Šta je novo?

LG Nexus 4

hvala Bogu pa te jeresi nece biti kod nas jos godinama...:D

Jel postoji opcija da se kupi negde u EU po razumnoj ceni a da to nije google play,naravno kad izadje u prodaju?Non stop sam preko pa bih uzeo tamo da ne cekam nase derikoze.

super je svo to testiranje, al nema od toga nista u u blizoj buducnosti, mi ni 3g nemamo ko ljudi...
edit: ja pricam o mts, ne znam za druge..

VIP vec testira LTE u beogradu, sledece godine ce se to poceti siriti. Vec imamo DC-HSPA [70% zemlje pokriveno od strane Telenora i Vipa] koji uglavnom daje od 10 do 20Mpbs.

Ha, ovde kod mene i dalje samo EDGE, sve "leti" pri brzini od 236Kb/s:D

Dzabe sve kad ima max 16gb memorije. Iphone koji sam kupio pre 2 god je imao 32gb. Sad na galaxy s3 imam jos vise i ispuni se brzo.

Niko meni da odgovori a mogao bih vam i dovuci iz Nemacke par komada kad bude krenula prodaja:)Samo neka neko nadje gde moze da se kupi u slobodnoj prodaji u Deutschland.

Pa ako ides tamo, iskoristi nekog nemca ko je na planu, pa mu ne treba da uzima sebi novi telefon da ti naruci preko play store-a 2-3-4 komada, koliko google bude dozvoljavao na jedan shoping.

sto se mene tice, ja cu da ti se javim kad bude trenutak, nikad ne znam sta cu sa parama, i dal ih imam garant tad i tad. jes' telefon dzabe, ali ko zna :)

Imam jednog matorog ali na s3 nema ni gmail pa mu ni google play ne radi a ne da mi da mu namestim,boji se da mu nesto ne pokvarim:)Ja mislim ako ima za kes negde da se uzme ja bih uzeo sebi pa ako jos nekome treba mozemo se dogovoriti,naravno da bih dzabe doneo,ne nosim ih na ledjima.Vozim kamion u medjunarodnoj pa sam u Nemackoj non stop.

to jeste super, ali ce tamo kostati minimum 300 evra, i to preko play-a...:D

Trenutno sam u Londonu na studijama. Ovde na play store jos ne moze da se kupi telefon, moci ce od 13.11. Cene su katastrofalne, 239£ (~380$) za 8GB verziju i 279£ (~445$) za 16GB verziju sto je bas puno, skoro po 100$ skuplje.
Mislim da je google uradio pametan potez sto nije napravio i uredjaj koji ce raditi na LTE mrezama. LTE se koristi puno u USA, ali su oni vec kupili Iphone 5 ili Galaxy S III. U Evropi slabo napreduje LTE, ovde su poceli pre nedelju dana da pruzaju usluge LTE (operater EE - Vodafone i jos neko...). Medjutim, jos je to sve novo i jako skupo, minimalna pretplata je 40£ mesecno, dobijas neogranicene minute i poruke i jadnih 500MB interneta. Ovako ce sa HSPA + 42 pokriti vecinu korisnika.

Ma i ti Ameri malo preteruju, koliko sam shvatio, ne dobijaju nesto mnogo vece brzine sa LTE nego sa HSPA.

Ma i ti Ameri malo preteruju, koliko sam shvatio, ne dobijaju nesto mnogo vece brzine sa LTE nego sa HSPA.

Mogu reci za Kanadu recimo imas u vecim gradovima(pr. Toronto) do 75Mbps/18, moj licno ide na 22/15max u Montrealu. U San Francisku sam video ide do 73 sto je 3 puta moja brzina kod kuce :). Sa HSPA+ dobijam smesnih 8/4.

Ja ne znam koj će im đavo tolike brzine kad ionako ne smeju da skidaju torente :d

Imam jednog matorog ali na s3 nema ni gmail pa mu ni google play ne radi a ne da mi da mu namestim,boji se da mu nesto ne pokvarim:)Ja mislim ako ima za kes negde da se uzme ja bih uzeo sebi pa ako jos nekome treba mozemo se dogovoriti,naravno da bih dzabe doneo,ne nosim ih na ledjima.Vozim kamion u medjunarodnoj pa sam u Nemackoj non stop.

U slobodnoj prodaji ce N4 biti znacajno skuplji, jedino preko Play Store-a [narudzbina na kucnu adresu] se moze uzeti po "google" ceni. Ako "matori" u nemackoj ima PC namesti mu account na njemu, ostavi mu SGS3 na miru. :) Ili ako imas svoj laptop, preko njega napravi account kad odes tamo.

Inace sto se ovih britanskih Google Play cena tice, one su za par evra nize od onih iz ostalih evropskih zemalja [16giger u UK Playstore-u je 348 evra].

edit - uf sto je display super
http://cdn.thenextweb.com/wp-conten...2/11/Screen-Shot-2012-11-02-at-8.23.48-AM.jpg

Poslednja izmena:
Ajde ajde, bez svadje, super je mob, meni je i 8 gb dovoljno, kome fali, ima 16, kome je i to malo, za ove pare ne može bolje...:)

Wow Iphone imao 32GB pre 2 god, ovaj nexus sa 16 nista ne valja. Ma oba telefona su krs, ja imam hard disk sa 500GB

Ja imam HD od 2 terabajta, Op! i sta sad .. ? :)

covece, ne rezonujes ti ovo lepo, kao da nisi procitao ama nas ni jedan post pre svog.

Google hoce da obezbedi korisnicima Cloud servise, i da ti sva memorija bude u oblaku, a ne na samom uredjaju. Isto tako, 8 i 16 GB obezbedjuju da cena uredjaja koji je po svim ostalim specifikacijama jaci od S3, bude tako jeftin. Sa druge strane, do pre te dve godine koje spominjes, prosecan korisnik je bio zadovoljan sa 8GB na telefonu i na SD karticama na telefonu, a nista znacajno se nije promenilo u vrsti fajlova koje se koriste.

Na rezolucijama preko 300PPI ti nista ne vredi dal je video fajl 720 ili 480 sirok, isto ce da ti izgleda, veruj mi na rec. a ovi sto oce da imaju celu muzicku kolekciju od kako su se rodili, pa sve to u FLAC formatu (ogromna razlika u odnosu na Mp3 @ 192 - al za kucice i vukove i shakale) za njih nemam komentar. njima je malo i 400 terabajta sa tim rezonom.

Ajde ajde, bez svadje, super je mob, meni je i 8 gb dovoljno, kome fali, ima 16, kome je i to malo, za ove pare ne može bolje...:)

Ma nema svadje, samo je glupo reci da je "dzabe sve" jer je 16GB max...

Meni licno je dovoljno 8GB, nista mi ne znaci da ima 32 ili 322...

@ Garancija

A jel si procitao post na koji sam odgovorio sa prethodnom porukom? :D Procitaj i ovaj post ;)

Poslednja izmena:
Na rezolucijama preko 300PPI ti nista ne vredi dal je video fajl 720 ili 480 sirok, isto ce da ti izgleda, veruj mi na rec. a ovi sto oce da imaju celu muzicku kolekciju od kako su se rodili, pa sve to u FLAC formatu (ogromna razlika u odnosu na Mp3 @ 192 - al za kucice i vukove i shakale) za njih nemam komentar. njima je malo i 400 terabajta sa tim rezonom.

***a, svet bi bio mnogo zanimljivije mesto da se ti pitas o vecini stvari.. onda bi furali presvjati Desire sa tim jadnim hardverom u 2020 godini.. bitno je da ima samo ono sto tebi treba, *** zdrav razum :d

Kad ces ukapirati da je Nokijinih feature phone 16Gb od pre 6+ god. (bez prosirenja) sramotno malo na telefonu sa xbox hardverom, 1080p kamkoderom itd?

16Gb je malo za i za aplikacije, 128kbps albume i malo duze 1080p snimanje :d

Za mene 16Gb nije dosta, treba mi bar 32GB (ako nema sd slot), ako ima onda je dosta 16. Samo nerealno je ocekivati 32GB za ove pare, posto telefoni sa 32GB su skoro pa duplo skuplji od ovog nexusa.

Vrh Dno