Šta je novo?

LG G2

ajmo jos jednom
SVI PRAVE PROBLEM KAD SE OTKLJUCA TELEFON.......!!!
ali naravno ti neces nositi telefon na servis i reci e ja sam otkljucao moj telefon da znate
neces ga nositi sigurno ako ga malo ogrebes da ih pitas jel moze to da se sredi o njihovom trosku
neces ga nositi kad mu slupas nesto prilikom pada - posto tad gubis garanciju

dakle zakljucak je nosices ga samo kad ti crkne sam od sebe posto jedino na to prihvataju garanciju za sve telefone
ako je vec crknut nema nacina da vide da je otkljucan osim ako im to ti ne kazes

dakle mislim da je jasno malo oko ovoga....mada sam vec pisao i to u ovoj temi ranije malo

Da li se meni cini ili ovaj telefon kosta manje nego HOX kada se pojavio? HOX je bio 700evra.
Opasan telefon nema sta,samo zamerka mi je ekran od 5.2inca

Nadam se da znas da je ovih 5.2 spakovano u rang 4.7-4.99, po fizickoj velicini telefona :)

Da li se meni cini ili ovaj telefon kosta manje nego HOX kada se pojavio? HOX je bio 700evra.
Opasan telefon nema sta,samo zamerka mi je ekran od 5.2inca

Bio je 700e zato im sad tako i prodaja ide.
Blizu klinicke smrti su.
LG je bio svestan gde mu je pozicija i shodno tome je napravio izuvacki telefon po "pristupacnoj" ceni.
U svakom slucaju jace specifikacije za manje para od konkurencije.

U vip kažu da su svi njihovi telefoni zaključali, bilo da je g2 ili neki drugi model, ali naravno nema pravila niti oni imaju pojma, zavisi kako ti zapadne.

Znam da je smesten u 4.7-4.9 fizickoj velicini telefona. Nego onda dodje ekran preko celog tog dela,a ja to bas nesto i ne gotivim.Kada sam video bateriju,stvarno sabija,fenomenalno.

Je l' cena 550evra kao sto kaze mobilnisvet?

nije, po oglasima je niza... oko 400 u zavisnosti od garancije i modela.

Ja ga uzeo preko oglasa za 350. Nov iz VIP-a, dve godine garancija. :D
Samo treba pažljivo pratiti oglase.

evo ti cena iz Telenora: Cena uređaja bez ugovorne obaveze: 59.000 ***

Aha,evo sada vidim kod njih na sajtu. Dobro,to je cena za 16gb,za 32gb,je malo veca.
Inace,hvala na informacijama :D

Sad vidim u mts-u:Telefon možete kupiti i po maloprodajnoj ceni od 74.000 dinara, bez ugovorne obaveze.

Poslednja izmena:
Kako mi samo nedostaje moj G2, evo vec mesec dana u servisu izgleda mu ne mogu nista :D To ti je kad uzmes da se ucis na telefonu od 450e :) A da sam ga pljuvao jesam, sto se kamere tice. Inace keva telefon, baterija milina, sad na ip da poludis, 5h traje baterija uz neko jace koriscenje ... Telefoncina g2, ekran ko bioskop, uzivas dok gledas. Ovo malo, naprceno sve. Treba 2 dana da prebacis i postavis ringtone. Android keva :((((((

Mnogo se razmisljam da kupim ovaj telefon, ali me brine kamera i da li ce ona uopste biti isparavljena nekom buducom nadogradnjom, ipak za oko 400e sa dobrom kamerom ovo je po meni skoro savrsen telefon, jedino da jos sacekam, nexus 5 mi isto deluje fino, ali je jeftiniji samo za 4000 :(

Poslednja izmena:
Reću samo jednu stvar: baterija, baterija i baterija.

Jel mi se cini ili posle ovog update-a baterija krace traje?
Može biti. Ne znam da li si imao pre ovoga neki smartphone ili ti je ovo prvi, ali nije svaki update dobar, može i da nešto ne radi, može da bude slabija baterija, kamera itd itd...
Mnogo se razmisljam da kupim ovaj telefon, ali me brine kamera i da li ce ona uopste biti isparavljena nekom buducom nadogradnjom, ipak za oko 400e sa dobrom kamerom ovo je po meni skoro savrsen telefon, jedino da jos sacekam, nexus 5 mi isto deluje fino, ali je jeftiniji samo za 4000 :(

Ispravljena u 4.4.

A imaš već mod koji popravlja situaciju dok ne dodje 4.4.

U ovo je mnogo dobra vest da su na 4.4 ispravili kameru.

Ovaj telefon ce definitivno jos dugo,dugo biti u mom vlasnistvu

Ili kupite Nokia 808PV i imate ispravljenu kameru, ili Lumia 1020, ako je nekom baš zapelo za kameru. Mislim kad je video snimanje noću od tolike vitalne važnosti i kada se u tolikoj meri koristi. Meni da je toliko bitno snimanje noću išao bih na lumia 1020, zašto uopšte gledati neki drugi sem lumia 920...

Poslednja izmena:
Mene nervira ghost efekat kada se neko pomera dok ga slikaš. Najveća mana kamere uz konstantan zoom dok se snima. Al ne koristim toliko kameru, A i nadam se da će se update - om sve to ispraviti. Nikako ništa od toga nije razlog da menjam telefon. Jedina želja mi je da probam note 3 koji mi ne bi doneo ništa posebno i ne bih mogao ikome da objasnim zašto menjam telefon, pa ni samom sebi. Sa G2 sam oduševljen i napokon imam telefon ceo dan, sa heavy korišćenjem

Otkljucao telefon sa Vipa pomocu koda. Jel prave problem u VIPu prilikom neke eventualne reklamacije, ako je telefon otkljucan pomocu koda?

Svako otkljucavanje je ujedno i gubljenje garancije.Isto pravilo je u Vip-u i Telenoru (Mts nisam kontaktirao).Nije bitan nacin otkljucavanja vec gde se otkljucava.(priznaje se samo njihov servis a oni to nece da urade dok traje ugovorna obaveza),Ovo sam vise puta pomenuo i uvek citam ista pitanja.Ove odgovore sam dobio usmeno i pismeno od oba operatera.Zbog toga jos ne kupujem telefon jer trazim sa Mts mreze a najpovoljniji telefoni su sa Vipa i Telenora (350-370e,po oglasima).

Poslednja izmena:
zato sto je benchmark jedini pravi! :L)

Hahaha, pa de nađe bench da porediš sa burek forumom :lupko:

Mislim da jako malo ljudi zna sta je g2. ili bar oni koji nisu full u mob svetu, kao ja. svi znaju za galaxy 4, poneko za htc one, a jako malo ljudi za z1, g2. ja sam sasvim slucajno naleteo na ovaj tel, jer mi je prosli tel bio jaaako spor(arc s), i naravno gledao sam galaxy 4. onda sam sasvim slucajno na gsm areni pogledao poredjenje g2 i s4. naravno da sam posle toga gledao i uporedjivao samo g2 sa ostalim tel dok ga nisam kupio. hocu da kazem, da ovaj tel uglavnom kupuju oni koji znaju sta je best buy, i koji se malo vise bave tematikom, ja sam upao sasvim slucajno. zato je malo interesovanje, jer Lg nije izgradio brand u mob. svetu

LG ima izgradjen brend, samo je izgubio dosta u proteklih par godina, jer nije imao softversku podrsku, dosta bagovitih stvari, dugo cekanje na update, nekad ni ne dodje.

Ovo im je slamka spasa (G2) i konacno su shvatili da malo reklame + evo brzi update za KitKat = dobitna kombinacija

Vrh Dno