Šta je novo?

LG Nexus 5

Pozdrav narode. Krajem meseca ću uzeti N5 u Telenoru. Imaju 403K. Jel ta serija dobra, da li su ispravljeni oni hardverski problemčići? Prelazim sa S2 i nadam se da neću zažaliti. :)

Zazaliti neces sigurno. A sto se tice problemcica, isproveravaj sve na licu mesta i ako je sve ok, to je to. Ja sam presao sa S3, razlika je vise nego ogromna.

Molim vas da mi neko ipak kaže šta sve da proverim kad budem tamo.

Vibraciju, mrtve pixele i klimave dugmice. Ovo poslednje je najmanje bitno. Samo ne znam kako ces da sacekas kraj meseca, ja ne bih mogao :)

Baš lepo izgleda. Inače, evo i mene na Nexus 5, devojci sam dao Note 3 :)

Како се она сналази с толиким телефоном?? :)

Dobro nam došao Gizmo....Sad će devojka morati da tebi da tako neku veliku i lepu stvar :D ;)

E sad sam spreman. Samo treba sačekati kraj meseca, a ne znam ni sam kako ću izdržati. :D Što se tiče piksela, ako ih ne bude na licu mesta da li mogu posle da se pojave i da li će mi telenor dati drugi N5 ako se pojave?

Sto se tice klimavih dugmica... Drug je uzeo u USA problem bez greske, nista nije imao, ne znam koja je serija. Sinoc se videli i kaze on meni, tebra pogledaj ovo. Pocne da mase telefonom blago onako, a dugmici se njisu kao da ce da ispadnu svakog casa. Ima telefon nekih 4 meseca...

On ne bi da salje nazad telefon, ali opet i boji se da mu ne otpadnu dugmici. Jel lako otvoriti telefon, jel moze to nekako da se pricvrsti?

Jedino što još nisam siguran je kako da proverim vibraciju. Da li je dovoljno da pustim neku melodiju i da vidim da li uopšte vibrira i ako vibrira da vidim da li se čudno čuje? To sam skontao da se ljudima dešava čitajući po netu, ali izgleda ima najviše onih kojima uopšte ne radi.

Pa ubacis tvoju karticu i pozoves taj broj. Naravno iskljucis zvono i upalis vibraciju. Ako pisti, zavija, ili neki drugi cudan zvuk, znaci da ne valja.

Sto se tice klimavih dugmica... Drug je uzeo u USA problem bez greske, nista nije imao, ne znam koja je serija. Sinoc se videli i kaze on meni, tebra pogledaj ovo. Pocne da mase telefonom blago onako, a dugmici se njisu kao da ce da ispadnu svakog casa. Ima telefon nekih 4 meseca...

On ne bi da salje nazad telefon, ali opet i boji se da mu ne otpadnu dugmici. Jel lako otvoriti telefon, jel moze to nekako da se pricvrsti?

I meni se power dugme malo rasklimavilo posle 2 meseca.
Ali, ne da ne primećujem, nego me boli uvo

Мени после 2 месеца исто као и првог. Мада ја користим нову приме и дупли тап за screen off ,па тако дупло мање притискам power дугме

Da li telefon kupljen mts-u zaključan samo za tu mrežu? Hvala unapred na odgovoru.

Po koji put, Nexus se nikad ne zakljucava od strane operatera.

Ali, ne da ne primećujem, nego me boli uvo

Pa da... Problem je što je lik onako perfekcionista... Došao je sa iPhone-a na Nexus i znaš šta mi govori svaki dan? Njegove reči : "Brate iPhone malo više platiš, al si miran, a ovde *** dobiješ uredjaj koji nije prošao pregled ispravnosti".

Iako je zadovoljan sa radom, ostalo je na nuli, da ne pričam koliko mi je skakao po glavi kad je otpakovao telefon, a ono nema slušalica.

Ja sam kriv, jer sam mislio da neće biti toliki baksuz, al Nexusa nekome da preporučim kome je bitno kako je odradjen (sve sem SW-a nema šanse da preporučim) baš zbog ovoga.

*** evo ti Marko na forumu mislim da se tako zove, isto ne može da se pomiri sa greškama. Neko predje neko ne.

Niko nije veća picajzla od mene. Ali svako ima svoje prioritete.

Namestio sam svako jutro da mi se fon resetuje pomoću Taskera, međutim, zbog igranja sa Sleep as Android ugasim tu Taskerovu funkciju i evo 2 dana mi se nije resetovao telefon i mogu vam reci da je postao trom. Čudno mi to malo.

A mamu mu njegovu, sad sam već počeo da se nerviram. Zaista najviše cenim softver i hoću nešto što ne počne da usporava posle 100 sati up time-a ali kontam da će me te sitne stvari odvratiti. Ima da ga u telenoru ispitam i ako se bilo šta klima odmah doviđenja, uzmem S4 i ćao. Sad više ne znam šta ću.

Vrh Dno