Šta je novo?

LG G2

Uh,ne bih ti to znao reci. Recimo,"Autorec" aplikacija sa playstore-a ti instalira TWRP custom recovery + kit kat bootloader.Tako da ako hoces na cloudy 3.3 recimo,skines autorec,instaliras twrp preko nje i ona ce ti automatski instalirati kk bootloader :) nema na cemu.

Malo pre sam bas uspeo iz toga da odradim. Hvala u svakom sl. :)
Elem, kako da rebutujem u rikaveri ? Kad idem na power + vol down pojavi mi se nesto za factory reset.
Bas su zakomplikovali sve ovo, ja mislio da je na samsungu komplikovano, kad ono medjutim..
Uopće nije komplicirano. Kad ispočetka naredis u windowsima neke stvari ostatak ide ko po loju.

Xposed installer ima SAD official koji bi trebao raditi dobro. Ja ću ovaj nadograditi jer je svakako bolji nego originalni (iz razloga što instalira kompletno) ali unutra je stara verzija i ne preporučujem.

Kad uhvatim vremena ovih dana sredim to na najnovije pa uploadam.

Ne mogu da te ispratim za Xposed...gde ima official? link sa xda ka playstore nije aktivan, a za ono što može da se direktno skine kažeš da ne preporučeuješ ako sam dobro razumeo?

Jel moze neko da mi pomogne da instaliram igo navigaciju...? LG g2 d802, lolipop

Sto ne instaliras neku drugu, tipa Here ?
iGO je generalno dobra navigacija, ali ja vecu glupost od instalacije nisam video u zivotu, sve rucno moras da odradis. Vidi na mobilism sajtu, tamo bi trebalo da ima.
Al' imas nekih 100 verzija, 100 mapa, 100 rezolucija, muka ziva naci sve to.

I jedno pitanje za ostale, je l' moguc UHD snimak na Lollipop-u, ili samo na KKu ?

nightshadow,moguc je UHD snimak na lollipop-u,skini ADVANCED xcam lg g2 apk za lollipop i nju koristi (uz prethodno instalirani driver,ako si na stocku) :)

Sto ne instaliras neku drugu, tipa Here ?
iGO je generalno dobra navigacija, ali ja vecu glupost od instalacije nisam video u zivotu, sve rucno moras da odradis. Vidi na mobilism sajtu, tamo bi trebalo da ima.
Al' imas nekih 100 verzija, 100 mapa, 100 rezolucija, muka ziva naci sve to.

I jedno pitanje za ostale, je l' moguc UHD snimak na Lollipop-u, ili samo na KKu ?

Zato sto sam jednom koristio nokia here i izgubio se, doslovce :)

Pitanje za korisnike lg g-dvojke,dali vredi dati lenovo s60 I 50e doplate za g2?OK mi je I lenovo al me ubi ovih 8gb memorije

Naravno da vredi. Samo pogledaj u kakvom je stanju, koliko je stara i to je to. Osetno bolji telefon...
A i tržišne cene govore da je ok doplata, nije baš da ekstra prolazis, ali nije prevelika doplata...

Moze i meni link za tej Igo

Moja sestra ima lg g2 mini,koji jos nije dobio update za lollipop.Da li su svi ostali dobili?

Đorđe, imaš temu o G2 Mini. Ako nije dobila update, ubaci joj preko kdz metode

Odjednom sam u problemu. Odradio sam rebote preko Quick boota i ne mogu više da pokrenem sistem. Inače sam bio na BlissPopu. Mobilni je radio sasvim normalno, ali mi se gore u status baru desno pojavila zvezdica, pa sam restartom probao da je se rešim. Kad se pokrenuo, LG logo i onda android robot leži a stomak mu otvoren i uzvičnik. Probao sam da udjem držanjem power i volume down, ušao sam u recoveri, ponudio mi factory reset, odradio dva puta, ali me opet vraća na robota koji leži...Zna li neko pomoć. Koliko se sećam, nemam u internoj ni backup, ni neki rom za flešanje. Koliko se sećam, ne bi trebalo da imam manje od 50% baterije i ugasio sam ga. Da li smem KDZ da probam?

Poslednja izmena:
Pa ako mozes u recovery, prebaci .zip fajl ROM-a na telefon i flesuj ga.
Imas u recovery(i u cwm i u twrp) opciju za mount memorije kad povezes sa kompom..

Vrh Dno