Šta je novo?

LG Nexus 4

Imam i ja jedno glupo pitanje :-D Kako ocistiti prasinu na gornjem zvucniku? :-D

Probao bih semaphore kernel. Sada mi je franco. Zanima me jel samo flesujem semaphore ili treba jos nesto da uradim?

Uradi factory reset, kao što ti Stjepan kaže. Nikakav problem nije da sačuvaš kontakte i slike iz telefona. Kontakte sinhornizuj sa svojim gmail account-om, a slike prebaci u komp ili na neki cloud server, tipa Dropbox. Ako ti ovo deluje komplikovano, a veruj mi nije, nađi nekoga ko zna da ti to odradi. Sigurno je neka glupost i nema smisla da odmah prodaješ tel. Druga stvar, kažeš da si koristio tu karticu na prethodnom telefonu. Pošto N4 koristi microsim kartice, jel si dobio novu kada si kupio telefon ili si sekao staru?

Koristim micro sim ali to je uradjeno od stare,skraceno ili kako vec.Jel to u telenoru moram da porucim novu?

evo sad radim ovaj reset pa da vidim oce li onda taj internet
@edit uradio opet zeza net
nece da se poveze na internet sem kad upalim wifi.......

Poslednja izmena:
Nemoj da se mucis, ako ne ide. Ili na popravku ili promeni telefon na neki prostiji.

@Bobajakuda, nemoj da ti bude teško, prvo skokni do telenora i vidi sa drugom karticom (čisto da budeš siguran da nije do nje), a ako neće ni tada, onda pravac servis.

@Bobajakuda, nemoj da ti bude teško, prvo skokni do telenora i vidi sa drugom karticom (čisto da budeš siguran da nije do nje), a ako neće ni tada, onda pravac servis.
Ma nije mi tesko otici cu...sad sam vadio micro sim karticu i vidim da je malo ostecena.Zaboravio sam da kazem da nekad izbugi mrezu sam od sebe,tj pre neki dan sam bio nedostupan od 07-14 to mi radno vreme pa tek kad sam dosao kuci pita me buraz sto si ugasio telefon :trust:

Ma nije mi tesko otici cu...sad sam vadio micro sim karticu i vidim da je malo ostecena.Zaboravio sam da kazem da nekad izbugi mrezu sam od sebe,tj pre neki dan sam bio nedostupan od 07-14 to mi radno vreme pa tek kad sam dosao kuci pita me buraz sto si ugasio telefon :trust:

Zato ti i kažem. Vrlo je moguće da je to u pitanju, a ne telefon. Javi šta si uradio.

Ljudi, jel moze hitna pomoc. Treba mi link za proveru detalja o nexus telefonu, tipa kada je proizveden,gde itd Ubih se od trazenja po ovom topiku, ali nista

Setings pa displej.. Tu imas sve.. Kada moram ovako pijan ti odgovaram :)
P.s. kunem se bio je post maloletnika ispred mog :)
P.s.2. Izvini.. Tek sada procitah tvoju pm.. Najgore od svega sto ne znam kako se brise post :)

Poslednja izmena:
Jedno kratko pitanje za punjač(e): da li ostavljate punjač stalno uključen u utičnici pa samo nakačite telefon kad punite ili poslije punjenja skidate punjač sa utičnice? Ima li posljedica kod ove prve verzije?

Ne znam ja ostavljam u uticnici, nisam primetio neku razliku. Proveravo sam ne grije se punjac ako stoji u uticnici sto znaci da valjda ne smeta

meni kada izvadim iz struje zuji jos par sekundi, a dok punim ne zuji. Dok imam neki htc punjac koji bas zuji i iritira.

Evo ja bas slusam i moj ne zuji, mozda jer ja imam ona konverter sa UK na nasu mrezu

Stigo mi dbrand skin. Još ga nisam stavio, zanima me koliko je *******o skinuti ako mi se ne svidja i da li kad se jednom skine nema vraćanja.

Ista stvar kod mene, ne zuji, imam konvertor US > EU.

Nazad
Vrh Dno