Наравно. Нећеш имати само 4г у Србији,мада то код нас неће скоро,а и да дође првих год ће бити ђубре

Jedino da ga uključujiš :d

Није нико јер није још пуштен.ваљда ће током ове недеље

Mislim da je Vojislav Šešelj imao sličan problem, pa mu je neko objasnio šta da ugasi, a šta da upali, da bi mu proradio. Potraži njegove poruke, pa vidi.

Šta si zapeo toliko kada ne možeš da iskoristiš ni 20%

^ samo proveri kakva je zavrsna obrada unutrasnjih ivica, da ne unakazi kuciste telefona.. ne bih ovo napisao da nisam video ovu paprenu cenu :)

Obavezno. Neću ga ni stavljati dok se ne uverim da je sve kako treba. Ali ne bi trebalo da bude problema sa te strane, jer telefon ide u mekani silikon, a oko toga ide ram od polikarbonata.

U svakom slučaju, javljam kada bude stigao za ~ mesec dana.

Bas sam obratio paznju slusao sam muziku sat vremena i otislo je 2% baterije :D

Koji player? Meni PowerAmp vuče više struje. Mislim da za sat vremena bude čak 7%, ali nisam nikad baš merio.

player pro meni je taj ubedljivo najbolji dobar mi je i AMP cak sto vise imam kupljenu full verziju ali nzm zasto nisam ga nikad duze koristio, navikao sam na ovaj :)

@corvux
Ja imam taj spigenov neo hybrid na svom nexus-u... Kacio sam cak I slike ovde na temi... U svakom slucaju meni je bolji od bilo kog silikona samo jer dodaje dodatnu zastitu ivicama pri padu...Case je fantastican I ako mu dodaje gabarite nije toliko strasno I dalje moze da se barata jednom rukom... Sve preporuke svakom ko ne zeli svoju telefon "go" da koristi

Poslednja izmena:
@mushmular
Ne sumnjam da je originalni Spigen Neo Hybrid odličan. Videćemo kakav će biti ovaj koji sam poručio.

Meni izbacuje da nije podrzana usluga u vasoj zemlji :(

Meni je objasnio Seselj,ali ajde i ja da pomognem sad.

Prebacis jezik telefona na Eng. udjes u aplikacije, odaberes Google pretragu, deinstaliras update. Otvoris play store,ulogujes se, i azuriras Google pretragu. I onda bi trebalo da radi.
Ovako je kod mene radilo, nisam se nesto posebno odusevio, pa sam iskljucio.

Ppsle celog dana korišćenje,prezadovoljan sam Spigen ULTRA HYBRID case.
Exstra telefon leži u ruci,uopšte nije glomaza,case je vrhunski odrađen,sve tipke savršeno rade....
Svaka preporuka.....

Vrh Dno