Šta je novo?

LG Nexus 4

Na nexusu koristim Navignon, i sto se mene tice pokazjue sve odlicno, bas sam gledao dok sam isao kroz Madjarsku, a isto kroz Grcku, redovno me je obavestavao o prekoracenju brzine, e sad da li je +- jedan km/h ali dobro je prikazivao. Isto tako i distancu, mozda nekih par metara razlike, ali ne vise od 1m. Ovo pricam za mape Grcke i Madjarske

Nema veze sa temom, ali cisto da napisem. Dok sam trazio zimske gume za svoj auto, hteo sam istih dimenzija kao sto su alu felne, tj iste kao letnje gume samo za zimu. I tako sam naisao na neki kalkulator, na kojem se moze upisati dimenzija gume i koliko one uticu na brzinu samog auta. Npr, posto nisam nasao iste gume a da su zimske, po tom kalkulatoru moj auto je isao brze sa zimskim gumama jer su bile nesto malo vecih dimenzija. E sad ako imate neki polovni auto i ako sam na njemu koji slucajem promenjene gume, nisu original, moguce da to pravi tu pometnju u brzini naspram GPS ocitavanja. Da napomenem da su letnje gume na mom autu originalne

da znam da zbog promene velicine guma dolazi i do promene u brzini. Samo ode tema na sat forum :)

Imam hells kernel, hteo bi da flesujem neki drugi, da li mogu kao reset kernel da koristim stock kernel? Ili treba neki drugi?

Navigation-navigation bar-style and dimension.. ? Da li na to mislis

Prilozi

• uploadfromtaptalk1383117733105.jpg
    uploadfromtaptalk1383117733105.jpg
    100.5 KB · Pregleda: 202
Sta mislite koliko ce vremena trebati da 4.4 stigne na nexus 4 posle prezentacije n5?

Poslednja izmena:
A jel' to preporučljivo baš odmah skinuti ili sačekati dan-dva-tri da se vidi da nisu nešto zeznuli? Da li se dešavalo ranije da nova verzija ponešto pokvari?

ljudi da li je moguce da n4 nema flip2silence za incoming call? znam da sam to imao na htcu, a znam da ima i na sljamsungu. Znam da ima app koja to radi, ali ne verujem da nema tu opciju. Ili je nema na PA?

Probao sam neke romove pa sam se ipak vratio na PA sa njegovim kernelom, znaci nisam nijedan drugi stavljao. Dva pitanja...sada uopste nemam u quick settings panelu nova launcher, gde bih podesio transparent navbar. Ne znam zasto ga nema. U cemu je fora? I koji kernel da izaberem u Touch Control-u? Ima neki PA Ayysir v3 ali nije uspelo sa njim.

franco im radi kernel pa zato... ali moguće je i da taj u PA ne podržava TC

ne mere onda... gledam komentare na tu poslednju verziju PA i vidim da im traže da ubace TC podršku.
jedino da promeniš kernel

Da, to cu da uradim. A moje drugo pitanje, u vezi launcher settingsa, i nepostajanja istog?

jel si probao sam da dodaš taj tile? tamo u settings/toolbars

Pa sa necim ima veze, jer ga nemam uopste. Mozda da obrisem i ponovo instaliram Nova Launcher...

Vrh Dno