Sto se tice JTAG-a, ako je pravljen jtag molex flex klasican vecinom podrzava jos nekoliko modela, onda bi trebao i na G2 da radi, ali to ne znam kako bi mogao da proveris
Edit: Evo ima http://forum.gsmhosting.com/vbb/f67...ldering-pinouts-easy-jtag-1683498/index4.html
Znas li nekoga ko bi mogao to da odradi? za kes naravno
Verovali ili ne,i na moje iznenadjenje,gps poziciju mi nadje najvise za 5 sekundi (aparat uzet preko operatera)
Je l' to bez uključenog Interneta?
Ma nije mi bitno gde je, donecu, jeftinije ce me izaci. Za 30000 mogu da idem do Grcke
Ako znas nekoga slobodno posalji kontakt
Bez ukljucenog interneta,sa ukljucenim internetom ne smem ni da zamislim :d
Ma kad sam cekao mesec dana one lendove mogu i to. Nije hitno. HvalaSad su praznici i ovo sve, ljudi odmaraju, pa ono ne znam koliko ti hitno. Mogu da vidim, pa cu ti javiti.
http://www.phonearena.com/news/LGs-...ch-and-Heart-Rate-Earphones-announced_id50964
Ako nista dobre su promoterke![]()
Iskoristicu ja pitanje: :dGle čoveka...isprobao.Ajd ovako...trenutno u kući mi stoje S3,S3 mini,S4,iP4,iP5...i G2
Šta te zanima prijatelju?????
Iskoristicu ja pitanje: :d
trenutno koristim iPhone 5, planiram preci na G2, moze li u kratko, iz iskustva, kakva je razlika u displeju, kameri i koliko baterija duze drzi recimo sa minimalnim koriscenjem 3G-a, posto na ovome sa konstantno upaljenim 3G-om jedva ziv doceka mrak.
Si ozbiljan? Imam ja bas takav sto trazis, crni, jos pet i po mjeeci u garancijiMenjam G2 za iP5 u garanciji, obavezno sim free![]()
@mickk
Gledajuci testove, ucinilo mi se da G2 ima bolju kameru. Jel pricas o kameri na G2 koja radi kako je zamisljeno, ili si uracunao one bug-ove pa dao ocjenu? Sto se tice displeja, jasno da je veci, mislio sam na kvalitet, prikaz boja, kada se stave jedan kraj drugog.
Si ozbiljan? Imam ja bas takav sto trazis, crni, jos pet i po mjeeci u garanciji
@ZlajoX
pratim temu vec 2 mjeseca u nazad, a sve sto sam nasao na yt sam odgledao, jedini problem je sto ne mogu naci nikoga sa ovim telefonom da sjednem i pogledam sve i licno se uvjerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari