Šta je novo?

LG G2

Mislim da jako malo ljudi zna sta je g2. ili bar oni koji nisu full u mob svetu, kao ja. svi znaju za galaxy 4, poneko za htc one, a jako malo ljudi za z1, g2. ja sam sasvim slucajno naleteo na ovaj tel, jer mi je prosli tel bio jaaako spor(arc s), i naravno gledao sam galaxy 4. onda sam sasvim slucajno na gsm areni pogledao poredjenje g2 i s4. naravno da sam posle toga gledao i uporedjivao samo g2 sa ostalim tel dok ga nisam kupio. hocu da kazem, da ovaj tel uglavnom kupuju oni koji znaju sta je best buy, i koji se malo vise bave tematikom, ja sam upao sasvim slucajno. zato je malo interesovanje, jer Lg nije izgradio brand u mob. svetu

Yup:)
Ljudi uopste nemaju pojma cega ima na trzistu. Znaju samo za samsung jer ih on bombarduje reklamama non stop. U Delta Sitiju i Uscu na svakom spratu po dve samsungove radnje sa izlozenim telefonima. Zbog toga Samsung proda 40mil. S4 a LG 3 mil. G2.

I naravno, Jabuka, telefon kojim se lece kompleksi.

Poslednja izmena:
djilkose, ti gledas to sa strane nekog ko non stop prati desavanja u mob svetu. za obicne ljude kojima je tel sporedna stvar LG nije brend za tel, jer imas samsung,apple, htc, sony. tek onda mozda LG

pored toga, ja verujem da 80% ljudi ne koristi update sem ako je ota. a 90%ljudi ne zna da imaju bag sa kamerom. tako da realno, brzina updatea nije neki bitan faktor za brend. ti ces ionako kad izadje kitkat biti na njemu 2 dana maks, a onda ces preci na custom firmware

Evo i ja sam ponosni vlasnik ovog telefona od pre nekoliko dana. Moj gnex odlazi u penziju i dugo sam razmišljao šta bi moglo da ga zameni. Izbor je pao na G2. Za sada su očekivanja ispunjena ali i više od toga.

ti ces ionako kad izadje kitkat biti na njemu 2 dana maks, a onda ces preci na custom firmware
Pazi, zavisi kako ko, dok sam koristio SGS modele, na stock-u ne znam da li sam bio i 20 dana ukupnu, dok kod G2 to nije slucaj, osim kamere koja zeza meni sve radi savrseno, zadovoljavajuce za mene tako da i nemam zelju da prelazim na custom...

Poslednja izmena:
djilkose, ti gledas to sa strane nekog ko non stop prati desavanja u mob svetu. za obicne ljude kojima je tel sporedna stvar LG nije brend za tel, jer imas samsung,apple, htc, sony. tek onda mozda LG
Ne nije. Nego ljudi koji prate tehnologiju bivaju pitani od strane onih koji ne znaju. Znaci ja npr u mom okruzenju odredjujem prodaju (delimicno). Do sada sam preporucivao Sammy ili Nexus, ali sad evo vec troje koje poznajem su uzeli G2.
Evo i ja sam ponosni vlasnik ovog telefona od pre nekoliko dana. Moj gnex odlazi u penziju i dugo sam razmišljao šta bi moglo da ga zameni. Izbor je pao na G2. Za sada su očekivanja ispunjena ali i više od toga.

Opa, konacno jos neko ko ce sa mnom da se igra sa ROM-ovima ;) Dobrodosao.

Opa, konacno jos neko ko ce sa mnom da se igra sa ROM-ovima ;) Dobrodosao.

He he :) Prvobitna namera i jeste bila da uz AOSP rom dobijem malo moćniji "nexus like" uređaj ali sada sam potpuno opčinjen LG UI rešenjem. Nikad ne reci nikad ali dok god stock dobro radi ne čačkam ništa :-D

Bolje vas našao!

Djilkose sve vreme ti govorim da ne gledas iz tvog ugla nego globalno, al tebi to izgleda ne ide. to sto si ti 3-ici preporucio telefon je onaj veliki skok na grafiku prodaje LG-a :). igrom slucaja sam vec 8 godina u bankarstvu i delom u prodaji, te jaako dobro znam da nije dovoljno imati samo dobar proizvod. on se moze siriti usmenom preporukom, ali je to spor proces, a pogotovo u tel industriji, gle se novi modeli izbacuju svakih 6 meseci.

Djilkose sve vreme ti govorim da ne gledas iz tvog ugla nego globalno, al tebi to izgleda ne ide. to sto si ti 3-ici preporucio telefon je onaj veliki skok na grafiku prodaje LG-a :). igrom slucaja sam vec 8 godina u bankarstvu i delom u prodaji, te jaako dobro znam da nije dovoljno imati samo dobar proizvod. on se moze siriti usmenom preporukom, ali je to spor proces, a pogotovo u tel industriji, gle se novi modeli izbacuju svakih 6 meseci.

Evo ja iskreno nikada ne bih kupio LG telefon da nisu ušli u dil sa guglom oko nexus priče. Jednostavno taj brend sam vezivo za belu tehniku i bilo mi je glupo da nosim "klima uređaj" u džepu. Ista situacija je bila i sa Samsungom. Dizajn i kvalitet njihovih telefona pre SGS1 nisu bili dovoljno primamljivi za mene. Onda se desio bum i Galaxy S je osvojio svet. Tako sada i LG pravi reklamu sa ovim uređajem. Nakon G2 i Nexus5 niko više neće biti ravnodušan prema LG telefonima.

I da obojica ste u pravu. Reklama ali i feedback od korisnika koji se vidi u anketama gde je G2 u vrhu grafikona sigurno će promeniti mišljenje budućeg kupca.

Neki ovde kao da masturbiraju na telefon. Opustite se malo, ako ga imate ne znaci da treba da se dize u zvezde.

Mozda bi vlasnicima drugih telefona porastao ego ako bi poceli da pljujemo po ovom modelu?
Kome smeta moze slobodno da zaobidje temu.

Pa uz Note 3 je najbolji telefon, e sad što drugima smeta to je već nešto drugo :)

Da li treba da vodim racuna koju verziju telefona kupujem preko oglasa tj kodno ime, sifra kako li se vec zove to posto ima vise verzija od 16Gb-a?

Pa uz Note 3 je najbolji telefon, e sad što drugima smeta to je već nešto drugo :)

mozda jos Z1 na tu listu. s tim da je upitno koliko je note 3 telefon. po meni ako jednom rukom ne mozes da nazoves neki broj iz imenika to nije tel vec tablet sa gsm opcijom. a ja sa g2 jeeedva uspevam da kucam u search imenika, kako li je sa note 3

Da li treba da vodim racuna koju verziju telefona kupujem preko oglasa tj kodno ime, sifra kako li se vec zove to posto ima vise verzija od 16Gb-a?

neko je 50ak stranica unazad pisao da postoje oznake serija. sudtina je da u kasnijim serijama telefona ispravljaju proizvodne greske. meni se recimo tel uopste ne greje, dok koliko sam shvatio prve verziie imaju taj problem

Gledas D802 verziju,to je international.

Vrati se par stranica nazad, pisao sam o svim verzijama.
s tim da je upitno koliko je note 3 telefon. po meni ako jednom rukom ne mozes da nazoves neki broj iz imenika to nije tel vec tablet sa gsm opcijom.

Možda nemaju svi male ruke kao ti? Nekima je i Note3 mali (mkbhd ko zna) ;)

@Djilkosh_Ns

Citam temu 70 i vise stranica unazad, ako moze konkretna informacija koje su najbolje international verzije?

Kao što je rekao ChobbyNS, D802 je international. Samo to gledaj.

Људи, смета ми што он скрин тастери нису провидни кад наместим неки live wallpaper осим она три која су стигла са телефоном. Како то да средим а да не мењам сток лансер, пробао сам пар, и највише ми одговара фабрички. Ако неко има решење, ценићу савете.

Za 16gb ne moraš da brineš. 32gb su problem neki, neki ne.

@slavissa, idi podešavanja, prednji dugmići, listaj dole gde imaš transparentnu pozadinu. Mislim da je to to.

Jedan kratak video u maksimalnoj rezoluciji posle update:
http://www.youtube.com/watch?v=Uwi4QtUAslw

Auuu, gori ste nego sto sam mislio. :D
Pa hebem mu misa, do juce je polovina kukala na HTC One zbog lose kamere a sad vam je G2 svetsko cudo. Inace, nesto ne vidim po npr. Note 3 temi da ga dizu u nebesa...

Nazad
Vrh Dno