Šta je novo?

LG G2

Da li je neko imao problem da mu često puca Bluetooth? Dakle samo mi se pojavi poruka "bluetooth has failed" i onda se restartuje (bluetooth)

@mousewho Otopio se lepak kojim je ekran zalepljen... standardna boljka g2 :/ nosi ga u servis da to zamene

Vjerojatno ti mijenjaju display cijeli ako nema garancije.

OT: može netko molim u inbox, imam jedno pitanje a ovdje bi ono bilo offtopic. Hvala :)

Konačno sam uspeo, ne znam da li je tvoj drajver pomogao, jer posle instalacije nije mi opet učitao MTP drajver. Još u nedelju sam pogrešio i stavio tot za 32 GB, čim sam promenio na 16 GB, iz prve je prošlo :) Upravo sam flešnuo i KDZ za LP, ali nemam vremena da rutujem i ostalo, kad stignem. Inače, bio sam na BlissPopu i jako mi se svidja zbog interfejsa, brže mi je radio, mnogo podešavanja i lickanja, sve osim kamere koja nije ubi bože ali znatno lošija od Cloudy. Pretpostavljam da kada instaliram TWRP mogu da odradim restore Cloudy i BlissPop koje sam sačuvao u PC? I da, ne znam šta se dogodilo na BlissPopu, pojavila se zvezdica desno u Status Baru i očigledno da nisam smeo restart da radim, neko napisa da je bio u prioriti modu? U svakom slučaju, hvala svima koji su pomogli, nadam se da će nekima ove informacije pomoći!

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?309523-LG-G2&p=4362138&viewfull=1#post4362138
Zahvaljujem Danilu, instalirao sam iGO nextgen i zadovoljan sam, radi dosta fluidnije, kao HERE npr. za razliku od stare koja je seckala i kocila se prilikom zumiranja i pomeranja mape...interfejs je dosta drugaciji ali lak za koriscenje, malo privikavanja.
Ukoliko zelite da iz starog iGO prebacite u novi favorite kopirajte fajl iz
memorija\iGO\save\profiles\01\user.upoi u novi
memorija\iGO_nextgen\save\profiles\01\users\00\user.upoi

jedina falinka koju sam primetio je da prilikom zumiranja do kraja nestanu putevi(ostane teren i oznake jednosmerne ulice npr.), da li je do mape ili jednostavno taj poslednji korak zuma ne bi trebao da postoji ne znam...

Poslednja izmena:
Posto je pala odluka da ovih dana kupim polovan g2. Da li neko moze da kaze na sta da obratim paznju prilikom kupovine i sta bi trebao da istestiram i na koji nacin. Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Ukratko, ko nije pratio, bio sam na BlissPop 3.9, u tadašnjem TWRP odradio backup Cloudy 3.3 i BlissPopa i sačuvao u PC. Pošto je oštećen Android (ne znam zašto), uz mnogo muke sam tot metodom vratio na JB, a zatim flešnuo KDZ na LP, onda rutovao, flešnuo TWRP i sad kad pokušam restore tih dva roma koje sam radio ranije, TWRP ih ne prepoznaje??? Prepoznaje ih u opciji instal, ali u opciji restore ne??? Zar nije čudno?

Posto je pala odluka da ovih dana kupim polovan g2. Da li neko moze da kaze na sta da obratim paznju prilikom kupovine i sta bi trebao da istestiram i na koji nacin. Hvala unapred.
Rekao bih zute mrlje na ekranu (otvori belu pozadinu preko ekrana i pogledaj) i kako radi touch (upalis Memo+ i crtas po ekranu). Ovo ostalo nema sta da ne radi.

koliko sam primetio, zute mrlje se najcesce pojavljuju na telefonima koji su napravljeni u prvih 6-8 meseci postojanja ovog telefona. Ovi kasnije sto su uzimali nove,nisu imali problema... verovatno su ispravili u novijim serijama. Znaci gledaj da je novijeg doba,a ako je starijeg - mrlje su se vec pojavile :D Drndaj ga nekih 20 min konstantno,da se zagreje malo,pa obrati paznju na bele i svetle pozadine.

Cek zute mrlje se pojavljuju samo kada je telefon zagrean ili se uvek primecuju?

Cek zute mrlje se pojavljuju samo kada je telefon zagrean ili se uvek primecuju?

kad se malo ugreje, kada je hladan se ne vide... ja sam se tako ispalio i kupio jedan... kada sam otisao kuci,imao sam sta da vidim... odmah sam zvao coveka i vratio mu,ali sam se iscimao preko pola srbije.... njemu na cast sto je hteo da me zaebe,ali hvala bogu pa ga je hteo nazad,posle malo ubedjivanja....
posle sam uzeo normalan i sve je i dan danas ok,hvala bogu.
gledaj da ima garanciju,to ti je najsigurnije,nemoj da zalis 10-20e vise...

Koliko btw para izadje to ?

ne bih znao reci... vidi raspitaj se u servisima pa gde ti bude najpovoljnije..

planirao sam prodati svoj g2 i uz ne veliku doplatu uzeti g flex2 pa me zanima jel vredi preci sa g2 na flex 2? :)

koliko sam primetio, zute mrlje se najcesce pojavljuju na telefonima koji su napravljeni u prvih 6-8 meseci postojanja ovog telefona. Ovi kasnije sto su uzimali nove,nisu imali problema... verovatno su ispravili u novijim serijama. Znaci gledaj da je novijeg doba,a ako je starijeg - mrlje su se vec pojavile :D Drndaj ga nekih 20 min konstantno,da se zagreje malo,pa obrati paznju na bele i svetle pozadine.

Moj je napravljen 10 meseci od pocetka prodaje i pojavila mi se zuta mrlja.

Ma ja ne brinem imam garanciju, ali odnecu tek za 7,8 meseci :) sta da se radi

Sta preporucujes da skinem antutu i da obrnem par puta i onda ako se ne vidi mrlja to je to?

Sladoled pazi ovako, koristio sam telefon 8 meseci (kupio telefon star 5 meseci). Svaki dan koristio i previse, bukvalno kompjuter nisam ni ukljucivao . bio je i na suncu i nije se pojavilo nista. I jedno vece pre desetak dana citao nesto na internetu, bio mobilni na punjacu i ja primetim zuto pri gornjim vrhovima, bas sam se iznenadio jer sam ga pre mnogo vise koristio. A ta zuta linina se pojavi odmah posle 2,3 minuta koriscenja (lako je primetiti). Najlakse je ako ima lolipop da udjes na kameru, ukljucis prednju i stavis blic i tu imas beli okvir i tu se najbolje vidi.

ja cu morati da reklamiram jer mi je mreza ocaj.... bas je slab signal, 3g se cesto gubi,gde na drugim telefonima radi ok.... a mreza mi potpuno nestaje tamo gde je inace slabiji signal na drugim telefonima (na njima ipak ima,na mom ne)...
desava mi se da me neko zove (u gradu gde je ok signal),a ja nedostupan...

e sad,nisam prvi vlasnik. telefon je iz telenora, vidim da je servis PIN... jel imaju oni neko predtavnistvo u bg-u,ili moram da ga nosim u novi sad?

Poslednja izmena:
Burazer kupio g2, jos je na 4.4.2.
Ja usao u centar za azuriranje softvera, i tamo mi izbacuje da tel koristi poslednju verziju softvera. Kako to?

I da li uopste da prelazi na lolipop, kako se pokazao na ovom telefonu?

Lolipop mozes da ubacis preko LG support tool. Prelazak je lak, skines program, prikljucis fon na komp, aplikacija ti prepozna telefon i ponudi azuriranje.

Pa lolipop je lepsi, noviji interface, baterija je losija, sto se rada samog uredjaja tice, tu su negde, mozda je malo lp brzi

Neka ga sad na 4.4.2., on je i sa njim prezadovoljan, a i ako je baterija malo bolja onda jos bolje.
Hvala na odgovoru.

Drugari, imam problem. Već par puta mi se alarm telefona isključi sam od sebe. Kad se probudim, piše "Alarm dismissed". Nešto sam tražio po xda developersu i vidim da i drugi ljudi imaju problem sa alarmom. Neki kažu da je problem u opciji Google Now/Voice/OK Google Detection/ da se deštiklira From any screen. Meni ta opcija nije ni bila uključena. Da li neko ima ideju šta da radim? Idem na posao svaki dan i sad mi je već frka da li ću se sam probuditi u buduće. Desilo mi se do sada tri puta i svaki put sam se probudio nakon 10-15 minuta kasnije od alarma, ali ne bi da kasnim uopšte kad već ne moram.

Instaliraš neku drugu alarm aplikaciju (npr timely)?

Vrh Dno