Šta je novo?

LG G2

WiFi stalno kad ima crticu dve diskonektuje me i nervira me to... A meni super radi, imam dobar ruter a zivim u kuci 3 sprata i mali signal bude, ali mi radi odlicno a diskonektuje me... Jel moze da se resi ? U WiFi settings nisam nasao nista...

bender nije problem da ga otvorim ali ono sto cu ja tamo naci i videti nece mi imati nikakvog smisla jer se ne razumem u te stvari, zato sam i postavio to pitanje ovde u nadi da cu dobiti odgovor od nekog a najvise od tebe jer se razumes u taj system :):)
Kad dodjem kuci pogledam. Jer sam samo vidio da svima radi pa flashao. Svakako se slazem sa cloudyem

Android 5.0 is available for the AT&T version of the LG G3, and some have reported that the LG G2 is already getting the update in Europe.

ja mislim da lupaju gluposti-za ovo u vezi g2

Poslednja izmena:
Lepe su slike, mene samo nervira sto na svakom romu lampe i sijalice bljaste i nista se od njih ne vidi... Na Alcatelu 995 recimo to nema na mnogo losijoj kameri...

Zavisi sta radis? Jel imas kitkat na koji ide art? To je jedino cloudystock a na njemu ne moras. Tako da :)

Sto se tice lape u mom slucaju ja sam to resio tako sto sam ocistio objektiv tj kameru sa krpom

+1

popravljajuci moj bivsi g2 sa polomnjenim staklom okinem koju fotku bez maske...znaci kamera.bez safire stakla...aoba...tv i komp rade...i nas opalim na njih...ni trunke odsjaja i sl...citam prevod sa tva...posle sklopim kad ono...dok nosam ispolirao bilo sljastenja vise...

Krenuo update za d850 mrezu

Poslednja izmena:
Nismo,i kod nas ce vrlo brzo. Svidjaju mi se ovi novi softwerski dugmici :)
D850 verzija,ipak je ovo za G3. Sta sve nece ljudi napisati. Fake

Poslednja izmena:
Ako budu azurni kao sa g3 bićemo zadovoljni :)

Koliko ja znam d85020f je za g3, nesto se ne uklapa za g2

Fshare /// Google Drive /// Mega///uptobox sta mi odavde ima najbolji siguran download?? Trenutno nisam kuci a ovaj net sto imam treba iskoristiti u najkracem mogucem roku.. (neki komsijski sacuvaj boze) Hvala!

Neki lik na xda kaze da mu je Lg Grcka odgovorio da lollipop stize u drugom kvartalu:wall:

Nazad
Vrh Dno