Šta je novo?

LG G2

Nema sanse,mogu da potpisem.
Jedina opcija bi "mozda" bio ip5/5s,ali mi se ne dopada doplata za 5s :)
Cekam da vidim sta ce novo izaci ubrzo pa da vidim kakvo je stanje sto se tice baterije,*** g2 me je stvarno razmazio :)

Ja sam odavno rekao sa g2 mogu da predjem samo na n3 od aktuelnih telefona. Mada pitanje da li bi mi note bio prevelik, A i mislim da u ovoj generaciji telefona nema potrebe za prelaskom sa g2. Jedino mi je kamera mana.

Meni zao sto ne moze da se uhvati SS na g play store koliko sam telefona imao :d

Izgleda da je g2 nakon one x jedini koji ce pregurati 5 meseci.

8u7etyta.jpg

a9e3e6am.jpg

Give me moaaaar :D

Jel na G2 isto ima ona fora kad ti stigne poruka izbaci je preko svega da mozes quick reply? Pitam cisto informativno, spremam se da u kuci ugostim G2 za brata jer mu se lg ui svidja(ima L5 II), a i G2 kao fon pa se sad raspituje. A kum uzima za koji dan beli G2.
Konacno sam okruzenje edukovao da ne znaci sto je fon samsung da je najbolji(daleko od toga). Jos tecu da nagovorim da proda s4 i uzme G2 i moja misija je zavrsena :D

Jel na G2 isto ima ona fora kad ti stigne poruka izbaci je preko svega da mozes quick reply? Pitam cisto informativno, spremam se da u kuci ugostim G2 za brata jer mu se lg ui svidja(ima L5 II), a i G2 kao fon pa se sad raspituje. A kum uzima za koji dan beli G2.
Konacno sam okruzenje edukovao da ne znaci sto je fon samsung da je najbolji(daleko od toga). Jos tecu da nagovorim da proda s4 i uzme G2 i moja misija je zavrsena :D

da

Hahaha, sad ne neću začuditi da napišeš da si prešao na G2 :D

Poslednja izmena:
Ma samo još teču, jer bez njega ništa ;)

Meni zao sto ne moze da se uhvati SS na g play store koliko sam telefona imao :d

Eh, meni je ta lista toliko dugačka da su neki telefoni nestali sa nje koliko su matori. U prethodne tri godine od kako radim za Benchmark, kroz ruke mi je prošlo, tačnije testirao sam popriličan broj smartfona. Zanimala me je tačna cifra, pa sastavih spisak, počevši od najstarijih ka najnovijim :)

Kod:
1. Samsung Galaxy S I9000
2. LG Optimus Black
3. LG Optimus 3D
4. LG Optimus Pro C660
5. HTC Sensation XL
6. Samsung Galaxy Nexus
7. HTC Explorer
8. Samsung Galaxy S Plus
9. LG Prada 3.0
10. Huawei Ascend P1 U9200
11. HTC One X
12. Samsung Galaxy S III
13. ZTE Roamer
14. Huawei U8500
15. HTC One V
16. HTC One S
17. Sony Xperia P
18. Gigabyte GSmart G1342
19. Sony Xperia Sola
20. Sony Xperia Go
21. Asus PadFone
22. ZTE Grand X
23. Samsung Galaxy Note 2
24. HTC One X +
25. Prestigio MultiPhone 4300 DUO
26. Prestigio MultiPhone 4040 DUO
27. Prestigio MultiPhone 3500 DUO
28. Sony Xperia J
29. HTC Windows Phone 8X
30. Samsung Galaxy S3 Mini
31. LG Optimus L9
32. LG Optimus Vu P895
33. ZTE Grand X In
34. Sony Xperia Z
35. Google (LG) Nexus 4
36. HTC Desire X
37. Gigabyte GSmart GS202+
38. HTC One
39. Nokia Lumia 920
40. Prestigio MultiPhone 4500 DUO
41. Prestigio MultiPhone 5000 DUO
42. Gigabyte GSmart Rio R1
43. Asus PadFone 2
44. Blackberry Z10
45. Samsung Galaxy S4
46. LG Optimus L7 II
47. Telenor Smart Pro 2
48. Geeksphone Peak
49. Prestigio MultiPhone 5430
50. HTC Desire 200
51. Samsung Galaxy S4 Mini
52. HTC Desire 500
53. Oppo Find 5
54. Prestigio MultiPhone 5044 DUO
55. HTC One Mini
56. Gigabyte GSmart Maya M1
57. Samsung Galaxy S4 Active
58. LG G2
59. Sony Xperia Z1
60. Gigabyte GSmart Maya M1 v2
61. Sony Xperia Z Ultra
62. Gigabyte GSmart Aku A1
63. Samsung Galaxy Note 3
64. Lenovo K900
65. Gigabyte GSmart Tuku T2
66. Blu Products Life Play
67. Blu Products Studio 5.0 S
68. HTC One Max
69. Lenovo P780
70. HTC Desire 601
71. Alcatel One Touch Fire
72. Gigabyte GSmart Roma R2
73. Blu Products Dash 4.5
74. CAT B15

Većina je Android, mada ima tu i izuzetaka, kao što je Windows Phone, Blackberry OS i Firefox OS. Kad sam već počeo da se hvalim, bio je tu i poveći broj tableta. Opet je većina Android, ali ima par Windows i iOS modela.

Kod:
1. ASUS Eee Pad Transformer TF101
2. Acer Iconia Tab A500
3. Samsung Galaxy Tab P1000
4. Huawei Ideos S7 Slim
5. Samsung Galaxy Tab 10.1v
6. Prestigio MultiPad 7100c
7. Samsung Galaxy Tab 10.1
8. Asus Eee Pad Slider
9. Archos 70 Internet Tablet
10. Arnova 7 G2
11. Toshiba AT100
12. Asus Transformer Prime
13. Vodafone Smart Tab 10
14. MaxTab Dual B
15. Motorola Xoom MZ601 3G
16. Huawei MediaPad S7-301u
17. Viewsonic ViewPad 10e
18. Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus
19. Asus Transformer TF300T
20. Samsung Galaxy Tab 8.9
21. Prestigio MultiPad 9.7 Pro
22. Samsung Galaxy Tab 2 7.0
23. Samsung Galaxy Tab 2 10.1
24. Asus Transformer Pad Infinity TF700T
25. Samsung Series 7 Slate
26. Samsung Galaxy Note 10.1
27. Asus PadFone
28. Huawei MediaPad 10 FHD
29. Google Nexus 7
30. Lenovo IdeaPad K1
31. Asus Vivo Tab RT TF600
32. Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo
33. Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo
34. Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo
35. Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo
36. Samsung Ativ Smart PC 500T
37. Prestigio MultiPad Ultimate 10.1 3G
38. Toshiba AT300-105 3G
39. Asus MemoPad ME172
40. Asus PadFone 2
41. Prestigio MultiPad 8.0 Note 3G
42. iPad Mini 3G
43. Asus FonePad
44. Samsung Galaxy Note 8.0
45. HP Slate 7
46. Dell Latitude 10
47. Sony Xperia Z tablet
48. Asus MemoPad HD7
49. Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo
50. Prestigio MultiPad 8.0 HD
51. Google (Asus) Nexus 7 2013
52. Google (Samsung) Nexus 10
53. HP SlateBook X2
54. Asus FonePad 7
55. Asus Memo Pad 8
56. Asus Memo Pad 10
57. Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7
58. LG G Pad 8.3
59. Asus Transformer Book T100
60. Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1

Izvinjavam se na offtopicu, ali ovo mi dade ideju da možda otvorim temu u fazonu - Sa koliko ste Androida imali dodir :) Baš me zanima ko je šta sve od telefona imao, ili barem imao prilike da na nekoliko dana isproba :D

Poslednja izmena:
Au, svaka čast! :)
A i podržavam ideju za tu temu koliko ste imali/probali androida.

Poslednja izmena:
Zlo :D

Ja sam prestao da brojim, tj. nikada nisam ni vodio evidenciju a znao sam da promenim po 3 aparata za nedelju dana. A nekada sam imao i po par komada pa koji mi se svidi. Valjda cu se skrasiti sa ovim :)

*.* zavidim ti.

Ma jok, necu preci sa One-a jos pola godine minimum.
A za tecu(i starijeg komsiju), pa fora je kad dokazem "starijim" ljudima da samsung nije vise najbolji(ne znam da li je bio nekad?).

A što bi im to dokazivao? Meni baš prija što koristim "nepopularan" telefon.

Meni takodje, svi se zacude kad im kazem kako mi se zove fon. Kao sto nisi kupio s4 za te pare, a meni mrak na oci.
Pa hocu da im dokazem da se ne *****u sa samsungom, da ne zive u zabludi.

Idi begaj, sad ispade S4 krš teški :d

Samsung je najbolji u reklami.Ovo govorim kao bivsi Samsung korisnik.Imao sam Iphone 5s,nisam hteo da ga otvaram,govorili mi da sam lud kad koristim LG a imam onakvu "masinu" zapakovanu.Prodao sam ga za debele pare.

Navikni se da će uvek biti ljudi kojima je Golf2 najbolji auto, Sony pravi najbolje televizore a ništa nije uporedivo sa Galaxy n, bez obzira koliko realno nešto u tom momentu bilo bolje...

Želim samo da kažem da je prošlo 35 dana od kada sam telefon odneo u VIP da "probam" da reklamiram, iako sam naravno znao da nema ništa od toga. Od 03.01 je u glavnom servisu (Vip šalje u begram, a ovi proslede u glavni servis MOBIS). Za zamenu ekrana treba cenim, maksimala 2 sata. Za to će da me oderu 21400 iako su ekrani oko 100$ i još moram da čekam jbnih MESEC DANA.

Nisu svesni kakve će mailove da dobiju kada mi stigne telefon.

Uh misliš da će se potresti? Bolje da si direktno išao u servis kad si već znao da ćeš da platiš. Toliko puta smo pisali to na forumu. Ja sam S2 dobio za 4 dana iz BGelektronika (crkla matična).

To kad nosiš operateru računaj odmah mesec dana ili više.

Ne mogu da cekam jos 5% zamalo da mi ispadne iz ruke koliko mi se spava. Ovo je rez sa nekih 20h na 2/3G i wifi/sync preko noci. Ja zadovoljan.

u8ahezem.jpg

ma5ejy8y.jpg

:wave:

Želim samo da kažem da je prošlo 35 dana od kada sam telefon odneo u VIP da "probam" da reklamiram, iako sam naravno znao da nema ništa od toga. Od 03.01 je u glavnom servisu (Vip šalje u begram, a ovi proslede u glavni servis MOBIS). Za zamenu ekrana treba cenim, maksimala 2 sata. Za to će da me oderu 21400 iako su ekrani oko 100$ i još moram da čekam jbnih MESEC DANA.

Nisu svesni kakve će mailove da dobiju kada mi stigne telefon.

I meni je u mobisu ima 20 dana, treba da srede sistem :) Ja ocekujem da ce do sledece nove moci da poprave. A ako ne bude moglo mogu ja ti prodam ekran nov za manje para:p

bilo bi skroz cudno da ne mogu da uflashuju nov sistem - jedino ako im u interesu da ti uvale celu maticnu plocu.

bilo bi skroz cudno da ne mogu da uflashuju nov sistem - jedino ako im u interesu da ti uvale celu maticnu plocu.

Pre par dana izaslo resenje na xda. Valjda mogu ako hoce. Najgore sto sam ja pre njih nosio u servis (kamenicka) neki doktor mobi. Kad sam odneo u servis mogao sam upaliti telefon tj video se logo, kad sam ga uzeo nazad nije. To me brine, opet nadam se ovlasceni su servis, moci ce da odrade sistem. Zvali su me pre par dana da kazu da im je lg poslao sistem za moj model i da cekaju samo da se skine, a da moze da se popravi. Sad ****m li ga, nesto cisto sumnjam kakav sam baksuz da moze.

Posle g2 kupim na kupujemprodajem iphone 5, lik mi uvali telefon zakljucan nekim icloud lockom, trazi id. Ne javlja mi se danima
Onda uzmem 4s sa xsim, pola funkcija ne radi. Nece me pa to ti je, a sve sam ja kriv

Ne vidim zasto ne bi?
Da nije mozda s4 celokupno bolji od g2?

Nazad
Vrh Dno