Šta je novo?

LG G2

Kamera je bomba, samo ko ume da je moduje ;-). Ja sam mnogo zadovoljan njome. Ranije sam bio zadovoljan sa xperiom T i Z, ali ovaj ih šije... Jedino je snimanje noću lošije al meni to i ne treba!

A do juce kukao na sot sa raznoraznim prangijama od teleVona... Nismo mi krivi sto si uzeo losiji fon brate, booljimo svi, volimo lezeci :D

Ne radi se o tome tebra.. Samo sam izneo cinjenicno stanje da je osvetljenje na 50 % kod g2 blagi uzas.. A to sam i uzivo video. Vec preko 50% kada se pogura na nesto lici.. Ponavljan telefon je dobar skroz

Da, jeste. Ja koristim 65% i to mi je idealno. Ne znam zasto je tolika razlika, na Note 2 sam koristio 30% recimo i bilo je ok. Softverski je tako reseno, display je isti.

Ne radi se o tome tebra.. Samo sam izneo cinjenicno stanje da je osvetljenje na 50 % kod g2 blagi uzas.. A to sam i uzivo video. Vec preko 50% kada se pogura na nesto lici.. Ponavljan telefon je dobar skroz

Smešno, ja ga držim na 35% povećavam samo kada izadjem na svetlost dana.

I ja sam to primetio ali meni je na 65% u svakom slučaju savršeno tako da mi to i ne pričinjava nikakvu smetnju.

Auh bre, ne sećam se da je kamera bila takva kad sam testirao G2...

Pa imao si ga na testu znaš valjda kakva je i kamera i sve, ne znaju svi da slikaju, možda im se drma ruka. Ja kakve sam očajne slike video sa ip5s pomislio sam bože dragi šta je ovo.

Inače ima mod za kameru. Kačio sam ja slike.

heheheh ovaj OWERKLOKOVANI i Vojkan se stvarno zevzeče ovde...šta pržite ljude?
Ajde pozajmićemo vam da se malo igrate sa očajnim LG brendom! Podsećate me na one pakosne klince u osnovnoj...''ako nije moje najbolje i kako JA kažem,nije nikako!''

hehehehhh

Da ste bar malo realni niko nista ne bi rekao. Ne moras da nam pozajmljujes, imamo bolje masine. ;)

Evo jedna iz prodavnice

fndyhWo.jpg

heheheheheh pa prvo pod ruku što mu se našlo pred praznik!

Hajde sad nešto ozbiljnije - pre neko veče nešto fotkao na nekom slavlju i večeras žena da stavi slike na fejs kad ono neće da uploaduje nijednu sliku... Sa njenog telefona sve sa mog nijednu... Sve slike su JPEG tako da mi nije jasno šta može biti problem pa ako neko zna...

Ne nije. Nego ljudi koji prate tehnologiju bivaju pitani od strane onih koji ne znaju. Znaci ja npr u mom okruzenju odredjujem prodaju (delimicno). Do sada sam preporucivao Sammy ili Nexus, ali sad evo vec troje koje poznajem su uzeli G2.

Godinama sam pitan od strane neinformisanah i nezainteresovanih za mobilnu telefoniju za savet prilikom kupovine i sada mi se desava drugaciji slucaj od Djilkosa.Kada im pomenem da je najbolja kupovina LG G2 samo se nasmeju i pitaju me da li sam normalan?LG je kod velikog broja ljudi treceligaski proizvodjac mobilnih telefona (u istom ligi sa Zte,Huawei,cak je Alkatel za njih poznatiji).Preko noci sam izgubio reputaciju i ne smem vise nikome da pomenem da je najbolje kupiti G2 pored Samsunga i Sony modela.Trebace dosta vremena da Lg dodje do trona koje zauzimaju Samsung Nokia,Sony.(Bez obzira sto je bolji od mnogo modela pomenutih proizvodjaca)

Ma šta se brineš, ako tako misle neka onda nose lošije a skuplje telefone, baš te briga...

Neki ovde kao da masturbiraju na telefon. Opustite se malo, ako ga imate ne znaci da treba da se dize u zvezde.

+1.
Pa to je obican mobilni telefon kao i svaki drugi i koji ce Vam dosaditi za nekoliko meseci.Tehnika brzo zastareva.Iduce godine u ovo vreme malo ko ce pominjati G2.
Inace,negde procitah istrazivanje da mobilni telefon dosadi vlasniku za 4 meseca.Mozda su malo preterali..

Zato sve cesce i izbacuju modele.
Odem danas kod sestre,i njen muz gleda ovaj telefon,kaze nije los al S4 je zakon.
Reko aj necu da se natezem,covek gleda non stop Samsung reklame al ga pametni telefoni ne privlace mnogo,terenski radnik pa nosi one sto mogu u lavi da plivaju.

Nadam se da ne pokušavaš da mu objasniš kako stvari stoje, jer takvim i ne vredi objašnjavati.

Evo baš juče bili neki drugari kod mene i jedan rece,naravno ne zna ništa o telefonima da je HTC najbolji u tome. Ja mu kažem da to nije tako,dajem ti primer LG,on kada je čuo LG on se nasmeja :)on je koristio moj HOX a i neko kratko vreme je imao neki Desire ali morao je da proda. To je zato što ne prati sta se dešava.
Otac danas,ja mu spomenuo LG,on kaže od kada oni imaju telefone,ma to nešto ne valja itd...

U pravu ste kada kažete da će mu dosta trebati da stigne do trona.

Priča da telefon dosadi posle 4 meseca - ranije, definitivno, meni je Note 3 već dosadio posle dva meseca... Zato i razmišljam (veliko možda) da njega dam devojci, a da uzmem Nexus 5 za sebe. Specifikacije na stranu, jednostavno mi se dopada Stock. Brz je, čist, nije šaren, dečiji i natrpan glupostima kao na G2, to je jednostavno Nexus. Mnogi neće kapirati o čemu pričam, ali Nexus 10 kojeg posedujem mi je otvorio oči. Možda je i ludost prelaziti na telefon koji je hardverski inferiorniji, ali Nexus 5 mi uprkos svim manama deluje kao super telefon.

Ja sam se jednom zeznuo pa presao sa brutalne baterije na osrednju i nervirao se sto uvece moram da pazim da ne rikne dok ne dodjem kuci.
Posle g2 mogu da uzmem samo nesto sa jos boljom baterijom,tako da i to uzmi u razmatranje.
Na stranu poredjenje s drugim telefonima,ali baterija je po meni ogromna prednost g2 a ne zaostaje ni u drugim stvarima za ostalima.
I ja volim nexus,imao sam gnex i n4,ali ovaj put nisam mogao da im oprostim bednu bateriju,bez obzira sto su kameru napokon popravili.

Priča da telefon dosadi posle 4 meseca - ranije, definitivno, meni je Note 3 već dosadio posle dva meseca... Zato i razmišljam (veliko možda) da njega dam devojci, a da uzmem Nexus 5 za sebe. Specifikacije na stranu, jednostavno mi se dopada Stock. Brz je, čist, nije šaren, dečiji i natrpan glupostima kao na G2, to je jednostavno Nexus. Mnogi neće kapirati o čemu pričam, ali Nexus 10 kojeg posedujem mi je otvorio oči. Možda je i ludost prelaziti na telefon koji je hardverski inferiorniji, ali Nexus 5 mi uprkos svim manama deluje kao super telefon.

Moram da se slozim.. Plus osecaj u ruci sa ovom gumiranom plastikom je bolestan,ovaj crni primerak lezi u ruci kao zaliven,po nekada pomislim da drzim crni htc one a ne n5 :)

Mada iskreno moras paziti kakav ti primerak posalju. Tesko je dobiti idealan primerak a od falinki mozes imati,light bleed na nekom od coskova,****** vibrator motor,mrtve piksele.. Ako prodjes bez tik falinki na konju si :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno