Šta je novo?

LG G2

Pa ako mozes u recovery, prebaci .zip fajl ROM-a na telefon i flesuj ga.
Imas u recovery(i u cwm i u twrp) opciju za mount memorije kad povezes sa kompom..
Pritiskom na Power i volume down otvara se opcija za factory reset (yes or no) i posle toga me ne navodi na dalje opcije, već se pojavljuje robot sa otvorenim stomakom i znakom uzvičnika. Da mi on nudi opcije za flešanje i ostalo bio bi rešen problem. Probaću KDZ ako mogu uopšte u download mod.

Kaže da ti nemas custom recovery, očito ga je nešto likvidiralo i vratilo ti obični.

Kaže da ti nemas custom recovery, očito ga je nešto likvidiralo i vratilo ti obični.
Otvara mi se download mod, ali neće da se pokrene flešanje. Kada priključim mobilni u laptop, kaže da drajveri nisu instalirani? I da, šalje me u običan recovery. MTP device mi ne registruje kad ga priključim na laptop, ovako ima port u device manager.
Edit: uspeo sam da udjem u opcije običnog recovery, ali šta sad? Nemam ni jedan zip u njemu, a ne znam kako da ubacim iz kompa? I da, da li mogu bateriju da dopunjujem jer ne znam na koliko je posto?

Poslednja izmena:
U tom recoveryu možeš puniti, da ali nemoj predugo. I u tom recoveryu ne možeš ništa. Sta ti piše u download modu? Inače piše B77 (znači baterija 77%) ili slično.
Probaj staviti u device manageru drugi port, Skini tog fajl umjesto kdza i flash tool(pogledaj hyelton'ov thread na xda)

U tom recoveryu možeš puniti, da ali nemoj predugo. I u tom recoveryu ne možeš ništa. Sta ti piše u download modu? Inače piše B77 (znači baterija 77%) ili slično.
Probaj staviti u device manageru drugi port, Skini tog fajl umjesto kdza i flash tool(pogledaj hyelton'ov thread na xda)
Piše mi User B61, pretpostavljam da je na 61%. Kako da promenim port u Device manageru? I koji fajl osim KDZ i Flash Tool da skinem?

Poslednja izmena:
Ljudi, gde bih mogao da uzmem back cover da uzmem? :) Ostala mi neka prasina u silikonskoj futroli i napravila mi je haos, skroz mi je izgreban. Jel neko menjao?

Jel može pomoć, očigledno da mi mobilni nije brikovan, jer mogu i u download mod a i u fabrički recovery? Uspeo sam dva puta da udjem u recovery, ali mi dole žutim slovima piše da mi nije montovana sd kartica, a gore crvenim slovima ima sve opcije koje su potrebne. Kad se spustim na SD karticu, na njoj nema ništa. KDZ ne mogu da odradim jer MTP driver ne očitava, tako da se flešovanje uopšte ne pokreće. Tek u četvrtak idem u Niš, tamo ima servisera, a ne znam da li uopšte to znaju jer oni rade sa svim živim tehničkim uredjajima.

Sad sam ukapirao, mislio si tot fajl a napisao tog fajl. S obzirom da prvi put čujem za tu metodu, a radio sam kdz, koji je to fajl a vidim da treba i dill? Moj je 802 Tajvanac, ne mogu da nadjem u onom predlogu?

imam G2 32Gb, telenor karticu i aktiviran je 4g ali na telefonu nigde nemam da uključim 4g, da li je neko imao ovaj problem? Imam samo GSM/WCDMA.

Jesi na stock romu? Kitkat/lollipop? Trebao bi da dobijes update za to

Kako da nadjem tot fajl za moj 802? Sve sam skinuo za tu metodu, ali tot fajl ne mogu da nadjem?

Poslednja izmena:
Probaj ovde http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F D802tot JB je sistem.

Kada skines fajl promeni ekstenziju .tot
Onda prati uputstvo kao sto ti je bender_007 rekao http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476
To ja i gledam ali mi nije jasno, trenutno skidam za moj 802 germani zip fajl, JB preko 2 GB. Kad ga ekstraktujem ne znam šta ću da nadjem od ekstenzije KDZ ili nešto drugo. Šta menjam u tot? Da li se KDZ menja u tot ili nešto drugo, to nigde ne piše? A port sam našao kako se menja. I da, i dalje kad instaliram drajvere, MTP je failed?

Ne kdz se ne menja u tot! Ja sam skidao iz foldera D802 tot/
fajl BIN_LGD802AT-00-V10a-425-02-SEP-05-2013-16G+0.exe i promenio ekstenziju .tot

Poslednja izmena:
Uspo sam sa tot da vratim ali to je sa neke izraelske mreze neznam dali ce mi priznati garanciju.Namucili su me drajveri u win 10. (LGUnitedMobileDriver_S51MAN312AP22_ML_WHQL_Ver_3.12.3 ovaj radi a noviji ne ) Inace pocela mi je slika poskakivati prema gore i nestajati, imam samo garantni list iz vipa sa datumom i pecatom. Sta mislite priznacemi garanciju ? Inace na netu kazu da je obicno maticna ploca otisla kad tako poskakuje slika.
https://www.youtube.com/watch?v=Aos0xwpNn64
Jos jedno pitanje koji rom(kdz) da stavim ako je kupljen u vipu ?

Poslednja izmena:
Uspo sam sa tot da vratim ali to je sa neke izraelske mreze neznam dali ce mi priznati garanciju.Namucili su me drajveri u win 10. (LGUnitedMobileDriver_S51MAN312AP22_ML_WHQL_Ver_3.12.3 ovaj radi a noviji ne ) Inace pocela mi je slika poskakivati prema gore i nestajati, imam samo garantni list iz vipa sa datumom i pecatom. Sta mislite priznacemi garanciju ? Inace na netu kazu da je obicno maticna ploca otisla kad tako poskakuje slika.
https://www.youtube.com/watch?v=Aos0xwpNn64
Jos jedno pitanje koji rom(kdz) da stavim ako je kupljen u vipu ?

Udji u download mode i vrati pomocu KDZ-a. Kad budu videli tu jevrejsku mrezu, nece ti priznati.

Stavio sam sad open europe kdz bez problema 4.4.2. Ali imam samo reklamacioni papir sa pecatima i datumom kupovine bez fiskalnog racuna. Dali ce mi priznati garanciju ?

Kod nas hoće. Idi tamo gdje je kupljeno da ti skeniraju kod. Možda će ti čak dati i kopiju račun(meni isprintala ženska)

Javi kako prodje, trebalo bi sve ok

Poslednja izmena:
Pa nije dobro proslo.Ponudila mi je i ona da vidim gde je kupljen pa da joj oni posalju kopiju racuna ali nazalost mog uredjaja nema u sistemu , kao da nije kupljen kod njih. Kod privatnika ce me zamena maticne ploce kostati okjo 80 evra.

Drugari, pojavila mi se žuta mrlja na gornjem desnom uglu ekrana. I to samo kad je beo ekran ili svetlijih boja, ali kad su tamnije boje, onda je ok. Znate li o čemu je problem? Gledao sam ekran u tom delu, nije odlepljen, potklobučen.

Vrh Dno