bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Taman. To je iza 3ceg mjeseca
Jesi li? Treba mi tvoje misljenje o romu...Kad dodjem kuci pogledam. Jer sam samo vidio da svima radi pa flashao. Svakako se slazem sa cloudyem
I ja cekam isti odgovor ali izgleda da ima covek puno posla ne moze da stigneJesi li? Treba mi tvoje misljenje o romu...
Kolko se meni cini,kada izbace evropsku verziju d802,moze je svako kdz-ovati (iz bilo koje zemlje),samo da mu je oznaka d802
Meni rom radi fantasticnoI ja cekam isti odgovor ali izgleda da ima covek puno posla ne moze da stigne
Procedura bi trebala ici ili kdz pa sve nazad ili flash jb bootloader (dorimanx ima link na sajtu) pa onda normalno restore napravis.
Svi su isti manje vise, po koja opcija se razlikuje...koji aosp valja trenutno?
koji aosp valja trenutno?
bender a sta bi sa tvojim build-m?Uskoro ce doci novi rom od r-techa
I to sto kazes onda sacekaj stock pa nas onda iznenadi ako izvalis LL neki rom izbaci bas bi voleo iskrenoNisam nikad nasao vremena da ga dovrsim na zalost. A i vukao bi promjene sa aicp jer mi se najvise taj rom svidja a ne volim biti ovisan o nekome + to je vec gotov source samo za compile pa mi se ne cini da tvorim nešto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari