Šta je novo?

LG G2

Okej hvala, sad cu i ja da instaliram. :)

P.S @krupac ne zaboravi bootloader da instaliras!

Pa razmisli sam kako je mogao da portuje za nas d802 LL kad jos nije ni izasao... razmisli ti malo :)
Lolipop je izašao, samo za f320 ili kako već ide oznaka za korejski, samo je taj rom prilagodio d802ici i ostalima... Ne vidim zašto ne bi bio lolipop...
@krupac šalji ss baterije i par fotki, pa da flashujem ovih dana

Eboye koji je u timu inace je Srbin i jedan je od administratora portala.

Sto se tice ROMa. Brz, fluidan... Nemam reci. Jedino ovaj mali navbar.... Inace, da si pratio gore teme, to je sve sa zvanicnog firmware-a samo su likovi izmenjali baseband, modem i jos neke stvari kako bi mogla nasa mreza da ih podrzi...

Instalirao sam i ja ovaj lollipop, u odnosu na cloudy stvarno se vidi da je fluidniji. Za ovih sat vremena koriscenja nisam mu nasao nikakvih zamerki.

Pa razmisli sam kako je mogao da portuje za nas d802 LL kad jos nije ni izasao... razmisli ti malo :)
Nije izasao za nas d802 ali jeste za korejski tako da je samo kernel editovan...
Pre ovog telefona sam imao lg optimus 3d i cekao ics od lg-a korejska verzija dobila. Izasao je tada portovani ics zahvaljujuci @xbsall koji se nije mnogo razlikovao od orginala kasnije...
Moja preporuka je da probas videces razliku...

ja sad padam u iskušenje ali iskreno mrzi me-a možda i fleshnem na kraju - dosadilo mi da čekam oficijelni update [emoji2]

Ovaj rom ima KK kernel, a možda i JB pošto nije bumped. Da li radi bluetooth, gps, fm, ir, nfc, kamera, wifi?

Radi sve bez problema, NFC ne radi na L01F verziji na ostalima radi. Prvi put vidim da neki stock radi bilje od customa...

uploadfromtaptalk1423678414342.jpguploadfromtaptalk1423678434440.pnguploadfromtaptalk1423678452859.pnguploadfromtaptalk1423678474266.pnguploadfromtaptalk1423678489811.png

@Mrljesana Otkud ti Grumpy Weather 5×2 widget? Meni nudi samo 4×2.

Edit: samo si rasirio,logicno. :D

Poslednja izmena:
Ja sam vrlo zadovoljan kamerom, mnogo je bolja nego na Stocku ali nemam neki sample nazalost...

Nazad
Vrh Dno