Šta je novo?

LG Nexus 4

Rekao bih da nisi uključio mobilni internet.
Podešavanja -> Još -> Mobilne mreže i prva opcija gore treba biti štiklirana.

rare8a7a.jpg

Ovako ti stoji ?

Stvarno cudno ***.. Si pokusao reser to defaults kada si u apn setingsima.. ? Ne znam sta je problem

Nisam ja taj tip koji ce da cacka nesto posle ako s****m sta onda.Kako da okacim oglas da prodam telefon jer nije ova tehnika za mene..sad sam probao u mali oglasi/mobilni telefoni ali nema opcija da okacim oglas?

U APN podešavanjima obriši proxy, port, korisničko ime i šifru i upamti izmene. Pa vidi da li će se onda uključiti internet.

Tu se slazem da android i nije bas za nekoga ko ne voli tehniku i da barata i kontrolise sistem. Pogotovo kad kreni wakelockovi i curenja baterije sto mnogo smara....ima tu jos bagova sitnih (za nekoga i krupnih) koliko hoces pa posle moras da googlas kako ih rijesiti.

Loznica kako bre nema Edit na tapatalku :D vidis li olovcicu gore kad tapnes na post

Poslednja izmena:
Tu se slazem da android i nije bas za nekoga ko ne voli tehniku i da barata i kontrolise sistem. Pogotovo kad kreni wakelockovi i curenja baterije sto mnogo smara....ima tu jos bagova sitnih koliko hoces pa posle moras da googlas kako ih rijesiti.
ma guglam kako da ga prodam makar bio u gubitku i 50e

Razocarao se lik ne moze ni internet da ima na telu :D iskreno, mene kod androida nista ne cudi, prosto sam navikao na neke stvari pa mi ne smeta! Brate 3x mjeri jednom sjeci, vidi prije kupovine sta ti odgovara. Sto se prodaje tice lako ces ga prodati.

@Bobo Moram da pitam, jesi li ranije koristio internet sa tom SIM karticom na bilo kom telefonu? Jel je službena kartica?

Razocarao se lik ne moze ni internet da ima na telu :D iskreno, mene kod androida nista ne cudi, prosto sam navikao na neke stvari pa mi ne smeta! Brate 3x mjeri jednom sjeci, vidi prije kupovine sta ti odgovara. Sto se prodaje tice lako ces ga prodati.
E ako cemo iskreno cale mi je uzeo na nagovor kolege zato sto sam koristio samsung wave I skoro 4 god pa smo se samo zamenili.On je uzeo moj a dao mi N4.
Nzm ni koje se cene krecu sad za polovni,ako se ima u vidu da ga imam tek 7 dana,jos ni folije nisam skinuo..telefon je kupljen nov sa garnacijom i nije preko ovih lopova mts,vip,telenor

Poslednja izmena:
Nemoj prodavati, sacekaj malo da udjes u fazon, mozda i zavolis ovaj OS. To ke problem 99% do tebe, negdje se greska zavukla.

ako mislis na to da ga ugasim-uplalim probao sam :)
I baterija je problem,nisam znao da tako slabo drzi,a stalno sam u pokretu tako da mi treba nesto jace.Sve to stoji,telefon je prelep i ekran fenomenalan ali bzv kad se sabo razumem niti me to nesto posebno privlaci.I da,ovaj zuvcnik najveca greska..em je tih em se telefon slabo cuje kad ga spustim na stocic
Moguce da je neka greska do mene sto se tice interneta.
Ako poznajete nekog koga zanima da kupi ovaj telefon slobodno se javite na pp.Telefon je bukvalno nov,ima i foliju i silikonsku futrolu(sve telefone koje sam imao do sad sam drzao u futroli)
Wave I koji imam skoro 4 god nema ni jednu ogrebotinu,kao da je bio u muzeju(njega ne bih dao ni za 300e)

Poslednja izmena:
Probaj sa nekom drugom karticom.

Jedino ostaje da probas Factory Reset...backupij podatke pre toga.

Kupi brate Lenovo, screen on 12 sati, baterija 3 dana :D

Uradi factory reset rekoh pa probaj onda, sve se brise sa telefona od podesavanja, appova o tako to!

Nemam pojma kako se to odradjuje.Na proslom telefonu mi lik isto tako savefovao neki reset i sve mi otislo(kontakti,slike..)

Uradi factory reset, kao što ti Stjepan kaže. Nikakav problem nije da sačuvaš kontakte i slike iz telefona. Kontakte sinhornizuj sa svojim gmail account-om, a slike prebaci u komp ili na neki cloud server, tipa Dropbox. Ako ti ovo deluje komplikovano, a veruj mi nije, nađi nekoga ko zna da ti to odradi. Sigurno je neka glupost i nema smisla da odmah prodaješ tel. Druga stvar, kažeš da si koristio tu karticu na prethodnom telefonu. Pošto N4 koristi microsim kartice, jel si dobio novu kada si kupio telefon ili si sekao staru?

Evo završnog izvještaja baterije na Liquidu 2.12....izvukao sam 4 sata i 5 minuta screen on,bio je samo sat vremena na 3G ostalo sve 2G i Wifi....
amuny5yh.jpg
8e2useta.jpg
e6ahyha8.jpg

Stvarno sam oduševljen Sa Liquid Romom.Status bar i Nav bar mogu da budu transparenti čak i na live wallpaper sto na PA nije moglo....
a8y6u4e9.jpg

Dobro je da Google oteže sa predstavljanjem 4.4 kit kat taman da se lepo poigram sa Liquid :)

Pošto N4 koristi microsim kartice, jel si dobio novu kada si kupio telefon ili si sekao staru?
To mi nije palo na pamet, vrlo lako moze biti i do toga. Meni su preporucili da ne rezem jer su pojedino imali probelma sa mrezom. Kupi brate novu micro sim karticu, barem to nije skupo, pa vidi da li je Ok.

Ljudi planiram da uzmem beli nexus 4 danas interesuje me da li ce se lajsna okolo prljati mnogo?jer je neki cudan materijal imam los osecaj u vezi toga..pozdrav

Е свашта ћу чути овде.

Nazad
Vrh Dno