Šta je novo?

LG G2

Vracam se sa KDZ, u pravu je CloudyFa, i ova kombinacija nikako da uspe, ko zna sta moze sve da se dogodi a ne moze da mi se otvori recovery...

Ne, nista ne dobijam. Kako ulazim u download mode ? Sad ni on nece. :cuss:

:x ***. Mrljavo engleski pričaju pa su mrljavi i u poslu. Ako neće download mode, neće recovery, sta misliš kako ces ROM? Instaliraj rebooter neki. Imaš moj

Ma rade rebooteri nece da mi radi na kombinaciju nikakvu. Nego ne trebam nista da radim sa KDZ samo idem flash ?

5926c39df529045850c55a587eb9ceb8.jpg
290f99e7ed6639c6f2a42e92d77f1d50.jpg

Evo radi savrseno kao sto je i receno vec :)

A nisi verovao. :d

Brate izvini ja bas ne verujem ni sam sebi dok nesto ne vidim svojim ocima nemoj pogresno da me svatis :) :) :)

Ali... Ja jos uvek mislim da ovde nesto smrdi i nestima kako treba da nije ovo cist LL dobro kaze covek Cloudyfa nema potrebe se igrati sa ovakvim uredjejem jer se moze nesto upropastiti :)

Poslednja izmena:
Odlican LL za sad u svemu. Jos bateriju da istestiram ali mislim da me je kupio [emoji4]

Ovako se ulazi u recovery. Iskljucite ga i drzite Volume- i Power dugme, kad se pojavi LG logo onda drzati Volume+ i Volume-. Ne treba power... :D Ovo je uvedeno od 20D, trola nas LG malo... :D

Ovako se ulazi u recovery. Iskljucite ga i drzite Volume- i Power dugme, kad se pojavi LG logo onda drzati Volume+ i Volume-. Ne treba power... :D Ovo je uvedeno od 20D, trola nas LG malo... :D

Kod mene sad tako ulazi u stock recovery, a jedino preko rebootera ulazi u TWRP.

Jel se i vama izgube komande za video .Da slikam mogu,kad prebacim na kameru nema komandi,podesavanja.

Back to stock. Svakakvi bagovi se prijavljuju i ko zna sta ce prouzrokovati, cekamo mesecima LP a on nam je tu za par dana/nedelju dve i mi ne mozemo da iscekamo...

Meh. Nemam backup rom, tako da.. :) nek ostane za danas. Sutra malo kameru probati i to je to.

Vrh Dno