@DieH@rd
BTW, pitanje upućeno osobama koje komentarišu da je 16GB prostora na telefonu malo - za šta najviše koristite uređaje? Mislim, koristite li ih za recimo smeštanje filmova itd? Pitam zato što sam ja prilikom nabavke novog iPad-a u toj nekoj filozofiji oko količine memorije koja će mi trebati uzeo WiFi 64GB model i sa zaprepašćenjem konstatovao pre par dana da uz intenzivno korišćenje količina upotrebljene memorije ne prelazi 6GB. Tablet inače koristim za sve i svašta osim za snimanje filmova pošto i ako hoću da odgledam neki film na njemu to radim isključivo kući gde obično koristim VLC Streamer na kućnoj mreži.
Sam os zauzme neznam tacno kolko 1-2gb. Offline gps aplikacija oko 1.5gb. Volim imati i raznovsrne apikacije i igre. Neke igre zauzmu i po 700mb. Zatim na androidu treba imati i rezerve mesta za backup/romove.
I recimo na galaxy s3 5min videa=700mb. Slike oko 3mb. Zatim treba mesta za muziku min par gb i onda slede filmovi i serije (hd) koje zauzmu min 10+ gb u zavisnosti od kolicine (Naravno to se pripremi pred putovanje i onda brise). Ni jedno putovanje nije dosadno uz ipad bilo avionom, autobusom. Pa onda jos odgledati po nesto dok ste tamo. Baterija traje jako dugo sat vremena videa 10%.
Ako ipad za filmove koristis jedino kod kuce zasto ne gledas na nekom vecem ekranu kao tv/pc..