Šta je novo?

LG G2

Citam i ja. Sprdnja sa njihove strane. Nebi me cudilo da cekaju prvo G4 da izadje sa fabrickim LL,da se on kupuje jedno mesec dva,pa tek onda da izbace lizalicu za G2

To je za grcku, ko zna mozda za internacionalnu verziju bude pre.

Zar nije i grcka verzija internacionalna,tj d802?

Koliko sam ja primetio ne izlazi za svaku zemlju u isto vreme iako je d802 ili gresim?

Kolko se meni cini,kada izbace evropsku verziju d802,moze je svako kdz-ovati (iz bilo koje zemlje),samo da mu je oznaka d802

Moguce da su to mislili. Sto se tice eu open-a,madjari su za lg br 1,kao sto je br 1 samsungu poljska

I ja cekam isti odgovor ali izgleda da ima covek puno posla ne moze da stigne
Meni rom radi fantasticno:). Nema reboota, ovo, ono. Tako da..neko se zale na reboot pri gps paljenju. Nisam i necu paliti. Ali vracam aosp jer mi se ne svidja ovo. Mislim da je safe to flash rom alo se prate upute

Lako se vrati na stock, tako da mozes flashati ili pricekaj lollipop official koji ce jos bolje raditi(radi kernela + basebanda)

Nije fix, nema advanced libs. To cemo pricekati :). Idem nazad na aosp jer mi se ne svidjaju notifikacije i klik na poruku i moras opet unlock. Aosp je puno prakticniji. Slike su dobre. Kamera je solidna
70a2a8fdca062a96f8ab771b2f7d39e0.jpg
f069fa551d18a22060183df9c1b422b2.jpg
ako ne mozes izdrzati flashaj, mozda ti se svidi :)

Poslednja izmena:
koji aosp valja trenutno?

Procedura bi trebala ici ili kdz pa sve nazad ili flash jb bootloader (dorimanx ima link na sajtu) pa onda normalno restore napravis.

Nisam nikad nasao vremena da ga dovrsim na zalost. A i vukao bi promjene sa aicp jer mi se najvise taj rom svidja a ne volim biti ovisan o nekome + to je vec gotov source samo za compile pa mi se ne cini da tvorim nešto

Bude sigurno neki debloated ali bi onda trebalo par ljudi da potpomazu graficki da to i lici na nesto, mozda i custom teme da imamo itd itd.

Vrh Dno