Šta je novo?

LG G2

Au brate mili. A da malo proveriš pre kupovine i čačkanja?

Ma nije crkla ploca, da je vrkla ne bi video nista, samo si sjebao boot. Al njima je najlakse da zamene celu plocu, oderu te i to je to.

Ja sam moj One "brickovao" ali ne mojom greskom. I nisam nista radio na svoju ruku, lepo sacekao coveka koji ima iskustva sa tim(lik iz teme o one-u) i sve sredio za minut.
Tako da kad ne znas ne diraj nista, sacekas nekog ko zna i problem resen.

Uglavnom proverim, ovo mi se zurilo, a clan bio sa dosta dobrih ocena. Nakon toga je izgleda zapalio vani ...
Nisam jos video da je izasao jtag za g2, ako neko zna nekog dobrog majstora neka mi preporuci.

E sad, kad sam odneo kod prvog majstora tj pre toga probao sam dw mode itd. Kad sam pritisnuo sva tri dugmeta pokaze mi imei telefona i ako hocu da menjam volume up down dugmice. Kad mi je prvi majstor vratio g2 rekao mi je da sam mu ubio imei. E sad ako moze neko da mi pojasni kako sam mu ja to ubio imei, a da mi ga je telefon pokazivao.

Poslednja izmena:
Ponovo je dokazano ako ti se desi nešto sa telefonom u Srbiji,bolje ti je da kupiš nov telefon nego da taj popravljas. Prvo što verovatno neće ni da ti urade dobro,a ima da te oderu i ima samo da se nerviras i da budeš bez telefona dobar deo vremenskog perioda.

Znas li nekoga ko bi mogao to da odradi :) ? za kes naravno

Svaki servis ima i jtag i box sigurno, raspitaj se u tvom mestu ko servisira telefone, znace sigurno da odradi i ovo.

Mada mozes i onaj link sto si kacio da probas, ALI da pazis ;)

Ma nije mi bitno gde je, donecu, jeftinije ce me izaci. Za 30000 mogu da idem do Grcke :D
Ako znas nekoga slobodno posalji kontakt

Sa upaljenim netom hvata gps za sekundu.

Ma nije mi bitno gde je, donecu, jeftinije ce me izaci. Za 30000 mogu da idem do Grcke :D
Ako znas nekoga slobodno posalji kontakt

Sad su praznici i ovo sve, ljudi odmaraju, pa ono ne znam koliko ti hitno. Mogu da vidim, pa cu ti javiti.

Ček...i šta je sa onim updateom sređeno na kraju??? Ne znam da li da ga odradim ili ne...sistem radi i ovako ok osim kamere.

Ja nisam primetio neke razlike,a sigurno da ih ima samo sto nisu vidljive.
Meni se samo cini da vise trosi bateriju posle update-a.

Zar 5 puta (ako ne i vise) sto smo ponovili nije dovoljno? Daj bre mickk :)

Pa reko da proverim...prošlo par dana :D

Gle čoveka...isprobao.Ajd ovako...trenutno u kući mi stoje S3,S3 mini,S4,iP4,iP5...i G2
Šta te zanima prijatelju?????
Iskoristicu ja pitanje: :d
trenutno koristim iPhone 5, planiram preci na G2, moze li u kratko, iz iskustva, kakva je razlika u displeju, kameri i koliko baterija duze drzi recimo sa minimalnim koriscenjem 3G-a, posto na ovome sa konstantno upaljenim 3G-om jedva ziv doceka mrak.

Iskoristicu ja pitanje: :d
trenutno koristim iPhone 5, planiram preci na G2, moze li u kratko, iz iskustva, kakva je razlika u displeju, kameri i koliko baterija duze drzi recimo sa minimalnim koriscenjem 3G-a, posto na ovome sa konstantno upaljenim 3G-om jedva ziv doceka mrak.

Paaa jedino je kamera trenutno moožda na strani iP5-ice...sve ostalo G2,veći ekran(moje mišljenje u rangu sa iP-om možda i bolji),o bateriji nema diskusije ;)

@mickk
Gledajuci testove, ucinilo mi se da G2 ima bolju kameru. Jel pricas o kameri na G2 koja radi kako je zamisljeno, ili si uracunao one bug-ove pa dao ocjenu? Sto se tice displeja, jasno da je veci, mislio sam na kvalitet, prikaz boja, kada se stave jedan kraj drugog.

Pa pogledaj po yt koliko je to max moguce. I ako mozes da uporedis i procackas g2 negde. Odma ces videti sta ti vise lezi

Menjam G2 za iP5 u garanciji, obavezno sim free :D
Si ozbiljan? Imam ja bas takav sto trazis, crni, jos pet i po mjeeci u garanciji :D

@ZlajoX
pratim temu vec 2 mjeseca u nazad, a sve sto sam nasao na yt sam odgledao, jedini problem je sto ne mogu naci nikoga sa ovim telefonom da sjednem i pogledam sve i licno se uvjerim.

@mickk
Gledajuci testove, ucinilo mi se da G2 ima bolju kameru. Jel pricas o kameri na G2 koja radi kako je zamisljeno, ili si uracunao one bug-ove pa dao ocjenu? Sto se tice displeja, jasno da je veci, mislio sam na kvalitet, prikaz boja, kada se stave jedan kraj drugog.

Samo zbog softvera koji je zezno sve to...ovako nema problema :)

Si ozbiljan? Imam ja bas takav sto trazis, crni, jos pet i po mjeeci u garanciji :D

@ZlajoX
pratim temu vec 2 mjeseca u nazad, a sve sto sam nasao na yt sam odgledao, jedini problem je sto ne mogu naci nikoga sa ovim telefonom da sjednem i pogledam sve i licno se uvjerim.

Svarti na novogodišnje piće u BG i gledaj do mile volje! :D

Bih rado, platio bih i 2 pica...
Ovdje u RS ih bas malo ima, u m:tel je stigao prije 15 dana i to je otislo i prije nego sto su ga iznijeli na police.

Nazad
Vrh Dno