Šta je novo?

LG G2

Da, samo sto u toj koloni stoje telefoni koji nece dobiti Android 6.0 (verovatno to pise na kineskom), posto je bila zvanicna objava za Nexus 4, Nexus 7 (2012) i Nexus 10 (tablet) da nece dobiti a u istoj su koloni.

Drustvo,uzeh konacno i ja g2,imam par pitanja pa ako moze pomoc.Prvo,da ga rutujem sa one click root ili necim drugim?Na lolipopu je.I drugo,dali cu npr cloudy romom 3.3 dobiti brzu kameru jer ovo je bre mnogo sporo.Unapred hvala na pomoci,znam da to vec negde pise aki ko da procita 2000 strana[emoji15]

Ja sam primetio da mi je dosta brza i bolja kamera na cloudy3.3, nego ranije na 4.4.2 optimusG3.... i tamo sam imao xdabbeb drajvere i xcam,ali nisam bio zadovoljan. Sada je odlicna.

Neko ko ima cloudy 3.3 bih voleo da mi kaze kakva je baterija na njemu? Da li je bolja nego na fabrickom lolipopu? Generalno mi se cini najbolje od svega sto se tice svih romova

Neko ko ima cloudy 3.3 bih voleo da mi kaze kakva je baterija na njemu? Da li je bolja nego na fabrickom lolipopu? Generalno mi se cini najbolje od svega sto se tice svih romova

baterija mi je ocaj... u poredjenju sa optimusG3 4.4.2 koji sam imao do skoro... u pocetku sam mislio da je malo slabija,ali sve mi se vise cini da je duplo vise drzala na starom romu.

sad kad se setim, opusteno 2 dana, ne razmisljam.... a sada jedva izdrzi dan,jedva... malo ga vise koristim,ali opet ne toliko vise nego pre da je tolika razlika u potrosnji...

Poslednja izmena:
Vec sam ga rutovao i ubacio cloudy,camera jeste bolja,vise mi se svidja ui a za ostalo ce vidimo.....cini mi se samo da mi losije hvata signal?

Ako ne moze da izgura bar 4 i po sati SOT-a onda se ne isplati

Ja na cloudy 3.3 koristim advanced xcam,on nudi UHD snimanje,dok stock xcam ne nudi.

Ako ne moze da izgura bar 4 i po sati SOT-a onda se ne isplati
4 и по сата може да изгура, али је све преко тога дискутабилно. Мада постоји много фактора који утичу на то, као и сам начин коришћења телефона, можда неко извлачи и константно 6 сати, све зависи. Ако ти је стало до батерије, пробај BlissPop, вероватно ће ти недостајати неке LG-еве ствари са сток/Cloudy рома, али ће батерија бити мало боља (код мене у просеку 45 минута, можда мало више).

Ja trenutno koristim BlissPop, meni je baterija ekstra uglavnom kao stock, sad mi je izvukao 5h. mada moram da priznam da mi zaista nedostaju stock kamera, quickmemo... Mada mogu i bez njih. :)

Poceo je da me zeza mikrofon posle zamene displeja.
Naime slabije me cuju,a kad ukljucim spikerfon onda me cuju normalno.
U cemu je fora i razlika?
Ili sam ja lud pa ne kapiram...

E pa drugari, na žalost moram da se rastanem od g2 upao mi je u vodu i crkao mi je ekran, ostalo je ispravno ali mi se ne isplati da ga popravljam jer me novi ekran košta 100 eura a polovan može da se uzme za 150.

Gde ga nadje za 150e?

Koji kernel preporucujete za BlissPop, ovaj sto dolazi uz ROM ili Render?

Ja trenutno koristim BlissPop, meni je baterija ekstra uglavnom kao stock, sad mi je izvukao 5h. mada moram da priznam da mi zaista nedostaju stock kamera, quickmemo... Mada mogu i bez njih. :)

Probaj ovu alternativu za QuickMemo Screenshot. Meni odgovara za AOSP rom. :)

Ljudi hitno mi treba pomoc.naime,napravio sam TWRP backup cloudy 3.3 roma,isao wipe svega i flashovao optimus kk rom. Dobio boot loop,vratio preko flash toola kit kat 4.4 ,rootovao ga,instalirao auto rec. Prebacio sa kompa backup koji sam napravio,isao wipe svega,isao restore. na kraju pisalo da je uspesno sve odradjeno,isao reboot sistem. nakon toga nece da se pokrene telefon,kada drzim power dugme pojavi se lg logo na 2 sekunde i nestane,u download takodje ne mogu da udjem :( ima li spasa?

QHSUSB bulk mi pise kada povezem telefon sam PC-jem

Poslednja izmena:
Ljudi hitno mi treba pomoc.naime,napravio sam TWRP backup cloudy 3.3 roma,isao wipe svega i flashovao optimus kk rom. Dobio boot loop,vratio preko flash toola kit kat 4.4 ,rootovao ga,instalirao auto rec. Prebacio sa kompa backup koji sam napravio,isao wipe svega,isao restore. na kraju pisalo da je uspesno sve odradjeno,isao reboot sistem. nakon toga nece da se pokrene telefon,kada drzim power dugme pojavi se lg logo na 2 sekunde i nestane,u download takodje ne mogu da udjem :( ima li spasa?

QHSUSB bulk mi pise kada povezem telefon sam PC-jem

Probaj ovo
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076
[YOUTUBE]ERZvlJIC9dE[/YOUTUBE]

Probao,ali problem je sto u ovom snimku,kod momka koji radi tutorijal,u device manager kod ports stoji qualcom diagnotsicks 9006,ja to nemam kad ga povezem sa PC-jem,samo mi stoji u device manageru kod "other ports" "QHSUSB_BULK" i zuti upitnik . Ovako izgleda : http://s3.postimg.org/a4hzkcnxv/asdeeee.jpg

Uspeo sam da installiram qualcomm usb driver,sada mi u pise u devica manager>ports qualcomm hs usb diagnostics 9006 . Kada koristim ovu metodu preko SRK tool-a,dodjem do koraka gde ne postoji disk sa mnogo particija kao u tutorijalu...

Poslao sam mu pp,nadam se da ce odgovoriti uskoro :/ hvala na predlogu!

da li neko koristi g2 bez zastitne folije za ekran i da li se grebe bez folije?

kao i svaki drugi sa GG2. od peska da, od pogleda ne :)

koristio bi ga bez folije jer se uvek neki deo odlepi pa zbog toga pitam.

Vrh Dno