Šta je novo?

LG G2

Nemojte da radite backup preko LG backup opcije u telefonu.
Ja sam odradio i prilikom factory reset obrisao mi je i taj fajl,telefon mi je potpuno prazan i jako sam se iznervirao.
Dodje mi da ga bacim u kantu.

Dobro, barem factory reset dobro radi. :D

@Djilkosh_Ns, da sam hteo N5 uzeo bih N5, trenutno mi ne prija klot sistem, više mi se sviđa kada ima gomilu opcija.

@Midian, ali zašto preko telefona, mogao si preko LG PC Suite? Tako sam odradio i okačio sliku, sve je na PC.

Ma,sad je vec istorija.
Uzeo sam Nokiu 6630.
Sa onim djubretom vise nemam nameru da se petljam.

Moram da kazem pa makar naisao na osudu pojedinaca, sve greske koje se pripisuju ovom telefonu su prouzrokovane ljudskim faktorom i brzopletoscu, pa molim buducu kupce da ih to ne ometa u izboru ovog telefona :) necete se pokajati

Ma,sad je vec istorija.
Uzeo sam Nokiu 6630.
Sa onim djubretom vise nemam nameru da se petljam.

Ne razumem sto te je toliko potresao gubitak podataka?Jel imas nesto vazno vezano za firmu i posao?
Pretpostavljam da ne,jer je to neozbiljno vodjenje firme onda.Ja sve vazno cuvam u cloudu,desavalo mi se par puta da sam gubio backup pa se nisam toliko jeo kao ti.

Izgubio je backup pošto je odradio vraćanje na fabrička podešavanja (to je uradio posle update, update ne briše), naravno da se tada sve briše. Bilo da je u pitanju LG, samsung, iphone... backup je uradio telefonom i update je bio na telefonu.

@Midian, nemoj da se ljutiš na fon, trebao si backup da prebaciš na pc ili da ga odradiš na pc preko LG PC Suite. Probaj da vidiš da li ćeš povratiti podatke sa nekim programom za povraćaj podataka, isto sve radiš kao i za PC. Ako ti trebaju programi javi mi se na PP, garant ćeš povratiti nešto slika itd.

Poslednja izmena:
Verovatno je otkacio da formatira i internu memoriju pa je zato sve nestalo.Koliko ja znam factory reset ne bi trebalo da brise podatke sa interne.

^ne vidim tu opciju kada se pokrene: "resetovanje na fabričke vrednosti" ? I ispod vidim trenutno aktivne naloge i "resetuj telefon" ?
Ali lepo piše "Ovo će obrisati sve podatke iz vašeg uređaja vašeg telefona, uključujući: i ispod navade po stavkama... znači sve se briše.

Poslednja izmena:
Na Galaxy S2,koji sam pre ovog imao,factory reset ne brise slike,muziku i ostala dokumenta (sms,log pozive,imenik mi je brisao)

Pa da,valjda je ovde tako,ne mogu da verujem da brise i internu memoriju.

Kada imaš stock recovery, factory reset-om se sve briše.

Nece biti,par puta sam radio i uvek su mi ostajali podaci.
Brisale su se aplikacije,kontakti sms,call log.

Tako je na mom galaxy nexusu, a i na S2... Za ostale nisam siguran. :)

Napisao je covek par postova iznad da mu je sve ostajalo posle factory reset upravo na s2.

Ma gibo padobranac piše o fr iz recoveryja :D

Pa da to.
Aaaaa sad vidim oni to preko kompa :D
E, to već nemam pojma kako ide :p

Poslednja izmena:
Jao Gibo,stvarno si padobranac:)

Haha, *** na nexusu nema tih komplikacija :-D

hm, posle kompletnog updatea od 2gb telefon mi je i dalje 4.2.2 , i software kaze da je 'up-to-date'. jel ovaj update uopste 4.4? :D

A ti isto ne citas prethodne strane jel? :d

4.4 trenutno samo Koreja.

I ja mogu da potvrdim da S2 nije brisao slike i muziku.
Vecu glupost nisam video.

Sve sto je V1x to je 4.2.2

KK pocinje sa V2x

Zna li neko da li VIP ima omogućen fast dormancy?

Da li tvoja, moja ili neka treca mreza podrzava FD najlakse ces videti na sledeci nacin...

Neka ti bude upaljen 2/3G i pozovi nekoga i gledaj u fon - ako se prekine data konekcija, ne podrzava, ako ostane u pozadini data konekcija - podrzava.

Ne moze plasticnije da se objasni. :)

Hmmmm ne :)

Objasnjavao sam unazad par strana o FD, a i pisao sam u temi o operaterima.

Paaa, da i ne, ne znam ni ja vise, raznih informacija ima.

Ono sto ne znamo je da operateri na nekoj lokaciji mogu imati omogucen, na nekoj ne, tako da ovo ne vazi u globalu iako ga mreze "podrzava".

vy2agemu.jpg

Evo kako izgleda kada zeza FD:)
Ali meni nema nekog uticaja na bateriju,traje jednako dobro.

Da li su korejanci stavili changelog za 4.4 verziju,da pogledam koje su sve izmene dobili?

Otkljucao telefon sa Vipa pomocu koda. Jel prave problem u VIPu prilikom neke eventualne reklamacije, ako je telefon otkljucan pomocu koda?

Nazad
Vrh Dno