- Učlanjen(a)
- 27.04.2012
- Poena
- 169
nemo' da se smejes
http://mashable.com/2011/01/09/samsung-tweeting-refrigerator/
"Baba Miljana": Decice iz komsiluka, spremila baka poslastice, LOL, lajk ako oces kolac"
Zasto cekamo nedelju dana, jel tad dolazi u MTS/Telenor/Vip?
Fon kosta 600 evra van Google Play. Po oglasima ce biti ili toliko ili malo manje.
Engadget ima način na koji testira bateriju, i na nexusu 4 je dobio ~30% kraće trajanje od optimusa g - što je čudno jer imaju isti kapacitet baterije i sličan hardver :trust:Verge review - http://www.theverge.com/2012/11/2/3589280/google-nexus-4-review
Cudi me da je Engadget onoliko napljuvao bateriju.
Engadget ima način na koji testira bateriju, i na nexusu 4 je dobio ~30% kraće trajanje od optimusa g - što je čudno jer imaju isti kapacitet baterije i sličan hardver :trust:
I u drugim reviewima navode bateriju kao slabu tačku...
Nego ne znam da li ste primetili, na engadgetu su rekli i da telefon laguje o odnosu na Optimus G?
Gledao sam Optimus G na nekim klipovima android authority-a i ne deluje mi kao "najresponsivniji" telefon na svetu, tako da me je to baš iznenadilo...
Engadget ima način na koji testira bateriju, i na nexusu 4 je dobio ~30% kraće trajanje od optimusa g - što je čudno jer imaju isti kapacitet baterije i sličan hardver :trust:
I u drugim reviewima navode bateriju kao slabu tačku...
Nego ne znam da li ste primetili, na engadgetu su rekli i da telefon laguje o odnosu na Optimus G?
Gledao sam Optimus G na nekim klipovima android authority-a i ne deluje mi kao "najresponsivniji" telefon na svetu, tako da me je to baš iznenadilo...
Ovo me je malo ohladilo. Sačekaću da vidim taj htc phablet.
I mene je malo ohladilo, ali.... Ipak bih ga uzeo![]()
Sve review kopije nemaju finalan android 4.2, niko od review-era nije mogao da isproba account switching i valjda jos ponesto.
Ne znam sta nisi razumeo, ali sustina je razlika u ceni, u play store oko 350€ za 16GB, dok je van play store taj isti telefon 550€... nisam razumeo onaj deo na engleskom, a ni objašnjenje na srpskom za kupovinu na/van play store-a...
Sacekaj da izadje prvo telefon u proadaji pa da vidimo kako ce se pokazati, jer taj lik na XDA je napisao gomilu stvari a uredjaj je video samo na slici...Ovo me je malo ohladilo.
Sacekaj da izadje prvo telefon u proadaji pa da vidimo kako ce se pokazati, jer taj lik na XDA je napisao gomilu stvari a uredjaj je video samo na slici...
kVu^delimicno se slazem. Odavno sam na Wave-u (3,3'' displej 480x800p) testirao 720p snimke razlicitog kvaliteta/kompresije i primecivao sam razliku, isto tako i na kompu.
A za flac vs mp3.. pa lik sa jednog foruma je potvrdio da se tripujem u slucaju vrh 320kbps vs flac (ako ne laze), znaci nije bilo vece razlike, nisam mogao da primetim na wave-u (wolfson chip) i sa Senn cx150, hotel california pesma.
Ali.. gde ja to cujem razliku izmedju strokavog mp3 i flac-a? Pa recimo ovde
http://www.youtube.com/watch?v=RmO1s61IL10
http://www.youtube.com/watch?v=27H07L01bnA
Lik je jedan od najtalentovanijih muzicara i pesme su mu toliko kompleksne i pune ''tajnih'' semplova koje cujes tek na dobroj audio opremi. Probao na wave-u 128kbps, 192kbps, 320kbps mp3 i proveren flac sa ru trackera, razlika je primetna u svakoj kombinaciji, wave (wolfson) + senn cx150 kao i xonar dg, aimp plejer i pioneer m390. A sta je razlika, pa jednostavno u dinamici zvuka i to sto cujem semplove/instrumente koji su u mp3 toliko tihi da ih nocu u sobi sa max zvukom jedva cujem ili ih nema
Ali sam takodje primetio da je razlika izmedju najboljeg 320kbps i pravog flac-a na moj opremi u manje kompleksnoj muzici ravna 0Znaci dull elekstronska muzika, hip hop, prazan rock, metal.. sve to odlicno zvuci i 320kbps mp3.
E sad, bas slabo slusam tu jednostavnu i meni praznu muziku.. pa sam uvek za flac ili najbolji 320kbps, sve losije vise ne postoji na mom hdd
Znam da su wave/cx150 i xonar dg/pioneer m390 najsocijalnija opcija/ulaznica u neki kao audiofilski svet ali ipak cujem razliku. Planiram sledece god da ulozim jedno 200e u bolju zvucnu i slusalice za pc a trenutna mobilna opcija mi je dovoljna
Jedan veliki oprost trazim za off :d ali mozda nekoga zanima..
I da, 16Gb na ovakvom uredjaju je malo ne za muziku, aplikacije, video i foto nego samo za fotografije koje zauzimaju po 2Mb + 1080p video snimanje, kad dodam ostalo situacija postaje smesna i dolazi se do granice upotrebljivosti za odredjen procenat korisnika, naravno da ima i onih kojima je 8Gb dosta ali zar veca kolicina memorije nije svima u interesu?
Šta ćeš onda za tasta?
@ kVu pobogu covece, dao sam ti samo primere pesama/zanra, sigurno nisam kupio svu ovu opremu da slusam muziku na YT :d
Znam da YT prilicno sroza kvalitet ali ja se i dalje trudim da kacim hd/full hd ali sa 256kbps bitrejtom, imas u profilu link.. Mada sam negde procitao da je max kvalitet za YT 192kbps, ma sta neko radio u silnim programima i kacio hd/full hd, sad da li je ovo istina..
Sori za of![]()
Ma pogledao sam malo pre neki photo sphere na g+ sa nexusa, neki egzotični predeo i odmah mi se entuzijazam povratio![]()
@ kVu pobogu covece, dao sam ti samo primere pesama/zanra, sigurno nisam kupio svu ovu opremu da slusam muziku na YT :d
Znam da YT prilicno sroza kvalitet ali ja se i dalje trudim da kacim hd/full hd ali sa 256kbps bitrejtom, imas u profilu link.. Mada sam negde procitao da je max kvalitet za YT 192kbps, ma sta neko radio u silnim programima i kacio hd/full hd, sad da li je ovo istina..
Sori za of![]()
99.9% da ce google da na isporucene telefone podesi gmail nalog sa koga je kuplje telefon (tako su i radili za Nexus7)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari