hvala Bogu pa te jeresi nece biti kod nas jos godinama...![]()
VIP vec testira LTE u beogradu, sledece godine ce se to poceti siriti. Vec imamo DC-HSPA [70% zemlje pokriveno od strane Telenora i Vipa] koji uglavnom daje od 10 do 20Mpbs.
VIP vec testira LTE u beogradu, sledece godine ce se to poceti siriti. Vec imamo DC-HSPA [70% zemlje pokriveno od strane Telenora i Vipa] koji uglavnom daje od 10 do 20Mpbs.
Ma i ti Ameri malo preteruju, koliko sam shvatio, ne dobijaju nesto mnogo vece brzine sa LTE nego sa HSPA.
A ja s obzirom na hype mislio ip5 lijevo....![]()
Nisam baš razumeo tvoj komentar
Mislim da su oba snimka ok, jedino i5 ima malo bolju stabilizaciju, ali moguće je da zbog toga seče više sliku.
Imam jednog matorog ali na s3 nema ni gmail pa mu ni google play ne radi a ne da mi da mu namestim,boji se da mu nesto ne pokvarimJa mislim ako ima za kes negde da se uzme ja bih uzeo sebi pa ako jos nekome treba mozemo se dogovoriti,naravno da bih dzabe doneo,ne nosim ih na ledjima.Vozim kamion u medjunarodnoj pa sam u Nemackoj non stop.
Dzabe sve kad ima max 16gb memorije. Iphone koji sam kupio pre 2 god je imao 32gb. Sad na galaxy s3 imam jos vise i ispuni se brzo.
Wow Iphone imao 32GB pre 2 god, ovaj nexus sa 16 nista ne valja. Ma oba telefona su krs, ja imam hard disk sa 500GB
Ajde ajde, bez svadje, super je mob, meni je i 8 gb dovoljno, kome fali, ima 16, kome je i to malo, za ove pare ne može bolje...![]()
Na rezolucijama preko 300PPI ti nista ne vredi dal je video fajl 720 ili 480 sirok, isto ce da ti izgleda, veruj mi na rec. a ovi sto oce da imaju celu muzicku kolekciju od kako su se rodili, pa sve to u FLAC formatu (ogromna razlika u odnosu na Mp3 @ 192 - al za kucice i vukove i shakale) za njih nemam komentar. njima je malo i 400 terabajta sa tim rezonom.
Izgleda da i baterija može da se menja, samo se odšrafe na dnu ona dva vijka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari