msm da da ,eo probaj instaliraj drajvere,pa javiDa li je ovo razlog zašto ne mogu da flešam ni KDZ ni TOT?Pogledajte prilog 180357
@mousewho Otopio se lepak kojim je ekran zalepljen... standardna boljka g2 :/ nosi ga u servis da to zamene
Konačno sam uspeo, ne znam da li je tvoj drajver pomogao, jer posle instalacije nije mi opet učitao MTP drajver. Još u nedelju sam pogrešio i stavio tot za 32 GB, čim sam promenio na 16 GB, iz prve je prošlomsm da da ,eo probaj instaliraj drajvere,pa javi
http://4pda.ru/pages/go/?u=http://tool.xcdn.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=UW00120120425
Rekao bih zute mrlje na ekranu (otvori belu pozadinu preko ekrana i pogledaj) i kako radi touch (upalis Memo+ i crtas po ekranu). Ovo ostalo nema sta da ne radi.Posto je pala odluka da ovih dana kupim polovan g2. Da li neko moze da kaze na sta da obratim paznju prilikom kupovine i sta bi trebao da istestiram i na koji nacin. Hvala unapred.
Posto je pala odluka da ovih dana kupim polovan g2. Da li neko moze da kaze na sta da obratim paznju prilikom kupovine i sta bi trebao da istestiram i na koji nacin. Hvala unapred.
Cek zute mrlje se pojavljuju samo kada je telefon zagrean ili se uvek primecuju?
Koliko btw para izadje to ?
koliko sam primetio, zute mrlje se najcesce pojavljuju na telefonima koji su napravljeni u prvih 6-8 meseci postojanja ovog telefona. Ovi kasnije sto su uzimali nove,nisu imali problema... verovatno su ispravili u novijim serijama. Znaci gledaj da je novijeg doba,a ako je starijeg - mrlje su se vec pojavileDrndaj ga nekih 20 min konstantno,da se zagreje malo,pa obrati paznju na bele i svetle pozadine.
Moj je napravljen 10 meseci od pocetka prodaje i pojavila mi se zuta mrlja.
Valjda je za sve lg telefone ovlasceni servis mesc
Neka ga sad na 4.4.2., on je i sa njim prezadovoljan, a i ako je baterija malo bolja onda jos bolje.
Hvala na odgovoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari