Šta je novo?

LG G2

Mislim da LG G2 staje u prednji dzep farmerica a Note 3 ne - meni je to glavna razlika zasto sam se odlucio za G2 + malo jaca baterija kazu a ne izgledam cudno kada stavim telefon pored uva da se javim na poziv.

@Djilkosh_Ns

Hvala na savetu.

Mislim da LG G2 staje u prednji dzep farmerica a Note 3 ne - meni je to glavna razlika zasto sam se odlucio za G2 + malo jaca baterija kazu a ne izgledam cudno kada stavim telefon pored uva da se javim na poziv.

@Djilkosh_Ns

Hvala na savetu.

pazi da se ne zaboravis i sagnes sa telefonom u dzepu

Auuu, gori ste nego sto sam mislio. :D
Pa hebem mu misa, do juce je polovina kukala na HTC One zbog lose kamere a sad vam je G2 svetsko cudo. Inace, nesto ne vidim po npr. Note 3 temi da ga dizu u nebesa...
Ja samo čekam kad će da se otvori poseban forum za g2, postaju kao iphonovci i wpovci :D

Sad cemo mi doci u vasu temu pa cete da vidite :)
Da komentarisemo labave dugmice i gedora krckalice koje ste dobili uz telefon :)

Ti ćeš tvojim tempom ionako kupiti nexus za 2-3 meseca max tako da nema smisla :)

a dugmići su možda labavi ali su bar tamo gde treba da budu :D

Poslednja izmena:
Ali zakljucak je: Jeftinije od konkurencije i... imas najbolji telefon!

Ne smeta sareni iskopirani UI
Ne smeta sljasteca glossy plastika
Tasteri iza?? Neki su pljuvali po njima samo tako...

Ima tu jos par sitnica ali sve se zaboravi. :D

Samsung je izmislio i sareno i sljastece za ovaj telefon :)
A sitnice i jesu tu da se zaborave, kada je ukupna prica dobra :)

Nema nam ga Djilkos. :D
Sto se tice Note-a i G2, mislim da je glupo uopste i porediti. Jedina velika prednost ovog telefona je baterija i to je to (ne u odnosu na Note).

Sto se tice plastike meni je skroz ok,koriste je mnoge firme,Ui mi nije ni saren ni iskopiran,ima tema pa menjaj ikone ,ja koristim temu sa klavirom im je na lg smart world
Dugmad pozadi ,sjajna stvar
Meni pored sjajnog hardvera ,dobre cene,najvise za oko zapao izgled telefona ,licno mislim da je uz htc one, najlepsi telefon na trzistu

s tim da je upitno koliko je note 3 telefon. po meni ako jednom rukom ne mozes da nazoves neki broj iz imenika to nije tel vec tablet sa gsm opcijom. a ja sa g2 jeeedva uspevam da kucam u search imenika, kako li je sa note 3

Sasvim normalno se to radi jednom rukom, a ima i opcija za hobite :d

Prilozi

• Screenshot_2014-01-04-23-06-59.png
    Screenshot_2014-01-04-23-06-59.png
    495.1 KB · Pregleda: 192
  • Screenshot_2014-01-04-23-09-56.png
    Screenshot_2014-01-04-23-09-56.png
    994.2 KB · Pregleda: 192
Nema nam ga Djilkos. :D
Sto se tice Note-a i G2, mislim da je glupo uopste i porediti. Jedina velika prednost ovog telefona je baterija i to je to (ne u odnosu na Note).

Cena je tu isto veliki faktor kao i format telefona, g2 je u odnosu na note kepec

Eeee dok se vozi ne koristi se mobilni :p

Kucaš broj u bluetooth slušalicu? :) Pročitaj opet.

Da li sam ja lud ili me neko pravim ludim kada mi kaze da izgura 3 dana na HTC One i da price o boljoj bateriji na G2 padaju u vodu?? Ja bih rekao da me prave ludim

Posalji tog sto prica nebuloze u ovu temu da mu mi docaramo situaciju:)
Cak i uz battery drain na g2 traje duze nego na One:)

Pa to je i nemoguce da baterija od 2300mpaH bude bolja od 3000mpaH

U ovom navedenom slučaju nije, ali više mAh ne garantuje baš uvek bolju autonomiju. Itekako zavisi od konkretnog modela, njegove dijagonale i tipa ekrana, procesora, optimizovanosti verzije Androida, itd, itd. Ukratko, ne treba gledati na mAh kao neko pravilo da će baterija trajati duže, već kakav će hardver ta baterija napajati.

Vrh Dno