supermarko
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.10.2013
- Poena
- 154
E hvala 
Uradi factory reset, kao što ti Stjepan kaže. Nikakav problem nije da sačuvaš kontakte i slike iz telefona. Kontakte sinhornizuj sa svojim gmail account-om, a slike prebaci u komp ili na neki cloud server, tipa Dropbox. Ako ti ovo deluje komplikovano, a veruj mi nije, nađi nekoga ko zna da ti to odradi. Sigurno je neka glupost i nema smisla da odmah prodaješ tel. Druga stvar, kažeš da si koristio tu karticu na prethodnom telefonu. Pošto N4 koristi microsim kartice, jel si dobio novu kada si kupio telefon ili si sekao staru?
Koristim micro sim ali to je uradjeno od stare,skraceno ili kako vec.Jel to u telenoru moram da porucim novu?
Sta je reset kernel?
Cini mi se da ga imas na faux-ovoj temi na xda
Ma nije mi tesko otici cu...sad sam vadio micro sim karticu i vidim da je malo ostecena.Zaboravio sam da kazem da nekad izbugi mrezu sam od sebe,tj pre neki dan sam bio nedostupan od 07-14 to mi radno vreme pa tek kad sam dosao kuci pita me buraz sto si ugasio telefon :trust:@Bobajakuda, nemoj da ti bude teško, prvo skokni do telenora i vidi sa drugom karticom (čisto da budeš siguran da nije do nje), a ako neće ni tada, onda pravac servis.
Ma nije mi tesko otici cu...sad sam vadio micro sim karticu i vidim da je malo ostecena.Zaboravio sam da kazem da nekad izbugi mrezu sam od sebe,tj pre neki dan sam bio nedostupan od 07-14 to mi radno vreme pa tek kad sam dosao kuci pita me buraz sto si ugasio telefon :trust:
Vazi,hvala na svemuZato ti i kažem. Vrlo je moguće da je to u pitanju, a ne telefon. Javi šta si uradio.
Ljudi, jel moze hitna pomoc. Treba mi link za proveru detalja o nexus telefonu, tipa kada je proizveden,gde itd Ubih se od trazenja po ovom topiku, ali nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari